Нов протест пред общината срещу поскъпването на билета

Протест срещу поскъпването на билета за градски транспорт в София ще има пред сградата на общината в 18.00 ч. днес.

Обратно в новината

Коментари - Нов протест пред общината срещу поскъпването на билета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали мога да се заменя скъсаните чорапи с дупки за нови.Освен глупости тези крадци от Центъра за крадска дебилност , която е незаконн действаща спорд решение на Върховния административен съд.Вдигането но калата с паяк както и заключването и със скоба е ограничение на правото ми на собственост, което е гарантирано уж от Конституциата.Докато не ги изметем тези изроди ще продължават да разчертават улици и да събират пари от нещо за което си плащаме - пътен данък,винетки,акциз върху горивата и всякакви берии ,както и ГТП с ДДС.Общината е на кяр да поддържа дупките по улиците.Като отидеш в сервиза ти взимат и ДДС върху труда и върху вложените части или плащаме много пъти за едно и също нещо.

гражданите ще преминат на маршрутки и таксита, а може би точно това целят лобистите на частните превози?!

като дойда от село , майка ти ми плаща такси...

Купете си карти бе селяци. Те няма да поскъпнат. А като дойдеш от село за малко в София има еднодневни карти. Какво сте се хванали за това билетче. Дай да върнем бай тАшо, да спрем метрото и билета да стане пак 6 ст.

нема лошо

Къде в Орландовци можеш да си купиш еднодневна карта? Карти се продават на 20 места в София.

Кога ще вкарат тези от ЦГМ ЗА КРАЖБИТЕ ИМ С ГОДОНИ, КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ, СЪБИРАНИ ОТ БИЛЕТИ, КАРТИ, ГЛОБИ!? ЗАЩО ИМА ПЕЧАЛБА В ЦГМ А МЕ ЗАГУБИ, КАКТО СПОМЕНАХА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ЛИ, ПО МЕДИИТЕ?! ДОХОДЪТ НА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТОКА И СЕГА НАГЛЕЯТ С ВИСОКАТА ЦЕНА НА БИЛЕТА!? Отиваме на протеста!! А вие!?

Драги съграждани, като не ви удовлетворява цената, не ползвайте услугата! Алтернативи дал Бог!

кои са смислените и безопасни алтернативи?

ти и на оная работа да ми се возиш, все си удоволетворен

Данче ти ли си? Пиши Самоковец не Софиянец

Фандъкова се издъни за пореден път. Фандъкова, махнете се от поста!!!

Издънила се е, друг път. С качването цената на билета, някой съботира нея и Бойко, жалко че не го е разбрала!

Да бе Партията не греши, грешат другарите партийци.Смях в рая с билетче 1,60 барем да имаше съответствие с услугата.В едно превозно с-во добре чисто климатик ,а към по-крайните квартали и не само прах мръсно или вриш или зъзнеш.

Да излезем цяла София на този протест,а не всеки да си седи в къщи и да гледа отстрани... Сега плащаме грабежа на Софийски Градски транспорт от вече бившия му шеф,който с милионите,които е откраднал си построи и закупи цели 5 палата,няколко лимузини и ще си живее,като бей с тези пари,защото само го уволниха и никой не го разследва,камо ли съди!!!!! Този престъпник трябва да влезе в затвора,а милионите му заедно с лимузините и имуществото му трябва да се конфискува в полза на държавата!!!!Стига сме плащали кражбите на шефове и управляващи,къде са прокуратурата и съда сега?!?!?!!! Вкарайте го тоя в затвора и всички виновни за подобни престъпления,от къде на къде ние ще плащаме престъпленията на боклуците...

ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИТЕ ОБЩИНАРИ И НАЙ-МНОГО ТЕЗИ, ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА ПОСКЪПВАНЕТО НА БИЛЕТА ТОЧНО В МОМЕНТ, КОГАТО ГРАДЪТ Е БЛОКИРАН ОТ СТРОЕЖИ И РЕМОНТИ, ГОРИВАТА СА ЕВТИНИ, НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНАТА, ОСВЕН ТЯХНАТА НЕПОМЕРНА АЛЧНОСТ! ЗАЩО НЕ КОНФИСКУВАТ НЕЗАКОННОТО ИМУЩЕСТВО НА БИВШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА "ГРАДСКАТА МОБИЛНОСТ" , НЕ ГО ПРОДАДАТ И С ПАРИТЕ ДА СИ КУПУВАТ АВТОБУСИ И ТРАМВАИ - КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВАТ СЛЕД ТОВА - ПРЕПРОДАВАТ ЛИ ГИ, КЪДЕ ГИ ДЪРЖАТ - НЕ Е ЯСНО, ПО УЛИЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРЪСТОСВАТ СТАРИ, СКАПАНИ СТРОШЕТАЙКИ ... ПРОКЛЕТА ДА Е САМОКОВСКАТА ОВЦА ФАНДЪКОВА, КОЯТО САМО ПОДТИЧВА ПОКРАЙ БОЙКО И СЕ ХИЛИ ПРЕДАНО НА ВСЯКА СНИМКА С НЕГО, НО НИЩО СВЯСТНО НЕ НАПРАВИ ЗА БЛАГОУСТРОЙСТВОТО НА ТОЗИ ГРАД И ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА НЯКАКЪВ НОРМАЛЕН ЖИВОТ В НЕГО!!! НО ИНАЧЕ СИ КУПИ ОГРОМЕН НОВ АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС -НАЛИ Е ГОЛЯМАТА РЪКОВОДИТЕЛКА И ЕДВА ЛИ НЕ ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА ... АКО С БЛЕЕНЕ НА "ЕВАЛАРКИ" КЪМ ПРЕМИЕРА СЕ СТАВАШЕ ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА ... БОЖЕ, КОЛКО ОТВРАТИТЕЛНО СТАВА ДА СЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ ГРАД С ТАЯ ПИШМАН-КМЕТИЦА!!!

Ето за това все ще ни лъжат и крадат. Защото не сме единни да станем и да протестираме заедно. Както правят Гърци, Германци Французи. Докато никой нищо не им казва ще си правят каквото си искат.

Не 1,60 - 2 лева да им направят билетчето мръсни шопи !!!

И без пари да стане, па ше се воза без билет.

Е за кво майната му протестирате, софиянци, не мо да разбера, като повече от половината от вас глаувахте за герб и Фандъкова, а това само по себе си е гласуване за дясна политика, което значи, че билетчето ви и 16лв да стане ви е сте длъжни да плащате като попове! Пък и преди 3 години когато още бяхте млади и красиви и скачахте като пумпали, водени за носовете от педеругите и травеститите от протестна мрежа-какво ви караха да казвате, помните ли?! "О ние пари за ток и сметки си имаме и не протестираме за това, а заради еди кво си..." Е, щом не протестирате заради пари и сметки сега си сядайте на задниците и мълчете, защото това вие си го сторихте, а не даскалицата- кмет, ми пак ви казвам -малко ви е! Аз да бях на нейно място 16лв щях да ви направя билетчето!

Първо трябва да се повишат доходите на населението и след това да се вдигат цените на стоките и услугите. Вместо да се намали броя на гратисчиите, той ще се увеличи.

Единствения начин да се протестира срещу поскъпването е с неползване! Най-добре замяна с велотранспорт. От друга страна не виждам алтернатива на метрото, то е наистина бързо и ритмично, макар и често претъпкано в час пик. Всички, които седяха отстрани и дюдюкаха на "протестърите" през 2013-та трябва да осъзнаят, че това беше голямата им грешка. Трябваше да се включат, за да разбере българската власт, без значение коя партия е горе, че вотът на народа има значение. Сега вече никой протест няма да има значение освен ако не стане физически сблъсък. Това казаха управляващите през 2013-та, вие нямате значение, протестирайте колкото си искате, ще продължаваме да правим каквото искаме, избрани и избраници нямат никаква връзка, вас ви зачитат само в деня на изборите, през останалите 4 години властта е истински феодал. Жалко, имаме не повече демокрация отколкото преди 27 години.