Пускат метрото до ”Хладилника” преди края на юли

Преди 31 юли ще пуснато в експлоатация разширението на метрото до кръстовището на бул. "Черни връх" с бул. "Хенрих Ибсен" и ул. "Сребърна".

Обратно в новината

Коментари - Пускат метрото до ”Хладилника” преди края на юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става ми мнго удобен транспорта.Разходка в Южният парк сутрин и хоп в метрото до центъра.Няма да ходя вече с прашните автобуси.

Yallah!

Фандъкова и Борисов крадат във феноменални мащаби! Наши активисти съобщават за стотици кубици изчезнала пръст покрай изкопа на метрото. Другарката Нинова ще даде повече подробности на специална пресконференция.

Оригинален си като паве от "Цар Борис".

ОСТАВКА МА ФАНДЪКОВА , ТИ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С МЕТРОТО И ТО СЕ СТРОИ И СЕ ДВИЖИ ВЪПРЕКИ ТЕБЕ ГЕРБ И БОКО............. ВИЕ СТЕ КАМЪКЪТ В КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА

Сериозна конкуренция се очертава в хигиенизиращия бизнес в България. След ерата на Румен Гайтански - Вълка, на сцената на бранша дефилира нов играч. Той съвсем не е непознат, защото това е синът на бившия президент на ФК "Левски" Тодор Батков - Тодор Батков-младши. Само преди година той става горд собственик на холдинг "Чистота" АД и от летящ старт влиза в бизнеса. На 22 години наследникът на фамилията Батков, с диплома от престижния "Кембридж" вече управлява 9 дружества. Действа със замах и вдига високо летвата на бизнеса си. Пробивният младеж знае, че никак няма да му е лесно, но въпреки невинната си възраст и малък опит бяга пред целите си. А те не са никак лесни за постигане. Защото там накъдето е тръгнал, отдавна има утъпкани пътеки, важното е как ще премине през бариета по средата.

Както се казва дай Боже всекиму на 22 години да е бизнесмен, а на 25 бизнесменът изместил Румен Вълка от бранша.

И връзката с конкретната новина е?...

Дано не протече при първия сериозен дъжд

По ранно? Че нали по план щяха да го пускат през май?

Предвид станцията на "Джеймс Баучър", която протече ЦЕЛИ две седмици след откриването си, приемам залози тази след колко време що почне да се руши. Залагам на месец най-много. Други предложения?

Хъхъхъ, това е вярно. Всеки ден минавам през нея и по време на дъжд са покъртително мила картинка подложените кофи да събират капещата от тавана вода. Кара ме да се чувствам като герой от "Метро 2033".

1,3 км за 2 години, което ще рече , че скоростта на строителство е същата, както и при Т Живков. Само парите са в пъти повече, и отиват при фирми на котараците!!!

При бай Тошо са 1.3 км. за 20 години, а при магистралите 1 бр. за 100 г. Ако беше някой от вашите, сега щеше още да се прави 10 копка на тази линия.

Така и не се даде обяснение защо не се направи с предишното разширение на лъча...

За 43 000 000 лв. тая самоковска даскалица със златни релси ли е построила тази ЕДНА спирка ???

Това не е новина, та всички знаят как ББ открива обектите предсрочно, за да се бие в гърдите , но после започват проблемите и ремонтите.

Бравоо... само не разбра, защо не го довършиха лъча? Ами строят на дребно да е по-скъпо?

Под земята всичко е в срок. Е да вярно, от време на време почва да пропада, но се оправя. Проблемът е как се прави инфраструктурата към метростанциите над земята, защото имаше няколко доста кофти примера в миналото. Надявам се да са си извадили поуките.

Те и Младост-кото бързаха да го пуснат преди изборите и сега Малинов над метрото през 6 месеца го кърпят. В момента пак е пропаднал.

от автобусите всички на метрото .Автобусите напълно празни билета ще поскъпне.

2014 г. финансирането е спряно - т.е. държавата в лицето на Сергей Станишев и Лютви Местан не дадоха 20% от парите, за да може ЕС да даде техните 80%. ..да се чудиш защо сте стигнали до 8% въпреки всичките ви приказки за социална държава и успех..

Метрото не се движи, а си стои на едно място. Само влаковете в метрото се движат.

Сигурно след тази забележка се почувства като професор по екология сред овце!

Браво на Данчето Фандъкова - следващия президент на България!

Колеги, тук какво трябва да пишеме? Някакви опорни точки? Мая? Корнелиа? Включете се моля по-барзо, защото съм до 18 на работа.

скука, скука, няма опорни точки и е скука. Ще заспим :)