Родители обвиниха учител за SMS-и на матурата

Преподавателят по БЕЛ на дванайсетокласниците от Първа езикова гимназия във Варна им изпратил sms с отговорите на матурите по средата на изпита.

Обратно в новината

Коментари - Родители обвиниха учител за SMS-и на матурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за дебил трябва да си и колко трябва да мразиш "хората" с които си прекарал едни прекрасни 5 години и обикновено мястото с най-добри приятели за цял живот, за да кажеш нещо подобно и да се чувстваш неприятно. За какво се бориш с тях? Какъв е проблемът те да изкарат добри оценки? И най-важното е, че колкото по-трудно се приписва и ти успяваш това означава само едно - ще успееш в живота :)

Родителите отказват да бъдат снимани от репортери и да потвърдят обвиненията. Преподавателят отрече категорично и поиска от оператора да предостави разпечатка на изпращаните от телефона съобщения. Така че май намирисва на клевета и ако е така да се вземат съответните съдебни мерки.

Кунева тук, Кунева - там, Кунева - вляво, Кунева - вдясно, има ли други тъй даровит... Ама парите за "охрана" отидоха в джобовете им, нали? Пък вие се шпионирайте и самоизяждайте!

Е на това му се казва съученик-мръсник...

Как да не може да се преписва!Крият вторите телефони в кецове, маратонки и други подобни! Преписване става и при седмокласниците. Квесторите им позволяват да преписват, да си подсказват и после те разказват какво става. И какъв тогава е смисълът от матурите...

Зрелостниците дават 1 тел., но друг имат у себе си, много е просто нали?