Общината ще инвестира над 20 млн. лв. във ”Владиславово”

Проекти на стойност над 20 млн. лв. ще бъдат реализирани в рамките на година за развитието на район „Владислав Варненчик“, съобщи кметът на Варна Иван Портних.

Обратно в новината

Коментари - Общината ще инвестира над 20 млн. лв. във ”Владиславово” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

портних оправи аспарухово канала на моряшка. санира блока с 6 (шест входа) на моряшка и сега сезахвана с владиславово. блажени са вероющите. всяко негово обещание означава, че европаричките са окрадени предварително от мутрите, така наречени общински саветници

Не ги слушай злите, вечно не-доволни тролове. Има хора които оценяват направеното. Особено след преживяната "разруха" на града до преди няколко години. Да продължава така! Нови улици, нови градинки, нови тротоари, един ден чиста крайбрежна ивица без сергии и Варна ще стане пак красив град.

Това ще обновим, онова ще оправим и все до сгради и улици(частни фирми уж).Тези ремонти са като на стар кенеф, нова дъска.Ами кога ще се оправят междублокивите пространства бе кюкхане.Или те няма да се пипат защото са потенциални терени за жилиюно строителство на боснословни цени .И всичкио за строежите свързано с кметя.Виж терена между блокове %9,60 и 61 във Възраждане-мутрата си строи и хич не му пука.Това чака и Кейси гардън и Водосливово.

А,ще продължи ли строежа на храм"Св.Йоан Рилски"в "Кайсиева градина"?То май само си питаме...

Този ли е крадеца номер две след Фъндъкова???

като нищо я е изпреварил с пазара за коката.

След закритата пешеходна пътека между паркинга на магазин Бул Маг и пазар Владиславово се видя колко се мисли за жителите на квартала?Нали всичко трябва да бъде в полза роду!Сега по-безопасно ли стана преминаването-НЕ напротив!Защо трябваше да се премахва-за красота ли?Тази пътека я помня със сигурност поне от 25години и е една от най-натоварените в квартала,в момента мястото стана крайно рисковано,защото пак се пресича!Защо трябва да чакате драги управляващи от Владиславово до първия инцидент????

Кмете, първо оправи малките улиците в центъра на Варна!По тях просто не може да се ходи!

Тия пари не ги дава кмета. Четеш ли правилно? Нека следващия път Неделчо да стане кмет и там ще има спечелени проекти....

За да могат варненските бабички (рекетьорки на студенти) да обикалят по промоциите.

това ми хареса