Тапи на 5 места в София през юли заради ремонти

Тапи в трафика на 5 места ще притесняват столичните шофьори през юли заради строителството на метрото и планирани пътни ремонти.

Обратно в новината

Коментари - Тапи на 5 места в София през юли заради ремонти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Описания ремонт на Монтевидео в Овча Купел изобщо не продължава, както е описано в статията. Беше направена малка част от булеварда, но останалата (с павета, без тротоари) към Нов Български Резултат изобщо не е започвана. Вече повече от 3 седмици няма машини, работници или нещо друго... Пак някой нещо или послъгва, или си няма на идея какво говори. :)

герберунги и вся осталная дето ги крепи да не паднат, вземете се спрете. нищо повече няма да получите колкото и пиар да си правите с тия " ремонти". на есен сте аут, от всички позиции, ненужно тровите въздуха!

Като гледам нивото на ремонтите и крайния резултат от тях , започвам да се чудя ,дали няма да е по -евтино, направо да открадват парите без да правят нищо.Преди годи ,по времено на кметския мандат на банкянското слънце биши направен дълбок ремонт на улица 202/сага май се казва история славянобългарска,тази край гробищата и ТЕЦ София/Тогава се чудих дали проектантите имат глави или нещо като тикви издълбани под форма на касички.Тези откровенни малоумници, на които в детските години им е правена дълбока лоботомия бяха забравили колектор за всякакви жични технологии и като капdк не бяха предвидили улично осветление.И сега проблема е решен , много красиво ,между стълбовете са опънати жици като в зората на електрофикацията.Смях.От тук може да се съди за нивото на сегашните малоумни ,недоучки наречени проектанти..Представям си какъв хумор щеше да настане , ако трябваше да проектират магистрала "Хемус", между София и Правец

Около Гоце Делчев и Червена роза е пълно със селяндурски номера Не може ние да си паркираме колите от тия селяндури завладели София

МАЛЕ КАКВО ЛАПАНЕ ЩЕ ПАНЕ ЗА ИЗБОРИТЕ

ма те и през останалото време не стоят гладни .Похапват атрактивно , но и отчисляват да определено ниво ,също атрактивно.

Ейй, Черни връх от 10 години постоянно е в ремонт. Аре стига с тия автомобили. Заради селяндури с голфове, вече не може и пеша да се върви по тротоарите...

Прав си на 100 %.

Говорим за този участък на Черни връх, който не е пипан поне от 10 години. От мола до околовръстното. Ама на крива морзилка гоУфЪТ и пречи.

Не е вярно бул. Черни връх точно в този участък беше затворен и ремонтиран преди две години.

Слизайте от колите! Няма да ви стане нищо ако плзвате краката. А може и градски транспорт да се отъркате малко у мургавата цивилизация.

Как точно да си ползваш краката до Симеоновско шосе и Околовръстното? Ти да не си маратонец?

А нещо за Околовръстното от Младост до Лозен. Уж щах да го правят...

И на мен ми се иска, но това най-веорятно ще стане, когато винетката е 150 лв. Те сега нямат пари дупки да кърпят, за капиталови ремонти забрави. Всички големи проекти са с пари от ЕС, които обаче обхващат евро-коридори, а Южната дъга не е такава.

Нова стратегия за лапаница: избират много слабо натоварени улици и локални платна, режат 1 см асфалт и замазват!

Добре де, толкова ли е трудно да сложите карта с нагледно отбелязани отсечките, които ще бъдат затворени? Този описателен подход е толкова объркващ и неразбираем, все едно да обясняваш с думи картина на художник..... Бляк!

По-друго си е, като сложат снимка на баш-майстора с лопатата и така веднага виждаме, че се работи по улиците, още като четем топли, топли новините.

защо не подменат паветата ва бул. Дондуков !!!!!!!!! и трамвайнете релсиии!!!! те също са за смяна !!!

Търся жив човек, който помни цялостен ремонт на бул. "Цар Борис III" бивш "9-ти септември", още по-бивш "Княжевско шосе".

Питай Лили Иванова ;-)

И тя не знае , нали само преди половин век дойде от село

Ремонтът на бул. Монтевидео приключи преди седмица. Участъкът до околовръстното няма скоро да се раширява.

От доста време чета за ремонтите в София и всеки път се чудя къде точно се пресичат бул. "Черни връх" и ул. "Тодор Каблешков" ??? Питах и в Столична община и от там не можаха да ми отговорят.

По проект трябва да се пресичат до Билата на черни връх

По проект - добре, може и да има такъв проект, но в действителност такова кръстовище няма. Благодаря за отговора.

Погледни си картата. Улицата южно на перадайс мола е Каблешков. Нищо че прекъсва след Луи Айер

Елате в Слатина и Гео Милев да видите какво е разрушението по улиците, като след бомбандировка! До кага само Лозенец и центъра ще се ремонтират? Аз също плащам данъци!!!

"Монтевидео" и "Каблешков" брадясаха...Работи се само в центъра, а крайните квартали - кучета ги яли...

Боце Тиквата и Фандъчката направо разказаха играта на селяндурите, дека се движат из гуемото село!

Те селяните, дето напълниха София, си избраха и селянка да ги управлява и сега се кефят...

Лелее, на това обръщало на Гоце Делчев ще стане някакво стълпотворение! В момента там въртят авт. 65, 73, 74, 76, 204 и тролей 8, сега като добавят и авт.66, 93 и 122, направо не знам къде ще ги съберат... Дано по скоро да открият метростанция Витоша и поне авт.65 да започне да се движи по новия си маршрут и да не обръща на Гоце Делчев.