Работници на Аспаруховия мост разгневиха варненци

Снимка, на която се вижда как строителни работници, заети с ремонта на Аспаруховия мост във Варна, подремват в работно време, стана хит в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Работници на Аспаруховия мост разгневиха варненци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се доказва, че в условията на най-див капитализъм, това е в работно време? Или, както винаги, за цялата тая идиотщина по моста, най-виновен трябва да е най-малко виновния. Племе.

Да, как от написан текст и снимка правена някъде си се разбира, че това е моста във Варна и че тези хора спят в работно време ?! Отделно на нас може да ни е забавно, но се чудя къде е инспекцията по труда, да провери, защо изпълнителят на обекта не е осигурил някакво място за обедна почивка на работниците...

Мисля, че това е почивка по обяд.

Който е правил снимката си е комплексиран тъпак, който търси оправдание за незгодите си в действията на другите. Но който е направил от това новина е истински малоумник, който цял живот само е гледал другите как работят. Нормално е и дори задължително, на обяд човек да си дремне, особено ако работата ти е тежка физически. Това се прави на всички строежи, а и в някои по-цивилизовани фирми.

Значи мили ми комплексари, ако бяхте разгледали малко по-подробно снимката, щяхте да видите сянката около стълбовете и бордюра, която е почети нулева. С което идва идеята, че снимката е направена около обяд. При тези условия, кои от вас селяни такива, дошли от скоро в града и дето не си плащате данъците, има право да определя, как работниците ще си прекарат времето през обедната почивка ??? Аман от аграрно-текезесарско мислене. Все другите оценявате, а себе си не поглеждате ...

Е що не дадохте Иван Искров като спа и проспа КТБ години наред.

Тъй са се отърколили, все едно масов мор е настанал :)

да се отърколи и свинкята до тях, та картината да е пълна

ко искате бре мангала трее почива на обат

не може ли да са пияни ? някой така си "уплътняват" раб.време за да може към края на срока да се форсира работата и да им се плаща за извънреден труд. последствията са ясни - след пускането в действие на обекта до 1 мес. ремонта е дал фира и се започва наново отремонтирането. и още по-голямата мъка - усвояването на още пари :-)

тона не е нищо, идете на Витиня, там от 20 години само местят машини от едното платно в другото и отчитат дейност

Няма пари, пак се нуждаем от заем, че идната година Брюксел прави проверки по еврофондовете.

"...и са готови да линчуват работниците" Да, готови са, но само в интернет :)

Малоумен идиот ти към какво подствекаваш. Да се колят и бесят ли? Намерете договора на фирмата испълнител прочетете график на работа глоби за неизпълнеин и т.н. Тея "полегнали Тодори" са последният проблем на ремонта! Ако материалът не е купен или докаран какво да правят да танцуват около шосето?

А ас отивам да учъ балгарски есик.

Без да правя извиненя за калпавата организация, щото аз от строителство не разбирам и не мога да коментирам качеството, всеки има обедна почивка и може да си я оползотворява както иска, вкл. и да спи. На мен лично ми е писнало от подобни снимки - значи седят едни айляци на кръстовище, единият играе пешеходец, другият седи с фотото отстрани да снима, тоя дето играе пешеходец, изскача пред автомобила, а другият снима как едва не го блъскаш, щото то просто няма как да спреш, ако някой изскочи, после това се пуска в мрежата и се оплюват напълно невинни хора.

Цитат от нета за Япония: "Спането на работното място е приемливо, тъй като на него се гледа като на необходима почивка след изтощителна работа". У нас това явно предизвиква само злоба и ненавист, балканска му работа.

За съжаление те си почиват, щото някой нагоре не си е свършил работата. Ама ние се възмущаваме на видните неща, а никой журналист не се наема да проследи как се изпраха едни милиони.

не се трвожете бе хора. лaja е това че е започнал ремонт на аспарухов мост.в момента се ремонтира така нареченят мост на червенков, построен през 1950 год. почива се по време на работа защото варненските мутри от герб и бсп отдавна си разпределиха баницата и сега няма кои да плаща.ама спокоина де , идва следващя транш от няколко десетки милиона, така че все някога ще започне ремонта и на аспарухов мост. кога ще заварши ли? турците казват аллахкерим

Истината е, че никъде не е казано в колко часа е направена снимката, дали това не е законоустановената почивка на работниците. Те, нямат никакв вина, че кмет , правителство и Хидрострой разпредлт едн милиони. Най-вероятно работят за не повече от 500 лева, така че за толкова пари, толкова работа.

Тези са от някоя от трите смени. В момента им е времето за спане. А който е трябвало, си е получил милионите.

Тоя бутафорен ремонт на моста за 30 млн, както и доста от проектите на общината с Бенифициент Хидрострой имат за цел да се отделят пари за преразпределение на политически бизнес хапки от Пеевски към ББ

Ами след като кметчето е заспало дълбок сън и не му пука какво и как се върши във Вн, защо и обикновеният човек да не подремне малко? Нали парите за ремонта стигнаха до нужните хора, другото не е важно...

И Вие дремахте десетилетия,ама...

Дремаха, ама построиха моста, а тези не могат даже да го поддържат в приличен вид. А ти самия си жив блюдолизец и ибрикчия, дето му е кеф да го крадат!