Жителите на Драгалевци спешно искат канализация

Жителите на квартал Драгалевци настояват районът спешно да се свъърже с колекторната система на София.

Обратно в новината

Коментари - Жителите на Драгалевци спешно искат канализация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ви е актуална статията, дир. Каните Фандъкова на срещата юли месец. По-добре публикувайте резултатите от срещата, ако изобщо се е състояла и Фандъкова я е удостоила с присъствие. Какъв новинарски сайт!!!???

НА КОЙТО НЕМУ ХАРЕСВА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ДРУГАДЕ. НЕ МОЖЕ БЮДЖЕТА НА ОБЩИНАТА ДА ОТИВА САМО ЗА ДРАГАЛЕВЦИ.

Точно така! Да се премести другаде, и да отнесе и данъците, които плаща на общината, със себе си!

Да свалят малко цените в Драгалевци като не е хубаво...

Колко ти трябва да свалят? Подозирам, че имаш десетки левове. Чак толкова да свалят - надали.

Да се погрижиш за пешеходците и велосипедистите, за майки с колички и инвалиди - това е друга работа, след основната и носи втора вълна приходи за общинарите. Защо да си ги спестяват?

Има ОГРОМНА разлика между селянин и селяндур.

Много ни смърди в Драгалевци , особено като се качи над 30 градуса !!! Ужассс , не можеме да търпиме това, по-добре да се върнеме на село, кво е това тука!!!

Драгалевци е на баир. Там не смърди. Откъде ти дойде на ум? Смръднята и помията се оттича надолу.

Особено след 22:00, за когато массово си настройват помпите драгалевчани за да изпомпват септичните ями по реките. А защо след 22:00 - за да не ги одрусат с глоби!

Мно'у ме кефят парвенютата. Мое да ака в кофа, ама къщата му 350К+, мое да щрапа по чакъл и сгурия ама колата му 100К+. Направо умирам от смях, като видя спортни коли за по над сто хиляди да се тътрузят по кални пътъки към палати в затворени с бариери местности, където няма канализация.:)

Абе едва ли в панелката ти е много гот. Хлебарките ви са общи. Миризмата от запръжките на бабата от 2-рия етаж се смесва с пръднята на бай Генчо от 3-тия, с миризмата на урината в асансьора и миризмата от кучетата на оная лудата от 5-тия. А колите си ги спирате в детската площадка под блока.

Ааа, нищо не ни е, малко ни смърди тука в Драгалевци, ама нали си имаме фабрични противогази!!!

Разбрах та, койту не живее у Драгалевци, живее у миризлива панелка. Ония ваш'те аверчета дето не искат да живеят по къщета са се наблъскали у Лозенец, дето стинка да фълриш върхо бангия ше падне. Не е лесно да демонстрираш класа баце, не е лесно.

От такава канализация спешно се нуждаят и други квартали на София, отвъд околовръстното шосе като Волуяк, Житен, Мрамор, Мировяне, за които дори е планирано изграждане на пречиствателна станция, тъй като те са по-ниско от от сега съществуващата такава. Но кога ще бъде това? Време е!

За канализация не знам, но на елитните квартали им трябва топлофикация. Чисто и безопасно. Иначе цяла зима ще се тровят с въглищарници, а на майките от Драгалевци няма да им прави впечатление.

Хахаха, софийския елит, богаташите и онези от голямото добрутру, а нямат канализация! Муахахахахаха...

Ето това не го разбирам милионери незнам си какви а в 21в нямат канализация , но краденето беше сладко.

за строеж без да го позволява наличната инфраструктура. Това е проблемът за всички квартали около града. В и К мрежата, улиците и паркоместата в столицата не могат да поемат една четвърт от населението на страната.И дори с тропане на крак няма да стане.

Тия от Драгалевци са богати хора. Да се поизтупат малко и ще съберат 200-300 милиона и за метро и за канализация. Иначе няма да стане - пари нЕма. Иначе тия жени на Драгалевци са нЕкви лигли-мутреси - тропнат с краче - кожено палто, тропнат с краче - нова кола. Затова си мислят, че така става всичко на тоя Свят.

Неможе да се разкопава Черни Връх за разширение да седи затворен 6+ месеца и в проекта да не е заложено полагане на тръби за канализация. Това е абсолютно безхаберие от общината !

Що бе, всичко си е ток и жици. Сега 6 месеца, догодина още 6 месеца и така. Ако всичко се направи наведнъж, после какво ще крадат?!

Чекай малко, не е така. ВиК-то чекат да се положи новия асфалт, за да приложат народната поговорка "Ако скоро са ремонтирали и преасфалтирали улиците то значи скоро ще се копа за нови тръби"...

По-добре в къща със септична яма, отколкото в двустайна панелка. Общината ще направи канализация, но няма да е с този проект. Черни връх го копаха три пъти за пет години. Сега ще го разширят, но никъде не ставя дума за трасе за метрото. Което означва, че като дойде време за станция Драгалевци ще копаят пак. След това ще копнат отново заради канализация и хоп - вместо една комисионна, цели три. Честито.

станция Драгалевци едва ли ще има някога

Кога са копали Черни връх 3 пъти за 5 години? От мола до околовръстното не е копан никога.

но за сметка на това около мола 4 пути

21 век, първо още римляните истинските са строили канализация

Още от комитета има предложен план за междугалактически космодрум и водна пързалка към швейцарските Алпи. Аз съм за, но защо трябва да плаща цяла София за да скочат още цените на имотите им ???

Какви граждани са тези ? Цървули и още по-големи новозабогатели такива.

Като гледам тук са писали само злобни селяндурчета, дато са дошли от майната си и не са могли да се вредят с имот в Драгалевци. Че нали заради такива, като вас страда местното население на квартала, което плаща едни от най-високите данъци в София и години наред е лъгано за канализация. А прозвището луксозен квартал дойде след като се заселиха всякакви селяндури от цяла България...

Нормално да плащат най-високи данъци - там къща под 500К няма. Да плащат колкото панелка за 50К в Люлин ли? Но не плащате 10 пъти повече, нали?

Муахахахахахахахахахаха! Да сте виждали шоп да напрай нещо преди да е упрял кокаля до ножа? М? А? Нема и да видите!!! А пък на селУ каналя е строен нейде към 30та година на 20сятие век! Дъргалевци още га беше вилна зона немаше мръсен канал. Баба и дедо на село са срали и пикали у вътрешен клозет бая преди сичкото софиАнец да е виждал кво е клозетна чиния! Ама нейсе!!!

Ето, това е пример въпиющ за тотална наглост!! Тези новозабогатели тарикати, построили си кичозни дворци, заграбили дори тротоарите, изсипващи лайната си в дерето или направо на улиците, сега искат някой да им плати и канал??? Айде, обратно по селата, там не ви трябва канализация, нали от там докарахте тази мода да си изливате помията и лайната пред къщите си. Ако общината на този цирей, наречен столица, даде пари и за това, което ултимативно искат тези тарикати, това ще е кражба от нормалните българи. Да не се допуска това, а като искат канал, да си платят пълната му цена.

Селяндурите си построиха палати за милиони ха сега да ги видим само ще замърсяват въздуха хак да им е канал няма да има

Ами че да си направят! Ха, че то звучи направо смешно...Инвестирйте бе хора, както сте инвестирали в турбоснобарските си имоти.

Аааа, никви такива. С тия къщи дето им искате по 2 милона. Сваляйте на 300 000 и тогава

Живеят в скъпи къщи. скъпи дворни местта, а плащат данъци за просяци..... Много нагли тези бе..... Сякаш не могат да се бръкнат малко и задружно да си я построят тази колекторна тръба......

Технически проблеми не съществуват, убеден съм, че и финансови проблеми в общината няма, коментира арх. Димитър Димитров, председател на инициативната група _ Мафията в Драгалевци трябва да е наясно че Столична община е в чудовищни дългове.Сигурно и изпълнител на канализацията и на тези проекти има вече ?

Прави са хората! Къщи за по над 500 хиляди, пък със септични ями.. Общината се мота, защото канализацията на квартал от къщи е много скъпо като цена на човек.

Само селяни свикнали на външни кенефи могат да дадат маса пари за нещо извън града и да го наричат 'луксозно'

Има свободни кирки и лопати.

Спешно се нуждаят от канализация и други столични квартали като тези от район Нови Искър!! И това е необходимост от поне 20 години...стига вече с пренебрегването на "по-непрестижни" райони и толериране на Драгалечци, Сименоново и подобни в полите на Витоша

ако искате да ви помогнем , помогнети ни и вие, само обединени ще сме по-силни, поздрави!