Сметната палата започва одита на ЦГМ

Сметната палата започна одита за съответствие при финансовото управление на Центъра за градска мобилност в София за периода от 1 януари 2014 г. до 30 юни т. г.

Обратно в новината

Коментари - Сметната палата започва одита на ЦГМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо някога последвало ли е от одит или проверка на Сметната палата? За един приятел питам.

Арнаудов ще върнели заграбеното ???

Пореднят абсурд: Сметната палата чака да и бъде възложен одит от НС. Интресно какво правят през останалото време високоплатените и служители? След възлагането и трябват цели 6 месеца за да направи одит само на една фирма?!? А иначе отдавна всички разбрахме, че спирките на ГТ излизат златни и пълнят джбовете на гербаджии.

Интересно-цяла София трябваше да забележи ,че в това общинско предприятие се краде, за да пратят най-накрая и то не друг, а Сметната палата, при положение, че Общината има задължението да контролира дейността на предприятията си и техните финансови резултати.

"Дружеството финансира, изгражда, поддържа и експлоатира паркинги, гаражи и места за паркиране в столицата. " От туй изречение само думата ЕКСПЛОАТИРА е сложена на място ... Дори боята, ограждаща местата за паркиране, е поставена направо върху "поддържаните" дупки на пътното платно.