Половин София остава без топла вода на 9 и 10 юли

Поради извършване на планови ремонти "Булгартрансгаз" спира подаването на природен газ към част от топлоизточниците на "Топлофикация София".

Обратно в новината

Коментари - Половин София остава без топла вода на 9 и 10 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, планов ремонт - планов ремонт - няма лощо ако се свърши нещо като хората, НО ЗАЩО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДЕБИЛИИИИИИ...защо не - през седмицата - ако е за нещо друго не можеш ги бутна да свършат нещо уикенда

Тея от Топлофикация няма ли да закрият вече това недобре работещо и ограбващо хората дружество?

Че защо да закрият това дохоно кранче - толкова народ държат за шлифера, милиони изтичат по австрийки банки (наказани няма, и няма и да има). Знаеш ли какви коли карат и в какви палат живеят, тия дето цоцат от Топлогикация? Достатъчно е да погледнеш бул. Б-я сутрин в 9, да видиш вуншния дълг на Б-я и загубите от топлофикация как са се движат в въд на нови луксозни возила... За палатите в Бояна, Драгалевци и Симеоново няма да обяснявам.

Работя в Топлофикация и от 15 години ходя с автобус 204 на работа. Живея в панелката на баба ми в един далечен квартал, в който живеят много от "новите столичани", които виждат само "кражби" и "далавери", имат само претенции и дори като четат - не разбират!!! Булгартрансгаз са си избрали тези дати, а не Топлофикация и за да не се спират пак централите и машините за профирактика, двата ремонта се сливат в една и същи период. Това обяснява прозрачно ясно защо не може да се използва алтернативно гориво-мазут. Ако колата ти се ремонтира е без значение дали ще си купиш бензин или газ - тя се ремонтира!

Пълен комунизъм цари в главите на хората. И това след толкова години преход. А иначе същевременно много стана модерно да има носталгия към 'онова време'. Еми ето ви сега малко спомени от онова време !

toplofikaziq nali ima alternativa mazut da nese opravdat neudobstvoto moje da go izbegnat

Пак ли бе, мамицата ви! Предната година два месеца нямах топла вода!

Ми купи си бойлер бе, пич!

Ми защо бе, "пич"? Заради смотаняците от Топлото ли?

А ние от провинцията си духаме супата... Кво е туй топла вода бе? И що трябва да се притеснявам колко квартала в София ще бъдат без топла вода 3-4 дни? На някой софиянец дали му дреме аз в провинцията имам ли изобщо топла вода, асфалтирана улица и тем подобни глезотии?

Не чети като не те интересува. Само, че половината ти рода сигурно е в София! Писна ми от вас!!!

Около 18% са топлофицираните българи, а от тях близо 11% са в София. Питам, защо останалите хора, българи, не "пищят", че са им високи сметките, плащат си предварително, за да си купят необходимите за отопление дърва, въглища, пелети и т.нКато не си платиш космическата сметка за газ през някой зимен месец, ти секва кранчето макс до 1 седмица. С тока е същата работа - като не платиш ти врътват бушончето и си до там - няма фризери, хладилници, климатици, компютри... Тичаш, плащаш на часа, че и с "глобичка" и така. Прави сте, че по-голям "комунизъм" от отоплението с парно и топлата вода без край просто няма. Ползваш, не плащаш, крадеш, манипулираш уредите и нищо не могат да ти направят, щото "не допускам външни лица в частната ми собственост" и, ако вземат да те осъдят за неплатените хилядярки години наред, търчиш по телевизии, комисии на потребители, омбудсмани и дори се жалиш на еврокомисарите. Дават те по телевизора, да те види мама що си хубавеляк, пък може и някоя протестърска организация да ти "намаже" ръчичката, ако поседиш с погачка, свещ и некролог за " починалата Топлофикация" пред нечия врата на жълтите плочки. Срамно е, бе, хора!

Четете бе хора. "Поради извършване на планови ремонти "Булгартрансгаз" спира подаването на природен газ към част от топлоизточниците на "Топлофикация София"." А дали това е най-удачният период е друг въпрос.

Одит, фалит, съд!

Точно така правят "най-умните" организации, когато всички хора са си в къщи им се създават максимални " удобства". Топлофикация освен да пречи и създава проблеми на абонатите си, а също така и да харчи техните пари, защото по кодекс в събота се плаща 1,5 а в неделя 2 надници, друго не прави!!!!!!!!!!!!!

Тия от топлото само кавали могат да ми прават.

Ти и за това не ставаш!!!

B цял свят се правят ремонти !!! Tака че е необходимо тbрпение Tоплофикацuя да си свbрши работата !!!

Те работата си я вършат перфектно - крадат пари от народа!

396, всяка yслyга си има истинска цена ! Aко крадат е необходимо да ги сbдим и да доказваме, че крадат ! C голи приказки не става !

Няма ли да сложат в кварталите със спряна топла вода по една полева баня? И сапун да осигурят.Нещастници!

защо в събота и неделя бе хора

та да не смърдите по градския транспорт. И да не те питат с оня лаф- "Ти от София ли си, или така си миришеш?

Абе, неграмотник скапан,не виждаш ли въпроса? Или не можеш и да четеш!

Други на вилата, плаж, планина. Има логика. А в делничен ден некъпан ли ще ходиш на работа и в градския транспорт? А ако и в дома и на работното ти място няма вода? Тоя път от Топлофикация са прави.