Ученик намери и върна портфейл с 300 лева

Ученик намери и върна изгубен портфейл с половината заплата на жена от Варна. В него били и парите за празненството за рождения ден на детето на варненката.

Обратно в новината

Коментари - Ученик намери и върна портфейл с 300 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Едно голямо БРАВО на момчето и огромно БРАВО за хората, които са го възпитали!!!

ДОСТОЙНО МОМЧЕ!БРАВО!!!ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗДРАВЕ И ДА СРЕЩА В ЖИВОТА ХОРА КАТО НЕГО!

Поклон пред теб и доброто ти възпитание, ценностната ти система Николай е изградена от твойте родители, аз се гордея с теб, че си българин достоен, мога да си представя твоите родители каква гордост изпитват и то заслужено, струва си да имаме малко надежда че такива като Николай ще направят България по-добра за живеене.

Има надежда за България, но медиите ни заливат с негативни новини!

Поклон,Николай!!!Времето,в което живеем е трудно,но ти си доказателството ,че всяко време има своите герои-а ти си такъв.Майка ти винаги ще се гордее с теб.Поклон и на нея за възпитанието,което ти е дала!!!

Ей такива новини искам да чета всеки ден! Току виж се превърнало най-после в норма на поведение на всички в тая държава... защото към момента повечето прочели статията ще нарекат момчето наивник. А на тия дето мечтаят "да намерят", но да не върнат, пожелавам им по-често да губят и да се ядосват, че го е намерил някой като тях и затова не им го е върнал. Дано това момче само добри хора да среща в живота си!