Паякът в ”Златните” вдигал по 2 коли за 5 мин.

"Паякът” за коли е най-оборотното мероприятие в курорта "Златни пясъци” това лято, обяви Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Паякът в ”Златните” вдигал по 2 коли за 5 мин. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майчееееее, много шум за нищо! Пак... В София като има полицай при репатрирането - пак ги вдигат избирателно. Задължете при строежа на всяка сграда, жилищна или офис да се предвижда адекватен паркинг към нея.

В сравнение с лайната които бълват от Шокаревия канал, паяка направо се тутка. А бе защо всички софийски делегации го подминават този канал: Бойко, Снежинка-Свинеткова сега и Майчето?

рецептата е следната: Забравете за българското черноморие. аз за последно съм бил 2002 на Албена.От тогава не сме стъпвали и си запазваме спомените за морето от 80те. Сега в Гърция е супер.

В близката Гърция е пълно с диви селяндури като тебе - осиращи всуичко. Вече взехте и да катастрофирате по пътищата. По на юг, където 100-те евро с които си тръгнал няма да ти стигнат, е доста по-добре.

Чакай да видим, сега водя дело срещу тия гадове от няколко месеца. Досега са губили всички дела. Полиция виках - питат си ушите, било частен път.

ако има не един а 5 паяка и да вдигат наред а не избирателно

Докога ще търпят тези мутри, които наистина грабят туристите с глоби за отнасяне на колите им от паяка. На конгрес в хотел "Адмирал" няколко от участниците бяха спрели автомобилите си само докато си разтоварят багажа и регистрират в хотела. Буквално за секунди долетя паякът и отнесе за някакви си 4-5 минути две от колите на хората. Навсякъде в нормалния свят се отпускат поне 20 минути за настаняване. Тук някакъв си с прякор Жичката действа като бандит .1 безочливо, нагло и агресивно. И полицията има страх от него, защото избягват да се намесват в острите конфликти с неговия паяк.

Защо на Златните може, а във Варна не?

Не само е най- доходоносното предприятие, но се държи и от мутри на на СИК чрез тяхна фирма. Защо не я разследват какви печалби декларира и какви са те в действителност. Един ден е достатъчен само да ги следват паяците в Златните.

НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТЕЗИ "КУРОРТИ"!!! В ГЪРЦИЯ МОРЕ БОЛ. И ШЕЗЛОНГА ПО 2 ЕВРО, А ЧЕСТО ТИ ВЪРВИ РЕДОМ С КАФЕТО И СОКЧЕТО... А ТАКОВА НЕЩО КАТО ПАЯК ПО ПЛАЖНИТЕ ИВИЦИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ! ЩО ЗА МАЗОХИСТИ СТЕ, НЕ РАЗБИРАМ?!?

И до Турция,да прескочиш-вече е разрешено!

Напълно си прав. И аз ходя само Турция, Гърция, Италия, Испания. Парите същите като при нас, но обслужването е на 2-3 нива по нагоре. При последното ми ходене на море в Лозенец, БГ ми връчиха малка помпа да си отпуша канала на банята и това още при настаняването. На плажа само от нашите - "Царевици парят, гаджета събарят". Няма място да си метна кърпата. Ресторантите под всякаква критика. Мерси :)

За съжаление се " запознах" с тези пидираси...там, където спрях нямаше забранителен знак, а маркировката била такава. Но наистина имаха много работа.

Вярно е! Тия шибаняци от 10 години заработват много яко, не можеш да отидеш с колата си на "Златните" и да не ти скъсат нервите, голяма гадост!!!!!

Като паркираш както и където трябва няма да те вдигат.Накачили сте се по тротоари и тревни площи после друг ви е еиновен.

Има само на едно място да паркираш без да си в "нарушение". На платените паркинги по 2лв. на час ако ти хареса

като искаш да отидеш на Златните си плати 5 лева паркинг за цял ден и си прави каквото искаш

Къде е за 5 лв на ден? Навсякъде е по 2 лв на час. И всички на Златните са на процент при паяка - продавачи и т.н. им се обаждат.