Питат пловдивчани за забележителностите в града

От днес стартира анкета, която цели да определи най-големите забележителности в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Питат пловдивчани за забележителностите в града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо сбъркано. Трябва да питаме НЕпловдивчани - туристи, хора в командировка и прочее. Защото са повече, защото гледат по-различно, защото са дали пари за да видят съответния обект. Пловдивчанина помни къде е целунал гаджето, къде се е напил и къде баща му го е хванал с цигара ... Има tripadvisor, Facebook, Google Plus, където хората пишат отзиви и оценяват със звездички. Там вижте.

каква ти културна столица?Извадиха паветата,ще залеят с асфалт,но до 2019г. ще е готов и 5 корпус на х-л Империал и познайте кой ще е строителя???Който редовно печели общественните поръчки!!!

айде купчината камъни со шмайзера и тя забележителност ???!!! че и древна !!!

Глупчо, главата ти е купчина от камъни. Там ни мина детството на поколения и поколения пловдивчани. Нехранимайко смотан!

Ами забележителност е, пък и е древна. Защото: 1 Забележителност е, защото се забелязва от далеч, цяла България я знае и заедно с останалите 5 тепета е символ на Пловдив 2 Купчината камъни е древна, защото е съществувала още преди първобитните диваци да се заселят тук и образуват град. Ама имало паметник отгоре, дето не му е мястото там. Ми не му е мястото там, но какво? В Бразилия единствената забележителност са дупЕтата на бразилките ... но туристи от цял свят ходят да си харчат парите там.

Вместо да поставяте нови табелки "знак на древността" и цапате пейзажа, по-добре накарайте Общинските власти да си свършат работата. Пловдив - най старият жив град в Европа и бъдеща Европейска столица на културата все още няма приета Стратегия за опазване на културното си наследство. Само последната година бяха съборени десетки паметници на културата в централната градска част на Пловдив. Не може да има туризъм без опазване, не ви ли е ясно?

Предлагам "Приказните тютюневи складове".