Ремонтират 2 големи булеварда в София през юни

Кметът Йорданка Фандъкова провери реконструкцията на столичния бул. "Монтевидео" в петък. През юни започва ремонт на бул. "Вл. Вазов" и "Ботевградско шосе".

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 2 големи булеварда в София през юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Банишора има улица Каменно цвете. Преди има няма 6 месеца Столична община в лицето на наетата за целта фирма - Пътища и съоръжения ЕАД, я разкопа. И така. 6 месеца си стои разкопана.

А бул. Тодор Каблешков кога ще разширите? 10 години само приказки че имало проблеми с отчуждаването. Има адски задръствания постоянно.

А бул. Първа Българска армия кога? Или той стои като музеен експонат, да напомня за бомбардировките от войната? Няма по-лоша улица в София от бул. Първа Българска армия.

то затова Александър Малинов пак е пропаднал на същото място където го поправяха преди 3 месеца

Какво му е на монтевидео ? за Вл. Вазов съм съгласен, че трябва да бъде изровен и направен на ново, но монтевидео може да издържи 1-2 години. защо трябва да се запушва цяла София с ремонти.

Ако така се работеше от 89-та насам, сега щяхме да сме страхотен град! Браво, Данче! Страшна си!

Да!Супер!Само че Богатица я правеха преди 5 години, а Ботевградското миналата година, Монтевидео на 4 години след ремонта.В Стрелбище има една улица която миналата година 3 месеца я правеха, ела да видиш какви трапове какво чудо.Какво й на Витошка от България до Южен ПАрк????и какво стана с "вълните" на Орлов Мост???

на кой му путка какво мислиш бе тъпак? вълни.. да имаше поне една вълна в главата

акво и е страшното на Фъндъковица....ремонтира само идеалния център и толкоз.Другите квартали ...не....втора категория хора сме.

ФАНДЪЧЕТО с полуолигофренската усмивка, както го нарекоха в един автофорум нека дойде да види улиците в Манастирски ливади, където се носят слухове, че живее. В Бейрут по време на войната е било по-спокойно. Няма тротоари, майки с бебенца сноват между дивашки паркирани автомобили, прахоляк, мърсотия и само остава да се започне уриниране по улиците посред бял ден. Дупките и ямите са най-малкото зло.

Ами Ники, това са ЛИВАДИ все пак , ти какво очакваш? :)

Да дойде да ви паркира колите правилно ли? А може би да ви върне в първите седем години и да ви научи на ред, хигиена и възпитано отношение поне към жените???

Кой ви караше да купувате на зелено презастроено? Алчните инвеститори разчитат на идиоти, които не могат да преценят елементарни неща. От изборите нищо не зависи, но по-сериозният избор всеки го прави с парите си. Докато има риби, ще има и рибари.

2ва мандата уведомяваме молимсе на кмета на врьбница,младенов да си свьрши работата пред 221бл,в обеля 2 той се подиграва с хората ,вече сме завели дело защото има пострадали ,този кмет нищо ама нищо не направи,скрил се е с охрана икрай,

КЬДЕ И ПРЕД КОГО СЕ ОТЧИТАШ ДАНЧЕ И КЬДЕ Са вложени милиардите???? какво виждат хората в наличност??????освен усмивката ти която прилича на софиянски?????? без покритие почвай ремонта на витошка народа та се пртрепва по останалите улици след бомбадировка,барабар с магистралите,

Учителката ,,провери",затова и експертите бягат на запад.Назначените от пожарникаров са ,,всестранно развити личности"потомци на ,,вожда и учителя" им бай Тошо.

Уважаеми общинари, за кой ли път алармираме за състоянието на улиците- асфалт и осветление - в района на Симеоновско шосе от бул. Г.М.Димитров до дипл. резиденции. Кал, разбит асфалт, огромни дупки и пълна тъмнина- липса на всякакво осветление !!! 21 век !!! Столица на ЕС държава !!! А вие ремонтирайте ул. Богатица. Знаем какви хора живеят там. И наоколо. Комунизмът не си отива, НО ДОКОГА !!!!!!

Даа, това лято ще се прелита над София...

В този участък бул. Витоша се ремонтира почти всяка година /напролет и наесен, както е отбелязал по-долу друг/. Не стигат думи, които да разкажат и ръце, които да опишат омерзението ми към крадливите изроди от общината! Бъдете проклети, наистина !!!

"Предвижда се изпълнение и на велоалея."!?!? Дано не е "велоалея" като на бул. Т. Александров, Сливница и пр. - само с една жълта линия и готово! Г-жа Фандъкова да вземе пример от Тотев как се правят велоалеи!

Къде по-точно няма дупки??Пред моята улица от близо 20 години има яма(център на София) и си мисля,че поне още 20 години ще стои.Ама нали учителката не минава през нея и не си троши колата няма смисъл да я оправя.

Някой забелявал ли е как е пропаднало платното на Софийкси Университет, някъде около пресечката с Шипка? А булеварда го ремонтираха не много отдавна ми се струва.

Аман от постоянно мрънкащи гниди!Вървете си на село като не ви харесва,ахмаци прости!

Ами върви си ти на село и си вземи самоковската кметица и новият главен архитект дошъл и той от някъде си

какво Ботевградско, какви пет лева? Лани какво правихте там, играхте си на "прескочи кобила" ли?

Садиха дръвчета

ще се режат лентички, а след 1 година ще се ремонтира наново!

Дами господа, просто грабвайте колелата. Времето започва да става хубава и колата е добре да си стои пред блока. Хем ще си припомните че тия крака освен да натискат педала имали и други функции. А току виж взело да ви хареса. Ще спестите пари, ще направите нещо за здравето и тонуса си, няма да се нервите по кръстовища и задръствания и дори може да се окаже че сте отишли на работа усмихнати. Пробвайте!

Огромна част от вътрешнокврталните улици са пълна трагедия. Като си счупиш колата голям праз че не си я счупил на булеврда, а по някоя малка уличка. Гарантирано от ГЕРБ.

Какво стана с ремонта на дондуков?

Дондуков май от както едно време сложиха "новите" трамвайни линии за да пуснат новите мотриси на тогавашния трамвай 20, май никога след това не е бил ремонтиран. А ако изключим състоянието на бетонните плочи за релсите, другото е що годе в доста добро състояние. Ако го отремонтират както отремонтираха някои други улици... ще съжаляваме.

Е като затворят и Ботевградско шосе и Владимир Вазов едновременно отрязват всякаква възможност за алтернативен път и всички ще се врат в едното платно на Ботевградско. Ще се виси с часове за да се измъкне човек.

Чакай сега, до приключването на ремонтите метрото вече ще се движи ;-)

кой те кара да живееш в Левски? сега ща си траеш! нали все още може за по напряко да минеш по околовръстното или през летището? зимаш начи Цариградско и избираш - или по него до околовръстното, или на 7 километър завиваш по Брюксел. е вярно след това през мангал сити ще има малко оффроад - ма какво? - те и майсторите дет ремонтират коли трябва да ядат!

Че Ботевградско не беше ли в ремонт миналата година?

Беше, до моста към автогара Подуене. Не е ремонтиран само участъка между автогара и гара Подуене, което е към 150-200 м максимум. Ама щом трябва да се усвоят едни пари, защо пак да не ремонтираме ремонтираното.

Толкова запознат ... От ЖП моста, където бул. Мадрид става бул.Ботевградско шосе до кръстовището с ул. Рилска Обител трасето е осеяно с дупки и въобще не е рамонтирано. Реконструкцията на бул. Ботевградско шосе е планирано да се извърши на няколко етапа. Първият етап беше от кръстовището с ул. Рилска Обител посока магистрала Хемус, до магазин Джъмбо. Да, беше ремонтирано миналата година. Втория етап е сега от ЖП моста до кръстовището на ул. Рилска Обител ...

ВАжно е че не са пропуснали бул.ВИТОШКА .ТОЙ фигурира и на пролет и на есен

и аз се чудя за това: "От 1 юли ще започне цялостният ремонт на бул.Витоша - от бул.България до Южен парк, заедно с релсовия път." - нещо не се сещам какъв му е проблемът на този участък....

От проблемни участъци се краде по-малко. Та "От 7 юни ще започне реконструкцията на бул. Владимир Вазов.."-там какъв е проблема, освен, че трябва да го афалтират бързо, преди да го копаят за метрото !

Инспекторката разбира ли нещо ?

Някой може ли да ми каже къде мога да видя програмата за рехабилитация на СО за следващите 5 години? Благодаря Ви.

Ул. "Обиколна" в "Дружба 2" пак артиса.

Ще хартисат и тези от статията. Споко.

Да видим, че по бул.Вазов вече и танковете трудно минават, чудя се за парада как никоя машина не заседна. Реших, че просто са супер проходими и въобще много добри на пресечен терен.:)

Ремонтираха участъка, който що годе ставаше за движение - и с кола и с крака. Но тази част по която и с танк трудно се минава - не. И понеже се очаква ремонт - никой не си прави труда да го поддържа. Дори автобусите се чупят. Но нали вдигаме цената на билета - ще купим нови. Що да пазим тези дето имаме.

Г-жо Фандъкова, какво стана с ремонта на "Първа-българска армия " кв.Орландовци. До кога ще чакаме и рейс 100 да пътува в събота и неделя!!!!!!!!!!!! Омръзна ни !!!!!!

Там няма лапане и крадене. Трябва истински ремонт да се прави, не може само с козметика. ГЕРБ такива не прави.

Тези държавни престъпници от милицията - т. нар-Столична община, знаят само да събират свойте разбойнически данъци в Драгалевци, но да правят улиците там не знаят

А вътрешно кварталните улици кога? Някой от тях приличат на лунен пейзаж.

Когато минем на летящи коли :)))

Чудя се тия дали знаят че в София има и квартали като Люлин, Младост, Надежда и т.н. Ама с големи ремонти по лесно се усвоява бюджет от 1.5 милиарда нали...

БРЦК

Какжо ревеш точно пък за Младост? Там супер много направиха!

В Слатина и Гео Милев има дупки колкото да влезе тир и да не излезе. Опитайте се да стигнете с кола до ОДЗ Мечо Пух - няма да успеете - дупките са ОГРОМНИ! Улиците не са ремонтирани изобщо. Не знам кметицата на Слатина къде живее и дали изобщо минава по улиците в общината, но такъв погром аз не помня.

Чудесна новина! Предполагам Столична Община предварително са закупили хиликоптери, които да обслужват желаещите да се транспортират столичани и техните гости през ремонтния период...макар идеята да започнем да се придвижваме основно пеша в настъпващите летни месеци да не е съвсем лоша, хем ще "спортуваме активно", хем ще се опознаем по-добре, притичвайки на групички до работните си места например (мммм, "подушвам, че сме от една порода"...)... Предлагам, едновременно със затварянето на цитираните булеварди, да спрем движението и по Дондуков, Ръковска (разбира се по цялата й дължина), както и други улици, които имат не по-малка нужда от "реставрация"...