Оценяват и морала на водните спасители

Спасителите на плажа ще бъдат оценявани по морал и поведение. В картотеки в БЧК ще бъдат вписвани оценки както за физическите, така и за моралните им качества.

Обратно в новината

Коментари - Оценяват и морала на водните спасители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече съм на възраст, но съм бил като млад и спасител. Бях от 15 юни до 15 юли на плажа отляво на трета буна, където двамата "спасители" са очевидно пенсионери. През цялото това време не видях зелен флаг. А морето си беше съвсем нормално за къпане. И такова е положението от години вече.

Няма да забравя - не съм спасител - вадя мъртъв човек (непознат) от водата давам му първа помощ сам звъня където мога да ми обяснят как се дава първа помощ - не знаех. Спасителите на кабакум играеха волейбол. И когато дойдоха две линейки - човека дишаше вече - (аз бях по зле то него) спасителите се скараха на хората с носилката, че им развалили играта щото минали през игрището. И дочух също и коментари от жени ...: - гледай го - приятеля?!? му умира - той говори по телефона! Направо ми се искаше да сам Кличко за 3 секунди щото всички коментират а никои не помага- само сеирджий. Тъй като ако не се събуди... а аз сам го изкарал ..могат да ме съдят че аз сам го утепал!!! Това е истината. Не знам какъв морал... които е по - близко - вади... и на късмет е работата!

Нерде мъртвак, нерде косатки...

Най ме кефи моралното възнаграждение. Едно време раздаваха значки и грамоти. От бивши комсомолци толкова каквото са ги учили това и правят.Хората реват за достойни заплати те пак я карат само с лозунги

пък ас нямам нищо против от показването на повечко мъжественост

Картотеката ще се казва ГЛАРУСИТЕ на БЪЛГАРИЯ

Щото малко да се накъдри морето и вдигат червен, че да им е по-рахат.

Русо туристо - облико морале! /Диамантената ръка/