Нова детска площадка в район ”Оборище”

Кметът на Район "Оборище" Васил Цолов откри детска площадка в навечерието на празниците.

Обратно в новината

Коментари - Нова детска площадка в район ”Оборище” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Въпреки, че от представения снимков материал не става ясно точно какви и колко са поставените детски съоръжения, не е съвсем ясно и чия е инициативата (на Св. Синод или на Общината/Района), но защо според снимковия материал, липсва г-жа Фандъкова (нищо, че районния кмет не е от ГЕБР)? А и колко струва това откриване? Нека да има разбира се, повече такива мероприятия.

Кога ще се направи нещо в Западен парк?

Не разбирам защо когато се прави нещо хубаво в тази държава все се намира някой който да не е доволен?

В квартала се затриха повече от 3 градинки, за да построят блокове. Тази градинка беше поддържана до скоро от ползващите я, а сега ни замиват очите с катерушки за деца до 6 години? преди 2 седмици ни посташиха под обсада за да "измият" улиците- по добре да не мият повече. започнаха в 10 със достатъчно полиция за футболен мач, приключиха към 16-16:30ч. Оставиха си ръцете! за такива дейности - Благодаря ;)

Ужас, ужас... трябва да ги спрем! Какви са тези детски площадки, какви са тези паркове..?! Докога ще го търпим това?!

кметицата на Подуене да види какво правят другите кметове. В Кв. Левски няма нито една детска площадка! Само треволяци, прахоляк и от десетилетия немити улици!

Да се изгради нова детска площадка е много хубаво!!!Но как се изгражда детска площадка в двор на църковен храм- да няма тук алъш вериш между поп и кмет?????

Далаверата е очевидна! На всяко детенце, спуснало се по пързалките, ще бъде изнасяна лекция на тема "Господ, Църквата и волните пожертвования".

Площадката, макар и изградена от доста време :), е чудесна. Браво на кмета и пожелание да мие улиците поне 3 пъти годишно.

По-добре детска площадка, отколкото поредния мол. Добра новина!