Коментари - 14-годишен пианист събира пари, за да участва в конкурс | dnes.dir.bg
назад

14-годишен пианист събира пари, за да участва в конкурс

14-годишен пианист от Шумен свири всеки ден на входа на Морската градина. Той събира пари за участие в международен музикален конкурс.

Обратно в новината

Коментари - 14-годишен пианист събира пари, за да участва в конкурс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може да се помогне на младежа не разбрах?

Моля някой да посочи точното място на което свири младежа.

Онази вечер беше по алеята надолу към стълбите между Централен и Южен плащ /не до Морското Казино/ , а направо напред от главния вход.

Качествените хора с просия се оправят. Да заминава за чужбина и да се реализира, защото България е убиец на таланти и на умни хора!!!! Един ден ще пишат за него, че българин в еди коя си държава станал Сър! Ами ще стане. В държавата на чалгата стигаме до просещка тояга.

кампания със СМС МОЛЯ!!!!!!!!!!!!! КАК ИНАЧЕ ДА ПОМОГНЕМ САМО КАТО ЧЕТЕМ СТАТИЯТА _ НЕ СТАВА?!?!?

Дайте сметка да сабереме нужната сума или отворете кампания със СМС. Има нужда да се помага на младите таланти!!!

Страхотен музикант е детето. Вчера минахме покрай него. Родителите му бяха в страни. Не знаех, че събира средства. Къде са тук варненските общинари? Защо веднъж с нещо благородно не се заемат. Детето е безспорен талант!

Трай си, че ако се намесят ще е с глоба за нарушаване на обществения ред, нерегламентирана търговска дейност и неиздаване на касов бон.

Ако беше чалгар, веднага щеше да се намери спонсор. Още ли се чудим защо сме на тоя хал.

Не е търговска дейност, а е просия. По закон формално се води получаване на нетрудови доходи по неморален начин и по същия член от закона осъждат и проститутките (освен просяците), защото според съда проституцията е нито трудова дейност, нито е морална.