Разкриха телефонен измамник във Варна

Разкрит е извършителят на телефонна измама, при която възрастна жена е ощетена с 5000 лв., съобщиха от варненската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха телефонен измамник във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога,ще го пускат,измамника?...

Добре познат на полицията - какво ще последва..мъмрене и пускане пак на свобода. На него това му е ясно и хич не се тревожи. Скапана система!

абе това ми мяса на партенка. коя пенсионерка има на разположени 5000лв?

продава толкова подробна информация на измамниците?Преди около месец ми се обажда някой,който ми се представи за братовчед ми.Пита как са децата спомена имената им,ходил на село видял еди кой си/имена-всичко съвсем автентично/,знае подробности,които знам,че знае.Последва предложение за съвместен бизнес/да участвам с 10 000лв при 5% месечна печалба...Гласът ми се стори не същия...Попитах как е кака Пепа/сестра му/,каза ,че е много добре.../Тя почина преди няколко години/Хванах го измамника!Поканих го лично да му дам парите,но той каза,че бил зает и ще прати човек...Попитах го не знае ли,че сестра му е починала...и той затвори без да пророни дума.Тези заслужават най-жестоката смърт!

"Тези" са само последната брънка в мрежата на мафията. За тези измами се използва информация от банки, трансферни компании, тел.компании, подслушвания, от полицията, научни психологически изследвания за манипулация...

Chefo77

Много ми е странно - ако някой такъв "неизвестен" изведнъж изчезне ... ей-така, хване го липсата ... дали ще го търси някой? В смисъл отишъл на среща "с братовчедка си", тя пък го качила в багажник, закарала го под моста и забравила да го върне.

Да бъде бит,ебан,и след това обесен на публично място,за назидание,и като пример за подобни индивиди.

за съжаление ще допишат един ред към досието му и ще го пуснат да си играе сценките.

А, шефовете му да си налеят едно питие по случая!?