Нов заместник-кмет по транспорта в София

Евгени Крусев е новият заместник-кмет по транспорт в София, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Нов заместник-кмет по транспорта в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този арабин ли е или циганин.сега е модерно мъжете да се правят на бойци от ИДИЛ- всички с такъв фасон на брадите. що за мода е това?

Нищо против младите ......ама тук бая намирисва ......да кажат кои са му роднините....иначе е голема калинка

Честито на човека. Време в повече млади хора да се включат в управлението на тази страна. Аман от дядки, които един имейл не могат да изпратят. Дано видим повече иновации в неговия ресор - транспорта.

Млад меринджей ми се види. Спец да връзва връзки на обувки май

И най-вече с гръб към обслужвания, като във филма "Маргарит и Маргарита".

Яко на 22 вече е бил експерт и то само с бакалавърска степен от "Утре носи съответната сума". Бре. Тоя сигура е от умните и красиви калинки по брадичката познавам.

"За съжаление трябваше да се разделим с предишния заместник, с когото работехме много добре" - рекла Фъндъчката за "освободения" за корупция, злоупотреби с влияние, избори на фирми, които са му плащали проценти от уредените пари за тия гнусни спирки - а кифлата-фаворитка "работела много добре" - и тя ли е била в кюпа, или пък го е оглавявала?! Не можеш да ги разбереш вече тия - толкова ли са продажни и корумпирани всичките, колкото са и прости, или са толкова тъпи, прости и нагли, колкото и продажни?! Дилема от сутринта ... (((((((((((((

явно някой татко е предал поста на наследника си,само така ще се оправим!

Едно време завършвахме висше образование на 23 г.После казарма и работата започва от 25 г.Сега на 23 г вече стават ръководители на хора и отрасли без да знаят АБСОЛЮТНО НИЩО.Затова България се срина тотално.В СО всички са от селата,дошли на ръководна служба само да са верни на герб.Нагли,елементарни ,зли хора.Резултатът се вижда и от слепия.

Всичко е Мафия. Проверка какво притежава ,движимо ,не движимо ,екскурзиии в чужбина.

Може и да е надарен младежа, кой знае.... Фандъкова го търсила 6 месеца...Поне 9 да бяха, че така недоносено ще излезе.. Всичко хубаво, но за тези "търсения" си има конкурси с изисквания и показатели....

Проверихте ли го дали не е някакъв пазаржишки салафид от махалата, защото в тоя вид и поза си е за по сериозно обследване.

Здравейте, дира-джии, За пръв път четох коментари към статия в този сайт... :X:X..:X... Абе, хора, каква е тази епична омраза и зариване с лайна към една личност, която сте Видяли едва на снимка... Дайте му шанс поне на това момче да Ви покаже що за човек е, пък после чак му сипвайте ярма... Не е ли по добре да се даде шанс на някой млад човек, вместо на някой многократно доказан измамник? Аман от хейтъри!... Кой знае, може би сте прави, и да се окаже, че е най - лошия избор за длъжноста, подлога, гъзолизец и т.н... Кой знае, може пък и да е съвестен и кадърен човек на честа? Въпреки, че бегло го познавам, честно казано, нямам ни най - малка представа какъв кадър ще излезе от него! Но, ако има някаква надежда, във властта да започнат да навлизат съвестни и кадърни хора с чест, то тя е в младото поколение! FYI: Нито подкрепям герб,мерб,бойко,мойко или която и да е шиба партия, нито нищо подобно! Те всичките са доказали, че всъщност са си ЕДНА партия. Българи, турци, националисти и всякакви анти едни-други, всички заедно бъркат в кацата с меда. Като за човек, който за пръв път пише коментар под статия, написах достатъчно. ГЕНЧО, дерзай! Успех! Поздрави от Бургас. Дано се окажеш почтен човек! хейтърс гона хейт! аман от овце!

И аз все си забранявам да чета коментарите в дир(че и в който и да е друг български сайт), но от време на време се изкушавам. И сега, макар и да знаех какви ще са, пак ги отворих. Прости хора. Дано и момчето, което е назначено за зам кмет не ги прочете. УСПЕХ му пожелавам. И не слушай хейтърите!

Как не я е срам тази кметица, къде намира тези гербери нещастни, които не са преминали елементарни нива на труд и не са добили никакъв опит, а изведнъж ги прави свои заместници. Тази длъжност не е училище за неопитни специалисти,които са учили нещо, но не са извървели пътя по стълбицата на трудовите умения. Нещастници....

това са им кадрите. Просто нема други. Нивото е толкова ниско, че е направо страшно. Погледни им само първите редици, как са пълни с недоразвити, за да ти стане ясно как е на по-ниските нива.

Какво ще рече "експерт"?!? Всяка една позиция си има конкретно описание. Все едно някой който е завършил медицинско училище да почне работа като доктор, само че от общо практикуващ доктор до хирург има много голяма разлика. Експерт по какво е бил на 22 години без завършено образование, че и екип е ръководил. И това на фона, че в частния сектор винаги искат по пет години трудов стаж за да те назначат на ръководна, пък дори и на инженерна позиция.

Ти пък, за науката експертология не си ли чувал, много е популярна в хайлайфа и софийската администрация. Явно момчето е много добър експертолог и затова са го назначили за експерт.

Това задмина и най смелите очаквания От къде те намери Фандъкова не знам но ако продължава да те слуша ще стане за смях. От най висок рейтинг ще стане най-смешния политик в новата история....

Не е ясно кога започва да работи в Столична община, тъй като от "Московска" вчера отказаха да разпространят трудовата му биография. Такава информация щяло да има в понеделник. Излиза обаче, че той е успявал да съвместява образование в чужбина с работа в ЦГМ.

Новият бушон на Боко и Фъндъковица ;-)

Тези се оляха.

Защо да са се олели, ако папка и слушка, значи е много удобен, нищо че прилича на ..........., е сетете се, няма да ви подсказвам!!!!

Фадъкова добре работила с Хистов и затова спирките на ГТ ни излизат златни. Да не говорим за коцесиите на автобусните линии, там изтичат милиони. ОСТАВКА!

жалки кадри на ГЕРБ. Мара чистачката ше свърши по-добра работа...

естествено,чистачката ще свърши повече работа,само тя и шофьорът са вишисти в тази фирма.

и тоя не знае на кой свят е!

Много е стар горкият! Да вземат някой от детската градина. Поредното безумие което ни води към тотална катастрофа.

Александър Македонски на тези години създава най-голямата империя.Да му е честит поста и да може да премахне апаратчиците и пенсионерите.

Ти си непоправим наивник.

Докото има балъци ще има и тарикати.Но да не забравяме,че човек има чест и достойнство.

Какъв път на младите , 2 млн се изнесоха, защото им даваха път.

Изнесоха се,защото вие пенсионерите още работите,а за младите няма работа.Или по точно подбивате пазара.

Работят пенсионерите, които все още могат, защото пенсиите са им мизерни, а трябва да изхранват и безработните в семейството!

СРАВНЕНИЯ !! -РАБОТЯТ ЛИ ПЕНСИОНЕРИТЕ В КАНАДА , В ГЕРМАНИЯ ? -ЗАЩО САМО ПЪТУВАТ ПО СВЕТА И ИГРАЯТ ГОЛФ И НЕ ИМ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТЯТ???

Ако е стар, защо е стар!Щом е млад е некадърен, а всички млади и кадърни се изнесоха от България!?!? Следователно, трябва да си назначим само дъртаците-бившата номенклатура в пенсия!

Поредният мухльо! На 27 години , какво му разбира главата пубертетска!Загиваме!!!Къде по света има такива младоци на високи ръководни постове? Само в България! Път на младите, а всички над 40години аут! Безобразие!

скоро ще осъдим фандък-щината за скъпия билет хахахааа

Кааааалинка, калинка, калинка моя....

Калинка - граждански активист. Явно постът е толкова ветровит, та освен млад меринджей други кандидати нема. 24 се определяш ти ... колкото са софийските райони.

ФАНДЪКОВА, МОЖЕТЕ ДА НАЗНАЧИТЕ ПЛЕМЕНИЧКАТА СИ ОТ САМОКОВ, НИЩО ЧЕ Е НА 17 ГОДИНИ... УЧИТЕЛСКАТА ВИ СТРАСТ КЪМ УЧЕНИЦИТЕ Е ВАШАТА ДАСКАЛСКА СТРАСТ...

не може да я назначи на 17 години,защото за градския транспорт вместо спирки,ще прави свирки.

След всяка подобна герберска тъпотия си казвам, че по-зле от това не е било и не може да бъде. Те винаги намират начин да ме опровергаят. Този небръснат льольо ли ще управлява транспортната инфраструктура на София?

.Страшна е кака Данче в комбинациите - БАЩА МУ И МАЙКА МУ КАКВИ СА ?

Фамилия комунистически подлоги ,станали гнусни гербаджий,харесвани затова от простия Борисов!

Щом ти си от другата страна по-добре да са ГЕРБ.

Това само в БГ го има. Той на 22 тъкмо е завършил и хоп експерт, пък дори и само младши. А бе льольовци, аз на 23 едвам започнах като инженер, защото нямах опит. Ми след още 5 години направо премиер да стане!

Делян Пеевски така започна, като зам. министър, на 21! Кадрите, кадритееее.....

според биографията му на 22 години още не е завършил, но вече е назначен за експерт.

Крусев или Кръстев ? Или и двамата ? DIR-а - нещо омазахте !

Този ми изглежда умен, кадърен и преуспял. Млад, а вече със солиден управленски стаж! Напомня ми за дебелата Лила - като я промотираха всички я отричаха, а тя се доказа като велик експерт и ръководител. Чака ни светло бъдеще с такъв заместник, несъмнено! П.П. Дано сте ме разбрали!

Какво стана с айдука от ЦГМ

Повишиха го за добра служба.

Поредният парашутист, няма да става по - добре в Бълария

Някой се цели много отдалеч в стола на кметицата. Внимание, внимание, всяко заспиване зад волана е животоопасно.

Момчето е на 27 години, от 5 години работи в общината т.е. постъпило е на работа на 22, завършил е гимназия на 19, за висшето образование му остават 3 години. Кога успя да натрупа професионален опит, кога успя да се научи да бъде ръководител, който трябва да взема важни за хората решения. Какъв е извода - това е поредното гербаджийско лайно завършило някой измислен ПУЦ.

Може и да не е кой знае къв специалист, но и на такива трабва да се дава шанс, според съвременните разбирания (така като го гледам, май е от квотата на хомо-с-експертите).

Да видим как ще накара циганите да си перфорират билетчета....

Като свали билетчето на 0.80 лв. и гони Манго и манговци до дупка. Вчера станах свидетел и на другата група хора, която не зачита билета. Говоря за мигрантите, които ги има и в София в изобилие. Е, да ни е як гърбът!

еи и тея кадето давате минуси да не забравите че сте обуркали полюсите като му доиде времето:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще се сетите за какво ви говоря:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мизернико научи се първо да пишеш на кирилица и след това давай съвети.

и тоя ли вика докато е кака данче на власт не мурдам? като новия директор икономист на гараж дружба. при които сертифициран монтиор е отишал и му показал посинял лагер на главина които сертифицирания началник на сервиза казал че може да се остави на запалилия гумите реис и деректорчето отвурнал буквален цитат аз не разбирам защото сам икономист има техническа служба отиди там да питаш??????? това е директора на гараж дружба икономист нооооо директор на транспортно предприятие но както и да е кака му данче е насреща гледаите ташак като изтече гаранцията на новите реисове ще паднете от псувни:д аи сас здраве *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шшшшт! Тихо преждеговорившите!!! Това е Верното момче!!! Правилното момче! НАШЕ МОМЧЕ!!!

щтт и тва на данчето момче бе знаеме си ние:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Видимо лайнярска история!!!

Селско-самоковска даскалица и Пикльо от Единбург !!!

Абе тоА малко на ампе ми мяза,да не е фокусник.

Къртиш брат...Евала,извади ме от равновесие хихихихи...

Тоя маймуняк зам.кмет? Ааааа при герб ..може,те са ,,ВСЕСТРАННО РАЗВИТИ ЛИЧНОСТИ"/каруцаря от село Банкя знае от дедо му Тошо/.

некаква мода ли е секта ли който разбира нека сподели но ходят небръснати link Евгени Крусев е новият зам.-кмет на София по транспорт

новата кажи речи топла новина е тази свързана с отдаването на спирките на концесионер.Общината абдикира от своите задължения и максимално си освобождава от задължения.Така спирките които бяха току що ремонтирани и направени ще трябва да бъдат сменени от новия концесионер.Хем ще печели на гърба на бощината ,хем ще смени току що ремонтираните вече спирки .Това ще е и от първите задължения на този парашутист да тури един подпис под вече изготвения договор и да се отправи към мащабните планове на Герб и сие за поредния грабеж от общината (най -голямата касичка на Герб от общините)

С ГЕРБ вече умните и образовани хора не искат да работят - преди няколко дни назначиха за шеф едно момиченце дори без образование - сега тоя току завършил пикл.о (да ме извинява хлапето , може и да е свястно , но не е за тази работа) .

Koq i kade

Нищо лично,но егати експерта.На 22 год,когато е още в УНСС,голям специалист по градски кражби(мобилни). Дано не Калинчо

Тоя до вчера е бил студент днес зам. кмет. Сламота - тия нямат никакъв подбор тежки и горко на софиянеца.

То нямаше подбор ,изведнъж и хоп ето го .ами другите кандидати ,нещо за тях да се спомене.Джаста праста Йорданка излиза в отпуска.

Що мислиш , че някой иска да работи с тъпата самоковска даскалица .