15 нападения над контрольори за 5 месеца в София

Само от началото на годината посегателствата над контрольори в градския транспорт в София са 15.

Обратно в новината

Коментари - 15 нападения над контрольори за 5 месеца в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

15 нападения са малко. Тези престъпници, част от организирана престъпна група налагащи геноциден грабеж по фашистки трябва да бъде наказвана най-жестоко. В това число и ченгетата, които евентуално водят със себе си. Защо ли? Защото целия грабеж е незаконен. Още 2009 година съда обяви за незаконни цените на билетите от 1 лв. А по ЗЗЛД контрольорите нямат право да искат лични документи, тоест не могат да ви глобяват. А ако ченгетата им съдействат, ченгетата нарушават ЗЗЛД, и дефакто са ПРЕСТЪПНИЦИ! И понеже престъплението е срещу целия народ, това е престъпление против националната сигурност. За такива престъпления според мен, наказанието е смърт. Дали бих застрелял ченге и контрольори, ако попадна в подобна ситуация? Да, бих, даже със служебното му оръжие ще го направя. Престъпниците трябва да бъдат убивани, за да не умират невинните граждани в тази свята благословена от Бога Земя! Вече от 3 години пътувам без да се поддавам на рекета на незаконните им билети. Бих защитавал истината, ако и с цената на куршуми! ГРОБ и Фандъка да мрът! Амин!

Сега се започва - бая бой ще хапнат тия нагли копе.ета при тази цена на билетите .

как ги намират , с конкурс ли ги избират тези пирани. Малко са 15 нападения спрямо поведението им към пътниците

mdkbg

Чудя се защо именно 1.60 лв? Можеше и да е 1.66 лв. Някак си по-милиционерско е. Предлагам една мирна форма на протест. Пригответе си 1.60 лв. на стотинки. За предпочитане колкото се може по-дребни и си плащайте транспорта с тях.

Аз не мога да разбера как нормален човек напада контрола, ей така, за нищо. Истината е другаде, хората са принудени да се защитават от наглото хулиганско/мутренско поведение на общински служители.

Хвала на такЪви хайдути!

Офанзивата сега започва.

Няма лошо! Така им се пада на всички прошковци! Трябва да се изхвърлят незабавно от превозните средства заедно с тяхната охрана. Ние народ ли сме или роби, слугуващи на герберастите?

да но се изхвърлят само обикновените граждани, батко РОМ никой не го закача

А случаите на пребити и поругани пътници от контрольори колко са? Докога в центъра на София патрулките ще се мъкнат зад трамваите, в които има контрольорска проверка, докато в същия момент мигранти без документи, с набити военни подстрижки се разкарват там.

Пореден случай на агресия в градския транспорт в София! Facebook потребителят Teodora Bateva публикува скандално видео в профила си, в което се вижда как служител на реда издърпва и избутва жена от автобус. Униформените скочиха на бой на редовна пътничка, въпреки че всички пътници потвърдиха, че тя има билет, споделя Теодора. Ето и целия разказ, публикуван във Facebook, придружен от шокиращото ВИДЕО!

Матряла трябва да знае кой командва!

Драги софиянци да сте разбрали , че и цената на водата ви вдигнаха, да сте разбрали, че са си увеличили заплатите. Честито!

Аве къде по светът още има контрольори? Качването е отпред при шофьорът. Слизането отзад. Не плащането е равностойно на криминално престъпление със задържане от полицията. Не саморазправа на фирмени служители. Градски транспорт да уволни контрольорите и да си оптимизира разходите. Полицията също е общинска и да си върши работата. Не фатмаците да подпират дуварите по сокаците и да играят "джобен тенис".

бой над контрольорите!

Днес в рейс 49,полицай и контроли са нападнали пътничка и са я обиждали и блъскали ето свидетелски показания-link

d4

не ми е ясно едно. решението на СОС за новите цени е атакувано над 40 пъти във ВАС. дело още не е образувано... хубаво, ще образуват дело, съда ще го разгледа и реши по съвест и съгласно закона. Ами ако ВАС реши, че наредбата е противозаконна и я отмени? тогава к,о прайм?? СОС и мармозетката Фандъчка би следвало да си подадат оставката незабавно. нали уж сме бяла държава...

има и втора и трета инстaнция

И каква стана тя за награда на Софиянци след като гласуваха за ГЕРБ,същите им вдигнаха безбожно билетите!?няма да забравим това ГЕРБ ще си платиш с лихвите времето бързо тече....

A колко нападения на контрольори над пътници? Виждал съм как свалят зимата в тъмното третокласник на моста "Чавдар" защото си забравил картата - изроди

Нападение над длъжностно лице по време на изпълнение на служебните му задължения - от 3 до 5 години. А това, че е пътувал без билет е утежняващо вината обстоятелство.

А за крадливите началници на това служебно лице колко години трябват? Лошото е, че няма кой да им ги даде...

БОЙКОт на крадливата общинска мафия от пост-комунистическия ГЕРБ!!!

До всеки контрольор - по един полицейски тюфлек!

не ми се мисли от утре какво ще става

БРЦК

ГТ е замислен като ослуга коята да намали трафика и замърсяването. Как ще ме стимилират да се кача на ГТ , след като с колата излиза по-евтино дори и като беше левче билета? От тази гледна точка ГТ трябва да е безплатен и да се плаща от бюджета на общината. Така ще излиза най-евтино на софиянци!

Като не ремонтират улиците с десетилетия и са дупка до дупка. Като затворят по още някоя лента на големите булеварди - я за бус лента, я за синя зона. Като наслагат светофари на всеки 20 метра и направят червена вълна. И ако пак не ти уври главата и пътуваш с кола, ще ти сложат и винетка за влизане в София. Всичко това засега е черен хумор, но натам отиваме. Иначе и аз пътувам с кола, защото там, където не стига метрото, градският транспорт е отвратителен.

Тепърва ще се пишат такива неща.

Няма да съм против и 2 лв. да стане билета, ОБАЧЕ : да има повече варианти за еднодневни карти, например семейни, талонът с 10 билета да не се повишава, а контролите да контролират и помагат, а не да притесняват, обиждат и рекетират. В момента ситуацията с правата и поведението им е такава, че малко им е да ги бият през цялото им работно време ...

поне да ги глобяваха те ги псукат да си ходят.Незнам просто за какво им плащат заплати

О, ще има още повече нападения, въпреки, че контрольорите не са виновни-те само си вършат работата.Вината е на други!

" контрольорите не са виновни-те само си вършат работата" Има и друга почтена работа която могат да вършат. Никой не ги е карал на сила да работят това! В целия ЦГМ работят предимно връзкари, като почнеш от директора, минаваш през "паяците" и стигнеш до контрольора! Там се ползват те и семействата им от БЕЗПЛАТНИ карти за гр.транспорт. Като държавни служители не плащат и осигуровки!

Не стига дето необосновано вдигат цените, ами щели от 1 да засилят проверките?! Вместо да дадат някакъв гратисен период на хората да използват старите билети, да ги сменят, те от първия ден ще ги глобяват?!

Талибани нападнаха автобуси в София и обират пътници!

Дошло е време за революция. Стана ясно, че като ги търпим и си траем нещата отиват все по-назле и по-назле. Ако и този път допуснем цената на билетчето да остане 1.60 лв., като това, което се случи с винетките и куп още неща като ракията, данъците и т.н. и т.н., значи с право ще ни наричат мърша, а не народ. Как ще допуснем крадците да диктуват цените на билетите? Крадците, които вместо да са в затвора, увеличават цените и така покриват откраднатото от тях с нашите пари, с нашия труд, с нашата глупост, с нашето търпение. Това е срам за нас! Срам да ни управляват такива като гробокопачите на ГЕРБ, общинарите начело със селската даскалица и т.н. и т.н.

Проблемът е с ниските доходи. Проблемът е с условията на труд и коректността при трудовите взаимоотношения! Има няколко аспекта: да вземем за пример една известна шивалня: Агресия. Тази фирма систематично нарушава всички правила на работа, като явно и демонстративно е защитена от мафията в държавата! Всички проверки за условия на труд, договори и т.н. се правят след като предварително са предупредени. Там нямаш нормирано работно време, задължават те да ходиш през уикендите, оставаш извън работно време. Не ти позволяват да излизаш от работа при лични проблеми, и те уволняват ако се разболееш 2 пъти в един месец. Пуши се на работното място. Плаща се на 2 ведомости. Заплатите се режат на общо основание. И като капак, целенасочена и индиректна(неофициална) забрана за създаване на синдикат за защита на работниците, въпреки, че фирмата е голяма. И това е масовото поведение на българските работодатели. И да, твърдя, че билетите НЕ са скъпи, нито винетките. Аргументите ми са, че ако искаш да пътуваш в хубав автобус, с климатик и приятна атмосфера с включен WiFi, това няма как да стане с билетче от 20 стотинки. Съвсем нормално е, след като се подменят автобусите и се очакват по-високи заплати на шофьорите, монтьорите и т.н. това да доведе и до по-високи цени. Същото е и с пътищата! Това, което се очаква от нас е да искаме контрол и да получим по-добра услуга. Едно е сигурно - със сегашните цени, няма никакъв шанс да се подобрят условията, защото те струват пари, а аз ползвам една от най-лошо поддържаните и мизерни трамвайни линии в София: 22!!

ъкълът си ти е колкото на шивачка, добре че намери къде да се оплачеш, изчетохме те, съчувстваме ти, като ти оправят условията на работа в Агресия, може и да почнат да ти дават цялата заплата, ...е .... може и да не почнат.

Докато има съгласни да работят за такива "доходи" и при тези условия на рАБОТА, ще просперират точно такива "бизнесмени"!

Не! Не в това проблема! Проблемът е че организирна шайка, наречена политическа партия най-нагло те краде. Няма никакво основание за вдигане на цената на билетчето 1,5 пъти, общината не дала нито един лев за автобуси, петролът поевтиня 3 пъти. Просто едни пари трябва да се откраднат, нали ги видя уволнените начлници и зам. кметове. Дори т'ва не е толко проблем, айде докопали се до баницата блажат, а начина по който ти го сервират, Лилето най-нагло ти обясни, че не е задължително да ползваш националната мрежа по желание е!

Като сме овце да не се сърдим, че ни стрижат и доят.

БОЙКОТ на крадливата общинска мафия!!!

Талибани нападат автобуси, трамваи, тролеи! Отвличат хора и искат откуп, "дерат им кожите" Нормално е да има и самозащита.

Колко незаконни ареста и неправомерни задържания на лична карта и документи са извършили контрольорите??? Как се държат с нарушителите, защо си позволяват да обиждат нередовните пътници и да влизат във физическа саморазправа с пътници, защо пускат по-мургавите и по-здравите? На мен си позволиха да ми скъсат билета и да ми искат глоба и да ме обиждат, а полицая естествено беше на тяхна страна...

Само гражданско неподчинение може да оправи нещата у нас ...