Търси се строител за обхода на Ахелой

Стартира обществената поръчка за строителство на обхода на град Ахелой - път т-9 Слънчев бряг - Бургас от км 207+726,37 до км 212+233,06.

Обратно в новината

Коментари - Търси се строител за обхода на Ахелой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питайте кмета, той знае, за Корал и Лафка знае още повече

31 милиона за четири и половина километра път по равното. С чакъл от Луната ли ще го правят?

По добре ги дайте тези 26 млиона за Ахелой - подобрение на инфраструктура, парапети на сега действащия път през селото , надлез. Много по добре ще е за всички. Това е безмислено заобикаляне!

Егати и стойността,не струва и половин спирка на метрото:(((((Явно само ще позаравнят пръстта но поне ще е обход и трябва да има някъде светофар:))))

Не би ли трябвало да се направи като част от бъдещата магистрала? Да е по далече, то полегати завои и да се отчужди земя поне и за локално?

Това ще е най идиотският проект. Главният път е с по една лента в двете посоки, обходния щял да бъде с по две ленти, и знаят ли господата какво задръстване се получава когато трябва от две колони автомобили да минат в една.

Главният път вече е с две ленти във всяка посока почти до Поморие. До няколко години трябва да стигне в Слънчев бряг. Обхода на Ахелой е част от новия път. Точно заради това и подлез на светофарите не решава проблема. Ахелой ще се окаже една голяма тапа с еднолентовия във всяка посока главен път на селото.

Страшен обход модел 1980, като всички други обходи в Бургас. е това село Ахелой няма ли да расте утре пак обхода ще е в центъра на града. Като начало един подлез на двата светофара ще реши проблема за има няма 1 млн лева. барабар с комисионни и печалби.

Като гледам пътя, още сега са го "затапили", като в капан е.

и без да го търсят вече се знае КОЙ е

Крайно време беше!