”Изкъпаха” Столипиново с теменужен шампоан

Акция за цялостно хигиенизиране на кв. „Столипиново“ стартира ОП „Чистота“ тази сутрин на ул. „Ландос“, която бе измита с шампоан с аромат на теменужки.

Обратно в новината

Коментари - ”Изкъпаха” Столипиново с теменужен шампоан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за улиците, но ако проведете кампания да ги къпете всяка седмица - за ромите говоря, може и да светне квартала.

Общо от началото на годината досега в квартала са вдигнати 60 незаконни постройки.

А-а, ти ако вдигнеш такава, веднага ще ти я съборят, ще те глобят, ще се престъпник............. А тях ги мият с шампоан...Е на това му се вика расизъм ! Дискриминация.

Фандъчке, чети как се мият улици, че в Лозенец не си мила от години

А напалм няма ли?

Има един бензин, гори с аромат на скара-бира - защо не се пробва експериментално да видим дали дава добър хигиенизиращ ефект?

Един въпрос: с колко вода, в какви количества и за чия сметка бе осъществено това мероприятие за масово хигиенизиране на това неспасяемо от всички ромски НПО досега гето?

аз докат не види не вярва. я шампоан нема да има, я режим на водата... я някой тридневна сватба ша блокира улиците... па оно и камионите могат да се счупят... или гума да спукат. така че нека първо да преброите поливанията, па после да говорим с какъв точно дезифектант да се работи. миризмата на напалм може да си я мечтаят някой хора - ма нема. по лесно е миризма на бензин и нафта от Моллотов.

На Столипиново за да го дезинфекцирате му трябва нещо по силничко от шампоан. Няколко цистерни чиста белина ще свършат работа. ПП: Столипиново=Ландос??? Аз като наричам целия Изгрев Столипиново местните ми се стягат:D

богат край са,ето за това трябва и да им се увеличат данъците.учудва ме,мангесите как не са откраднали още шампоана,пеняви се не пеняви,че адат,пари нема са давали за него

Улиците първа категория ще бъдат измивани пет пъти седмично!, улиците втора категория - три пъти седмично! улиците трета категория - един път седмично! Колко много вода! Тези хора не знаят ли, че водата е природен ресурс и трябва да се използва разумно. И кому е нужно да се мият всеки ден улиците? Напълно безумно решение, само харчене на пари.

Другия път със "Зарин" с аромат на дива роза.

Кога ще разкарате купищата боклук на Шекер махала от входа на Пловдив? Срам ме е всеки път като влизам в Пловдив от София, независимо дали съм сам или с гости на града. Безобразие!! Къде са Кмета на Северен и Кмета на Пловдив? На почивка ли? Или недовиждат нещо? Всички гости на Пловдив, държавни лица и т.н. минават оттам. Циганите май го правят напук. Контейнер има, но боклуците им са отвън! Кой ще следи за спазването на наредбите?? Общинска полиция, Инспекторат има ли в тоя град? Културна столица с безкултурни кметове...

Тва са им особеностите на етноса, не им пука изобщо кво мислиш ти или който и да е, не им пука дали смърдят, дали децата им са сами на улицата(кво да им пука те имат много, кат даде фира някое правят нови две) инетерсуват се единствено да не правят нищо по цял ден и да паразитират на гърба на нас Българите !

Особеностите на етноса наскоро ги нарекоха "култура". Кога накупиха фотоапарати да я снимат ...

Шампоан "АНТИ-МАНГО" с аромат на напалм ! Действа ефикасно и безупречно !