Кризата връща интереса към морската професия

Кризата връща младите хора към морската професия, за едно място за курсант се борят 6-7 кандидати.

Обратно в новината

Коментари - Кризата връща интереса към морската професия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните два абзаца къртят. Ходят оправят японско море пък не могат да се справят с водата пред самото морско училище. За сведение на не варненци Шокаревия канал който бълва фекалии минава в двора на самото училище, а офицерския плаж е точно пред училището.

Чуждестранните студенти носят ли българска военна униформа? Ако да,то полагат ли българска военна клетва? Ако да, как са третирани в родните им страни?

Корабът се върна, моя не се прибра. И какво друго ми остава, освен да се ....

само да попитам каде е Вана ??!!?? защото аз съм от Варна... ама за Вана не сум чувал

руски развъдник на петоколнници

ей,не съм знаел,че морския шибинг значело да си върбеш уя на моряшки възел,ама нейсе.

Като гледам май ти точно такъв си налапал и се мъчиш да го сдъвчеш хахахах

Аве пичове аз съм моряк и като се прибера всеки път накъсвам жената на комшията докато той бачка за 500-600 лева по цял ден)))а пък тя ми надува кавала -пък после се утешавайте ,че само моряшките жени се чукали )))Как беше -Балъъъъъциии)))€€€€€€$$$$$$

То май твоята най-много се чука, и си избиваш комплексите тук! :))))

Гърция няма висше училище, но има флот. България има най много милиционери, а няма сигурност. Много пари за стадиони и зали, а децата не спортуват. Много асфалт се излива, а няма път без дупки.

Браво ! Много си точен !

Има търговски флот, който обаче не е в техни ръце. А точно пък в България младежите спортуват стабилно (то не ти трябва зала или стадион дори). Иди виж в Европа какви са слабаци, после ела да пишеш пак.

Един капитан се връща от плаване 6 месеца, жена му го посреща с целувки, бързо в къщи и почват як секс. Тя се унася във викането и след малко съседа почва да думка по стената и да вика: - Ай стига ве, то не беше секс, не бе чудо. Ай стига вече, 3 месеца ни тормозите, стига вече....!!!

Мечтата на всички коври е да хванат капитан, да носи торби с пари, те да не готвят да чистят само по ресторанти, и докато го няма да се чукат с който си искат! Ех мечтииии и балъциииии :)

Каква криза, това е животът.