Общината планира реконструкция на Зоопарка

Столична община подготвя проект за цялостна реконструкция на Зоопарка. Той ще се изпълнява по програма Джесика и стойността му е близо 8 млн. евро.

Обратно в новината

Коментари - Общината планира реконструкция на Зоопарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се, че ще направят ремонт и на нашите жилища, но кога ще спрат ФОЙЕРВЕРКИТЕ, които изстрелват от х-л Силвър хаус и замърсяват въздуха ни? Не можем да дишаме!Освен това много, много се плашим от гръмотевиците и огромния пушечен дим, който се разстила върху цялата ни градина. Мисля, че и двукраките ни събратя също страдат от това! Моля Ви, аз маймунка, и всички останали лъвчета, зайчета, мечета, катеричета и орлета не ни убивайте по време на Вашите забавления!

Хубаво е да има зоопарк но това в момента е нещо което трябва да бъде или изцяло реконструирано или да се закрие. 8млн евро са едно нищо за такъв обект. А и е по добре да се помисли за тротоари,площадки за игра и т.н отколкото да се мъчат животни в клетки

Да преместят табелата му на входа на софия, че цяла софия е един зоопарк

Да го изринат напълно предлагам аз и да построят един Мол, че в тоя район хич няма.

И животните вече с приоритет пред хората.

Ами за хора с твоя акъл така и трябва да бъде.

Най- хубавото е, че ще разширят "маймунарниците" догодина! Доста маймуни има в тази държава, дано приберат част от тях там!

Супер е,че ще ремонтират зоопарка,но можеха да пуснат още една линия на метрото,че хората да имат лесен и бърз достъп до зоологическата градина.

Ми то май вече ходело до Хладилника, а от там до входа беше съвсем близко (по спомен от преди 25 години де).

Хората умират от глад,мизерия и болести тия бандити ще ремонтират зоопарка. Кажете,че ще откраднете 8 мил. евро за изборите.

ХОРАТА ДА УМИРАТ ОТ ГЛАД, НО ЖИВОТНИТЕ , КОИТО ГИ ДЪРЖАТ НАСИЛА В ЗАТВОРА НАРЕЧЕН ЗООПАРК, СРЕЩУ ВОЛЯТА ИМ-ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО И НЯМА ЗАЩО ДА ПЛАЩАТ С ЖИВОТА СИ!!

Очаквам от тези 8 милиона евро МАКСИМУМ 1 да бъде за ремонт,и 7 да потънат по разни джобове.

И най ти е мъчно, че джобът няма да е твоят, нали?

Още ли няма кой да пита защо ремонтът не се прави наведнъж?

Има ли някой който да пита вече има няма нещо което да не е забатачено в дългове ?

Ще го правят наведнъж, когато прибереш слона у вас по време на ремонта, а депутатите приберат по маймунка вкъщи, да си имат достойна интелигентна компания. Това не ти е шосе, че да правиш ремонта наведнъж и да отбиеш трафика!

ГРОБ ни докараха до там, че като чуем за ремонт да ни се повдига. И това ще ни излезе от джобовете.

ще крадем, ще крадем да ви е яд Не ни пука за нищо

Важното е да се пукат от яд комунягите долни.

кой са комунягите долни? тия от ГЕРБ ли

Крайно време беше, някой да обърне внимание на западналия ни зоопарк и мизерните клетки, в които живеят животните. Дано само ремнота да не е толкова качествен колкото повечето неща, които се правят в София - само, за да се гепят парите и да отидат у нечий джоб.

Е,че то,иначе,няма смисъл изобщо да го започват,ако няма да се краде