Ремонтът на Аспаруховия мост свършва до 15 юни

Ремонтът на Аспаруховия мост във Варна ще приключи до 15 юни, ако време е добро, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтът на Аспаруховия мост свършва до 15 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

spoko,spoko - sled remonta ASPARUHOVIQ MOST 6te e po opasen ot kolkoto predi remonta

Ало, съвет към КАТ, които дремят в една кола долу до ремонта, и нехаят за тоталния хаос по моста. Видно е, че натоварването е огромно от Аспарухово и Бургас към Варна. И това е през целия ден, особено сутрин и надвечер. В същото време другото платно, без никакъв трафик, е трасе за състезатели - вижте как фучат по моста, докато чакате в задръстването от другата страна. Така че, нека се отвори още едно трасе от свободното платно, така ще станат три в посока към Варна и само едно обратно, за излизане от Варна. Долу, където трите платна ще се влеят в края на моста, да се отворат две трасета, а не едно, както е сега, и е причината за т.нар. феномен на фунията, тоест, тотално задръстване. Така че, КАТ да спре дрямката и да направи тези корекции на трафика, иначе ще става още по-страшно, нови и нови автомобили се добавят и от курортисти.

Идеята ти е рационална.Всеки ден ми се налага да минавам в двете посоки и от самото начало на ремонта мисля,че това е начинът за избягване на сегашните задръствания,но е ясно,че няма да стане. Днес,например в посока Варна съм минал моста за 50 минути ,а регулировчици от КАТ нямаше никъде!!!

Ко рекохте? Това, на което правят ремонт, изобщо не е Аспаруховия мост, освен това ремонт правят само на едното платно.... В момента другото платно на същия участък е в окачно състояние, да не говорим за дупките по моста, които се отвориха. Изобщо цялата работа е мижи да те лъжем, все пак ще има там някакви си няколко стотин метра, по които на човек може да не му изпадат пломбите за няколко месеца, докато се наложи да се правят ремонти.

Всички пишещи са прави по казуса, няма визия за бъдещето великата Ни морска столица по тези ВАЖНИ проекти! Догодина когато града се увеличи още много с граждани от северозападналата България тогава ще видите за какви по-нервни задръствания ще ни чакат. Този Соц мост си плаче за събрат, за тунел или селиозни обходни маршрути- да ама не, за това се иска сериозни икономичесни и инфраструктурни познания и защита на интересите на позавехналия ни град!!!Швецария прави тунел предсрочно, Иснанбул- летище с претенции за номер1 в света, ние ще живеем дълго в 19 век, уви, все сериозни работи...пари за такива проекти ли нямаше...подкрепа ли няма този град!!!

Управата на града за ремонта на моста няма никаква стратегия за ремонт на такива огромни проекти като този мост, трафика и псувните на всички преминаващи е огромно и жалко...нерви всяка година, днес 1.06. дори не работиха по трасето след 17.часа- обяснимо е - безхаберие, как ще стане до 15 не е ясно, претупването се случва и така ще продължава .....

Кмета не излиза пред варненци да каже колко пари е струвала тази 1/10 от моста, която е ремонтирана. Какви са изчисленията за непреките разходи от този ремонт. Дали е излъгал като е казал че 40 години не е правен ремонт.

Първо-ремонтираният участък,който още не е завършен е може би 1/30 от целия мост. Второ-мостът в сегашния си вид не е навършил 40години!

Може би са искали да пишат за първите 100-150метра от моста! Самият мост е над 2 километра!Няма как след две седмици да бъде ремонтиран целият мост,освен ако не дойдат някакви извънземни да ремотирват.

Всъщност това, което ремонтират не е самият Аспарухов мост, а един мост които е над влаковите линии и е преди началото на Аспарухов мост /в случая според посоката на движение след края на Аспарухов мост/. На практика на самият мост изобщо не е започвал ремонт.