Учениците не искат да учат в направление ”Строителство”

Закрити са всички паралелки за прием след седми клас в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Васил Левски" във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Учениците не искат да учат в направление ”Строителство” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Училище за манекенки и мутри трябва да се открие. Ясно е, че никой не иска да работи, нито на строеж, нито на нивата, нито в производството. А бизнесът с моделки и охранители цъфти. Едните ги продават като проститутки, а другите оформят криминалния контингент. Лапаме и крадем от Европейските фондове, но и това ще секне на 1 януари 2020. И тогава ще настане една, не искам да знам...

В резултат на голямата "демокрация", народа избяга в чужбина и след някоя и друга година може да няма и за първи клас желаещи. Като останат само мангалите дето не искат да учат а да крадат ще има многооооо свободни места.

На времето ,при комунизЪма,никой не бягаше,защото кафеза,беше здраво залостен,нали?!

Скапана държава! Интересът може да диктува специалностите и бройките САМО в частните у-ща! Държавата трябва да направлява, ако трябва и силово количеството на бъдещите специалисти!. Още повече, че ако питаме калпазаните, най-добре е само да ходят на у-ще, за да си хортуват, пушат и бият, а дипломите да получават наготово ...

Абе Апостоле как на сила бе.Никой вече не ще да е индианец всеки иска да е вожд.Как да учат децата такива специалмости като парспективата е ниско заплащане и пподигравки .

После да не се чудите защо един строител взима 3000 лева заплата,а един икономист - 600- 700 лева. Професиите ще станат много дефицитни съвсем скоро, а дефицитната стока е много скъпа, както знаете.

английският вече не е актуален

Бе Лили!...

щом така го рекламират - да носят тухли! В техникум се учи съвсем друго - тухлите да ги носят тъмнозелените.

будали. в англия ако знаеш как да рефиш тухли, може да си докарваш по 500 паунда на ден.

ту си работил сигурно там но за не повече от 50 паунда повярвай ми

Посмали,малко!...