Свалят цените на чадъра и шезлонга в Слънчев бряг

Слънчев бряг сваля цените за ползването на чадъри и шезлонги това лято, обяви хотелиерът и концесионер в курорта Владимир Кисьов.

Обратно в новината

Коментари - Свалят цените на чадъра и шезлонга в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО НАМАЛЕНИЕ БЕ КРАДЦИ ...................... НА ХАЛКИДИКИ ТРЯБВА ДА КОНСУМИРАШ 3 ЕВРО НА БАРА ЗА ДА ПОЛЗВАШ И ШЕЗЛОНГ И ЧАДЪР .................ИМА ДА ЧАКАТЕ ОТ УМРЕЛ ПИСМО НА ВАШЕТО ЛАЙНОМОРИЕ

черноморието на гАз па сега плащай

6 лв?!? УААААХАХАХАХАХАХАХАХАХА, 1 СТОТИНКА НЯМА ДА ВИ ДАМ НА БГ. МОРЕТО.

Миналата и по-миналата година черноморието ни чупи рекорди по слаб сезон. Потриват ся ръцете мутрите ни прости,чакат руснаците, но и таз година ще гризат дръвце.

днес слушах шефа на слънчев бряг каза вдигата цена , тук намаление . аз се замислих какви хора сме , какъв туризъм искаме , какъв е стандарта или наи просто казано лягаш си беден и ставаш богат и то за няколко месеца , защото сезона е доста кратък.Аз живея в Кипър , сезона или възможност за тен започва април активно и е до ноември. Всеки хотел за гостите си има плаж с безплатна услуга и цена за външни, плажовете в града 5- 6 евро за всичко а за редовен клиент може 2. 50-3. евро.Хаиде вижте стандарт , миним ална запата и да се коментира . пази боже сляпо да прогледне маи важи за България .има хиляди други неща които концесионера може да предложи , така че да е поносимо за плажуващите .

Всеки народ, казват, имал нужда от герои. За какво са му, обаче, не казват. Вероятно, за да има чии имена да крещят след време политиканите. В щатската история има един генерал Къстър. По всички норми генерал Къстър е бесен главорез. В САЩ генералът е национален герой. Туй нещо - насилието - е голямо геройство! Най - голямото! Де що герой има, т`ва му е героизмът - колене и бесене. Та и наш`те апапи, воглаве с Ботйова - нарамили пушкала и тръгнали хора да трепят. Герои, един вид, да стават. Че и не ги било срам да се наричат християни!

Голям праз! Аз ще си ходя на гръцкото море!

Преди пет години си купих плажен чадър за 5 лева, който си нося на рамото и с удоволствие си го ползвам. Що се отнася до шезлонга - получавам тен и на пясъка. Не може на магазина чадъра да струва 5-6 лв. и за еднократно ползване да ти искат същата сума. За гостите на хотела трябва да са безплатно. Създавайки им удобства, ще ги задържите по-дълго на плажа, повече питиета, кафета, картофки, салатки ... ще консумират, ама ... къде толкова акъл???

Къде ползвате собствен чадър! Мутрите са заградили всяко място, където има пясък. Ако някъде са пропуснали, държавните органи гонят почиващите, помагайки на концесионерите да вкарат още пари в пълните си джобове.

Значи до сега сте избягвали този "реверанс към клиентите", за да няма "благотворно влияние върху туризма"!? Тъй ли?

чадъра и шезлонга пред хотел биляна бийч ,всяка година е по 10 лв ще има ли тази година намаление !!!!!

В Гърция срещу таксата получаваш кафенце или Кокакола. Освен това таксата е за чадър и шезлонг. Вероятно там не плащат такива концесии, но факта си е факт. Там чадъри и шезлонги се водят безплатни, а си купуваш питието. :-)

Много ни е мръсно и скъпо мурието.Не могат и да готвят.Не е вкусно.Таз година нема да стъпим!

А в Гърция са без пари, и на всички на запад от Пловдив им е по близо в Гърция на море вместо в България. А за културата на обслужване изобщо не говорим, няма значение в магазин, ресторант или кафе.

На Пловдивчани също им е по-близо гръцкото море, особено откакто отвориха пункта Маказа. Според Гугъл Мапс Пловдив -Александруполис е 222 км, Пловдив - Керамоти е 262 км, Пловдив - Кавала 263, Пловдив-Слънчев бряг 285 км, Пловдив - Созопол 287 км. И нямаш мутри-изнудвачи на плажа, морето е чисто, хотелчетата са ниски и приятни, храната е уникално вкусна... Мога само да им изпратя картичка от Гърция на концесионерите на Слънчев бряг.

И безплатно да ги дават, на кой му се ще да бъде заобиколен от примати, и доста от тях в бая първично сигнален етап на развитие.

И безплатно да ги дават, на кой му се ще да бъде заобиколен от примати, и доста от тях в бая първично сигнален етап на развитие.

Бате, щом си мислиш, че като свалиш 2 лв на чадър и ще оправиш туризма просто всеки друг коментар става излишен.