Руска есетра се появи в морето край Варна

Морски специалисти се натъкнаха на руска есетра при проучване на биоразнообразието край родния бряг.

Обратно в новината

Коментари - Руска есетра се появи в морето край Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ХИБРИДНАТА ВОЙНА - ЗАРИБЯВАТ НИ С ЕСЕТРА ХАЙВЕР И РУСКИНИ АМА НИЕ НАЛИ СМЕ ИДИОТИ - НАТОВЦИ --НЕ ЩЕМ . ................ ИСКАМЕ СИ СТАРИ САМОЛЕТИ , 15-ТА УПОТРЕБА

все повече ще стават руските есетри около нашето черноморие за сметка на немските есетри... :)))

Плевню сигурно в момента ръфа руска есетра та нищо не казва за това нападение.

На плажа се появиха апетитни рускини по монокини! Аз вече съм стар за тези работи,обаче помня от собствения си богат опит на млади години как за бутилка "Слънчев бряг" девочките вършеха сексуални чудеса.Така че български младежи действайте смело.Сега не се налага както навремето да я отделиш от групата и да и развиваш теории за българо-съветската дружба!

Сега рускините сигурно са станали по-претенциозни и за бутилка "Слънчев бряг" най-многото да те напсуват. Освен това сега не налитат на българи така, както едно време.

Щом не са руски зелени човечета няма страшно.

Как разбраха, че е руска?

Извадила е карта на КГБ.

Руснаците са мутирали руската есетра така,че да унищожи всичката риба по българското,украйнското,румънското и турско крайбрежие и да унищожи риболова и поминъка в тези държави.Скоро щели да пускат и морски пирани по един метър да ядат курортистите.Сега подготват да пуснат в Черно море и хишни акули.

Да си взимат есетрата, ние сме в НАТО, искаме си американската есетра!

Да, харчат и лапат юнашки от държавната пара всякакви еколози, биолози, ихтиолози, океанолози, а на гърба им още куп хрантутници от държавните служби (МОСВ, РИОСВ, Басейнови дирекции, РЗИ и т.н.). Само дето рибата става все по-малко, морето все по-осрано, по брега боклуцуте няма кой да ги рине и вятърът и вълните ги складират на морското дъно. Сериозните учени (не у нас!) доказаха, че пластмасите в м. вода водят до метаболизми в рибните организми. А ние продължаваме да симулираме активност! Докога???

И есетрата избяга от русия

Немската май е избяга доста по-отрано и по-надалече, че и още бяга...

На фонът на харчовете за родният ни парламент на всичките изброени институции бюджетът им е колкото на тока на гаража. Колкото до метаболизъма - ми удължи живота, ако е вярно за смеха, подобри ми метаболизъма :)

Акъл море, но правописът ти е кална локва!

"...водят до метаболизми в рибните организми..."??? Твърдение, изпълнено с поетизми и нонсенс-изми. Може да се римува с клизми, фашизми, призми, схизми... Всеки да добави по 5 рими и съставеното няма да загуби грам от липсата си на смисъл!

Противоречиш си с боклуците на дъното и рибите. На дъното на Черно море няма живот заради сероводорода. Щеше да е чудесно ако отиваха на дъново. Пластмасите са леки и плуват по повърхността. А метаболизмът е просто наименование на химическите процеси в организмите, не е опасеен сам по себе си.