Общинска полиция ще патрулира в Капана до 22 ч.

Общинска полиция вече ще дежури в Капана до 22 часа. Това съобщи зам.-кметът по сигурността в Община Пловдив Георги Маринов.

Обратно в новината

Коментари - Общинска полиция ще патрулира в Капана до 22 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен да си чешат кълбетата друго не правят!

що ПЪРВО НЕ СИ НАЗНАЧИТЕ КМЕТ КОЙТО ДА НЕ КРАДЕ И ДА НЕ Е ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ - КОЕТО Е ВЗАИМОСВЪРЗАНО И ТОГАВА ДА СЕ МИСЛИ ЗА ДРУГО

Да бяхте прочели законите и наредбите преди да инвестирате в бирарии в Творческия квартал Капана. Творческите индустрии не вървят задължително с алкохолни изпарения. Нощният живот по улиците на Капана, който е и жилищен квартал, и зона за отдих с множество хотели, е недопустим. На нарушителите трябва да им вземат лиценза, а не да ги охраняват.

Много им хареса на живущите новият капан - всичко е чисто ново, настилки, осветление, саксии, парапети , измазани къщи -музеи... забравиха как 25 години живяха в кенефа на забвението, нищетата и тъмнотията, мръсотията и миризмата на котешка пикня...сега врякнали, че не можели да спят и им пречели хората, веселящи се в центърът на Пловдив..!! Специялано за Вас ще пазим тишина още от 21 ч , ще ходим на пръсти даже и ще намалим мобилните си телефони, ако трябва......

кат ти метнат няколко памперса с каквото и да е или тия дет си водят кучетата редовно ти цапат и ще се чудиш какво да правиш. За тоя проблем е виновна общинската даминистрация!

Общинската полиция по-добре да вземе мерки да спре постоянно ревящите мотори по улиците на града по всяко време, които тормозят всички по всяко време.