Уволнения заради гафа с е-таксуването в Пловдив

Испанската фирма "Индра", заета с въвеждането на електронната система за таксуване в градския транспорт в Пловдив, уволни екипа, пряко зает с това.

Обратно в новината

Коментари - Уволнения заради гафа с е-таксуването в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква испанска фирма? Някой наш тарикат стой зад всичко това. Всъщност се и досещаме кой е той, но да видим все пак дали нещо ще се направи. Още в началото се знаеше, че проекта ще бъда опорочен и системата няма да заработи. Всичко тук е толкова повърхностно, че хората научиха наизуст системите им за крадене на пари.

С ЕС без ЕС винаги сме били и пак ще сме в лайната.Работата отдавна е изтървана.

После елате във Варна и ударете балтията и на тукашните некадърници !

Ужас.

Тия действия противоречат на договора. В договорите не пише за уволнения, а за неустойки и компенсации. Защо Общината не си търси правата според договора? Обяснението е само едно, физическите лица които слагат подписите имат общи интереси, те дефакто са една страна по договора...Не се зле да се запознаем със ЗАКОНА ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ЗА ВРЕДИ...и да си търсим правата!

щото нали се сещаш че от тея 20 000 000 все нещо са взели и те

Какво, да ти целунем ръка, че си ни изкрещял името на един закон ли? Човек, който си знае и си търси правата просто действа. Ти пускаш фитили и чакаш на другите.

Хей, знаете ли, че в пловдивските псевдомедии като link и podtepeto статиите за тези ПРОВАЛИ на ГЕРБ/Тотев не се споменава или се прави само за минути? Има и още много неща които се крият. Накрая гръм ще ги удари, тъпи политици. И ако те се заблуждават, че посред лято някакви испанци ще оправят IT.... пълен ПРОВАЛ!

Пишете за неустойки или оставки на тези подписали неизгоден договор! Какви са тия 20 милиона, дали не можеха да подменят по старите автобуси и пак да направят системата за 1-2 милиона примерно???

20 млн. лева???Така безотговорно ли се харчат публични средства? А пък някой ги усвоява и не върши нищо в срок и т.н. И какво излиза, този който дава парите или има интереси съвпадащи с тези на изпълнителя или е пълен малоумник за да не заложи тлъсти неустойки при некачествена и ненавременна работа.

инджинера действа, а вия плякайте тук. Скоро кат ви натряскат и 15 кинта за паркиране да плащате че живеете в Филибе и имате жилище тогава хахаха ще ви е готино. Майни, майнииии? Така е на гробарите им трябват мангизи държавата ни ако устиска до 2020г. пак ще е добре!

Дано ти се разпаднеш нещас'нико. Не ти е виновен ЕС, а собственото ти балканско малоумие.

Мамин да каже колко пари е откраднал - другото са празни приказки. Дано скоро се разпадне тъпия ЕС да спрат всички програми да няма откъде да смучат гадните хлебарки.

Проблема е как и защо избираме такива? Защо няма нито един в затвора? И защо няма конфискувано имущество с недоказан произход! Като се разпадне ЕС, ще смучат от нашите данъци! Ако не им стига, ще поизмислят разни таксички и т.н.

МАМИНИЯ КРАДЛИВ БОКЛУК ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА И В ЗАТВОРА

Работата се е много закучила да знаете. Става дума за пари :)

Ако го бяха задали като дипломна работа на учениците и студентите в техническия университет, отдавна да работи тази че и подобрена система в градският транспорт в града.

Ама можеш ли да вземеш комисионна от курсова работа? Не. Е затова няма да го направят евтино. Да дадеш на испанска фирма да прави такъв сложен софтуер си мирише от всякьде на корупция... системата в Испания за таксуване е най бъгавата...