Варненската катедрала протече, има пострадали стенописи

След последните дъждове покривът на най-големият варненски храм Катедралата Св. Успение Богородично протече и унищожи ценни стенописи.

Обратно в новината

Коментари - Варненската катедрала протече, има пострадали стенописи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е бог че позволил да протече дъжд вътре? Или бог не съществува или е некадърен и не може да пази църквите си?!?!?

Е, как ще тече покрива, само преди няколко години правеха почти основен ремонт на Катедралата! Оставили са си ръцете, значи....

Сега ще се сбият, коя фирмичка да усвой малко парички.

а ти си пример как взимаш пари на гурба на дурявата си, като я обиждаш и неуваяваш !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че почти 24 няма коментари за тази неприятна за всички новина,показва ,че деградацията в обществото е много,много дълбока!

Не, неизглежда така. След всички скандали в църквата хората гледат с друго око... Надали след като е паднала мазилката са разбрали, че имат проблем с течовете. Църквата в България има много и достатъчно средства , за да поддържа молитвените храмове. И още нещо...между вяра , религия и църква има съществена разлика. Нека не отричаме с лека ръка нещата и хората, които непознаваме.

На покрива ,изглежда при социализма се грижеха по добре за църковния храм!?Това е още един пример колко лошо деградира обществото и държавата след 89!!!!

Особено,за доносниците!