Променят маршрута на трамваи заради метрото

Трамваи с номера 4 и 5 спират да се движат през кръстовището на булевардите „Цар Борис III" и „Гоце Делчев" заради строежа на 14-ата спирка от третия метролъч.

Обратно в новината

Коментари - Променят маршрута на трамваи заради метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какъв беше проблемът трамвайте да бъдат спрени през почивните дни, за да има само три работни дни агония за пътуващите? Благодарим на Столична община, че превръща живота ни в ад и то с помощта на нашите данъци!

ВИНАГИ СЬМ ВИ СИМПАТИЗИРАЛА НООТРЯБВА ДА ИМА ПРОМЯНА.ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОНЗА УПРАВЛЕНИЕ МИНИМУМ 1МАНДАТ.ИНАЧЕ НЕЩАТА ИЗЛИСАТ ИЗВЬН КОНТРОЛ.СЛЕД ТОВА ИМА САМО КОООРУПЦИЯ

ТОТАЛНО СЕ УСРАХТЕ ТОТАЛНО

Осигурили "обходни маршрути"... смях до сълзи! Когато се започва такова мащабно строителство траещо години, би трябвало въпросните обходни маршрути да са ремонтирани и подготвени да поемат движението. Елате ни вижте на Красно село - две-три павирани улици с множество дупки и неравности плюс паркирани автомобили. Това е обходния маршрут. През зимата ще бъде пълен кошмар, но на никой не му дреме... Състоянието на тротоарите е абсолютно плачевно-разместени плочи, кал, мръсотия, слалом между паркираните коли. Започва се нещо без грам мозък и планиране. Ама ние сме за бой защото търпим и само си ругаем по форумите.

И кого да ругаем сега - кметицата ли? Дето президент ще я правим? Разместени плочи, паважи - тя е над такива дреболии. Маршрут има ли? Има! Обходен ли е? Обходен е! А има и Околовръстен път като слънце. А и Слънце има! Е?

Аз и друго се питам - за чий са ни районните кметове? И как се придвижват те до работно си място - летят ли или са слепи и не виждат хаоса? Визирам този на Красно село. Толкова неуредици около строителството които могат да се решат по прост и евтин начин, но не, няма кой да мисли! Една лампа не се сещат да сложат на пешеходната пътека на бул. Цар Борис III там, където пресичаме да хванем трамвая за центъра. Вечер се движиш между загражденията със свито сърце - вече има нападнати и ограбени, но пак няма достатъчно осветление, а жив полицай не съм виждала от месеци в района дето се събира всякаква измет. Пълна скръб!

По кварталните улици НЯМА организация на движение! Има затапване и пълни глупости. Кога ще започнат да питат първо гражданите и тогава да вършат глупости!

"Железниците на градския транспорт" - е това може да го напише само някой новоизпечен журналист от някое затънтено село, дето за пръв път вижда що е то трамвай!

:) Ми, да и още помни напътствията на мама и прескача трамвайните релси "да не го удари токът".

Като не харесваш "железниците на градския транспорт", тури му там едно "мотриса 5" - белким пасне ...

...за монтевидео това частта пред университета ли е?

Щом променят маршрута, би трябвало да има компенсация за пътниците, а именно - да се возят без билет

Обаче виждате ли как правим струваме и само из бившия Ючбунар нищо не се случва :). Така и трябва!

? че там най-напред тръгна метрото бе! Е верно, че ходеше само към Люлин, ама все е нещо. Да не говорим, че преди това само там имаше от "широките" трамваи, дето се клатят една идея по-малко от другите. Не знам какво очакваш - там всяка втора сграда може да мине за архитектурен паметник и затова нищо не може да се бутне. Пък и Ето на - обновява се етническият състав на квартала :)