НКЖИ изгради подлез в ”Горна баня” за над 1,8 млн. лв.

Жителите на квартал Горна баня в столицата вече ще преминават сигурно и безопасно през жп линията след изграждането на подлез.

Обратно в новината

Коментари - НКЖИ изгради подлез в ”Горна баня” за над 1,8 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бас хващам, че някой от тези милион и нещо, спокойно си построил виличка на 300 квадрата жилищна площ

Яс у такваа дупка не улазам, оти незнам че ли излезем цел и жив у другио край. Хеле па нощя ...

Kакто и всеки друг, който често пътува с влак по тази линия, мога да ви гарантирам, че това жалко и не особено нужно съоръжение, не струва почти два милиона. Впечатлението ми е, че не се и ползва - хората си минават отгоре през линията. Със сигурност, обаче, отговаря на всички евроизисквания (по документи).

Със сигурност са го направил с най-евтини и най-некачествени материали, но не се учудвам на тази цена, щом детската градина в Младост в София 1 кв.м строителство "струва" 6000 лева

Във Франция построихме заводско хале 3000 квадрата на 16м светла височинар с под на циклен бетон за толкова пари

Този подлез да не е от злато?

И аз това се питам! но след като погребаха няколко милиона от нашите данъци да оправят 200 кв. метра тротоар около Попа преди 2-3 години, а сега са го разкопали заради метрото......,какво да си говорим...!?

А колко реално струва?

архитектите да отидат до прага и да видят какво значи уреден градски транспорт.Тунелите са под целия град и всичко е идеално.За това трябва и малко ум

Архитектите не са виновни, госпожо. Ако ги питате ще видите, че знаят как трябва да се правят нещата, но не им се дава възможност. Проблемът е в тези, които харчат вашите пари - управляващи, "бизнес" и мафия.

Малко ум трябва, за да знаете коя професия с какво се занимава. Архитектите строят сгради, а не тунели. За пътно строителство чувала ли сте?

Лелче, а кой прави плановете за пътища, жп линии и други инфраструктурни проекти? Сигурно биолозите...

Защо просто не вкарат линиите както навсякъде в големите европейски градове под нивото на градските улици? И отгоре да има всякаква инфраструктура, да няма шумово замърсяване, да няма пресичащи през релсите... Тук мисленето как да стане по-добре и по-евтино не е на почит. Важното е да се вземат едни пари... То реално няма и кой да го измисли това де... толкова си им е капацитета.

защото искат да ни побъркат и да ни ликвидират въобще