30% от България гласува

Около 30 на сто е избирателната активност за страната към 18 ч., каза говорителят на ЦИКМИ Бисер Троянов.

Обратно в новината

Коментари - 30% от България гласува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елегия Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: Търпи, и ще си спасиш душата?! Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода! Прости ни Христо - много точно си ни го казал, а сякаш днес ни ги думаш тез слова огнени.

Война ще има и кръв ще се лее! Това го искат мутрите кръвопийци от БСП, ДПС и Герб. Никъде по света няма етническо гласуване и етнически геноцид като в България. Родопите или ще горят като факла или ще са турски вилает след 2 години. Нека да се премахне двойното гражданство и нека да видим как ще гласуват.

Абе аланколоу,чета и невярвам на ушите си.Като си написал темата,що бако не написа с колко процента народен вот управляват тия а.Аре да касираме двата вота и,и местен и парламентарен и да се препитаме,а.Но нищо има време,щото у Варна Кирето го сготвиха бързо тимаджиите на първо място.Хахахаха,такав марионетка им е нужна,щото е независим,т.е от него нищо не зависи.Когато ББ стане премиер,ще видите как ще изплуват л....та на варненския бряг.

И какво излезе? Българите май са най-тъпия народ довлякал се в Европа!!! Да ви ЕБА ПИЧКАТА МАЙЧИНА СЛАБОУМНА! Левски Ботев.... - ГЛУПАЦИ С ГЛУПАЦИ!

Подкрепям твоето мнение, а не Анонимен. Много добре си го казал!

Браво на Бойко!!!! Направо ги срази всичките смешковци!!!!!!

Абсолютно си прав!

Ами такова е преобладаващото население - след като са по-активни, нека да си гласуват!

Гласува по-активно, но явно не се е събудила. И дали изобщо някога ще се събуди.

За Ваше сведение пенсионерите са нашите родители. Народ, който нарича майките си червени бабички, бащите си чакащи на работещите, а децата си дебили и кретени не печели ничие уважение. Не се гордея нито с тези, които бьлват подобни класификации, нито с онези дето ги тресе ксенофобия. И ако народьт не желае да гласува, никакви патриотарски призиви няма да го стимулират. Рейгьн беше казал, че политиците трябва да се сьобразяват с мьлчаливото мнозинство. Ако са умни нашите политици ще си направят правилен извод, ако не са- ще си берат гайлето в даден момент.

Balgari ima li vi ili ne.Idvat riazani karabini ot Turcia da vi upravliavat.Da ne govorim za ciganskoto prodagno pleme zaradi koeto ve4e godini rabotim da plactame toka.Da gi natikame obratno po dupkite i zadalgitelna kastracia kakto pri ku4etata.

Предложение и лили ами нали ако не гласуват туристите няма да стигнете и до 5-те %. Справка,- Пловдив. Какъв кеф, че нямам право да гласувам, каква скръб, че някой ви пробута седналия закон, та само за неговите аркадаши не важи тоя високо патриотичен блуд. Но пък има и положителна страна на ситуацията. Пак ще си ходя на почивка в България на евтинийка (не за вас де), да живее инфлацията. П.С. Всеки народ си заслужава управниците...всеки народ си заслужана циганите!

ГЛАСУВАЙТЕ!!! Все още не е късно! Когато не гласувате давате шанс на други хора (сред които и много пенсионери, неграмотни, цигани, наивници, ПРОДАВАЧИ НА ГЛАСОВЕ, имигранти и т.н) да изберат управниците вместо вас, т.е. ТЕ решават вашето бъдеще! Нима искате някой циганин да избере вместу вас. После да не се оплаквате. Да си пасивен на избори е като да си пасивен /с извинение/. Това е поведение на безличните хора, на нищоните, на мижитурките. Нека повече млади хора да гласуват, т.е. ние да сме тези, които да решаваме бъдещето на България, а НЕ онези, които ни докараха до там, че сега да сме НАЙ-ИЗОСТАНАЛАТА държава в Европа. БЪЛГАРИНО, МИСЛИ И ГЛАСУВАЙ! НЕ БЪДИ РОБ в XXI век!

Бандитска държавица !!!!!

Българина проявява активност, само когато е недоволен - ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОД ГОСПОДА упарвляващи!

Мм Най-разумното нещо което прочетох до сега :)))))))))))))))))))

У нас всичко става с родилни мъки. Включително събуждането на сънародниците ни от сън дълбок, че който и да ни управлява все ще ни осинови.

У нас всичко става с родилни мъки. Включително събуждането на сънародниците ни от сън дълбок, че който и да ни управлява все ще ни осинови.

Глупости! България се разбудила! Разбуди се търговията с гласове и екскурзианството!

А НЕ ТРЯБВА ЛИ ПСЕТО НА БАТ БОЙКО ДА Е С НАМОРДНИК ?!

radvam se 4e v sofia se glasuva po aktivno ot predi6nia put mai 6te imamame nov kmet drugata sedmica

Тия неграмотници как разчитат бюлетината?! Всичко е фарс! Предварително им е дадено указание икато по команда гласуват! МИШОЦИИИИИИ! За съжаление,и всички да излезем,това е в БГ! Пак след това ще ги манипулират,ако не могат предварително! СРАМ И ПОЗОР ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

в плевен раздават сандвичи пред секциите и напомнят да се гласува за сегашния кмет. обърнете внимание на големите градове. ардино и др бастиони на дпс са ясни. вижте какво става навсякъде

в нашия град е супер слабо:( клюфтя в едни щабове и отчитаме още са в кома хорцата-няма никво пробуждане

..най-активни са в ромския квартал - - Хора, отивайте да гласувайте и подканете близки и приятели - пак ли циганите и екскурзиантите ще ни избират управляващи?!!!!

neka badem-takiva kakvito sme-----prddazni,kor opravia s prost narod.Da zivee BKP na garba na NARODA.Stiga ste lagali HARODA-VAN ot BG..Obratno v SSSR.-za SIBIR.

glasuvai balgarino

До гласуване на избори в България трябва да се допускат само хора които последната година са си плащали данъците тук и са грамотни ( имат поне завършен 8 клас ) Тогава партията на дебилите ще се изнесе при тях, защото в нашия парламент и местна власт, няма как да влезе!

До Ардинец (28.10.2007 г. 15:06ч.) - разбира се, че от полициата са запознати! Нали, всичко това се организира от управляващите партии!

БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОБРОТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА.

не е вярно че има автобуси на площада в Ардино, такива въобще не са идвали, че има коли е вярно, вярно е че същите са мобилизирани до краен предел да извозват тези които са нямали намерение да гласуват разочаровани от досегашното управление на общината, раздават им се пари и се карат по принуда, вярно е така също че същите тези коли извозват от незнайно къде спрели автобуси /най-вероятно Кърджали/ много изселници които също се карат по-принуда да гласуват - така наречени туристи които не са идвали през последните 10 - 15 години в Ардино, членовете на избирателните секции които 100 % са местни хора живели поне 10 години в града, се чудят и твърдят че въобще не са ги виждали и не ги познават, но имат БГ паспорти, което пък означава че полицията също са запознати и включени в далаверата с туристическия избирателен процес

Наистина защо се допускат отново иотново да гласуват хора които изибщо не живеят в България??????Не смятате ли господа че това вече е подигравка с нас които живеем и работим в собствената си страна ??? допуска се, защото няма начин да се провери дали тези хора живеят тук или някъде другаде. Всички знаем за какво идват, но няма какво да се направи - законно е ! Друг е въпросът какви са ни законите, но те естествено се пишат в полза на управляващи, а не в полза на управлявани !!!

рибо (28.10.2007 г. 13:45ч.), да! На тея ще почивам! Щото резултатът им е предварително известен. Всички екскурзианти гласуват еднопосочно. Нашите гласове, купени или по съвест, се размиват в множеството партии и движения, управляващи или не. Няма да участвам като статист в този театър! Ще гласувам, когато има шанс всичко това да се промени.

Дали има нещо общо с приходящите автобуси и работата на гласоподавателите от малките населени места? Защото в едно село или малък град всички знаят кой за коого е гласувал с тези прозрачни бюлетини! Тази избори явно са предварително манипулирани!

Току що се върнах. Гласувах. Тъжно, много тъжно е БЪЛГАРИНО... Пред избирателните секции на Факултето се тълпят и блъскат да гласуват. Пред нашите вратите зеят широко отворени. СТАВАЙТЕ ХОРА! СЪБУДЕТЕ СЕ!!! Пред реална опасност сме да бъдем управлявани от турци и цигани. Горко ни, горко...

Kakvo sa 50 avtobysa po 50 choveka! Ako Doga razchita na tyx-niamache da e tolkova silen!Ne vigdateli kakav napliv na balgari za DPS.!

Наистина защо се допускат отново иотново да гласуват хора които изибщо не живеят в България??????Не смятате ли господа че това вече е подигравка с нас които живеем и работим в собствената си страна ??? Смятам че ние сме хората които ще изберем кой да ни направи живота по европейски и по достоен от сегашният!Ако исках да ме управлява турският парламент щях да живея в Турция!!!!!!!

високата избирателна активност се дължи на тожва, че си продаваме гласа. най-тъжно е, че това е младото поколение, циганите и наркоманите. нека да се даде отпор на това народно безумие! гласувайте по съвест

Ey Petkov li beshe ili koyto si tam ministur na policiyata ,kakvo stana s obeshaniyata ti da spresh kupuvaneto na glasove.Trudno se dokazvalo drun ta plyas . te sami se hvalyat che sa gi prodali kakvo ima da dokazvash. To vsushnost veche e dokazano.Hayde ne mi se komentira poveche , samo si gubya vremeto .

София събждай се!Имаше тази нощ 1 час повече за размисъл!Утре ще бъде късно,много,много късно!

ха! - а на тея седи почивай !

Автобуси в Кърджали, във всеки град - огромни цигански махали с купени гласове, всички телевизии ги дават, никой нищо няма да направи, няма да има виновни - най-престъпната държава в света - България!

е най-после се събудихте!

От вчера сутринта до 8.00 часа тази сутрин на автогарата в Кърджали са пристигнали над 50 автобуса пълни с пътници от съседна Турция - основно от турските градове Истанбул, Бурса и Измир, съобщиха от гарата. През останалата част от годината пристигат не повече от 10 автобуса за едно денонощие, уточниха още от ръководството на гарата в Кърджали. Част от пътниците не крият, че идват у нас за да гласуват и че пътуването им е организирано и за това не плащат. Според информация от Граничния пункт Капитан Андреево през изминалото денонощие се забелязва и увеличение на колите, идващи от Турция.

Какви избори има днес бе, хора?

Прост народ! Напълно заслужава това, което ще го сполети...

Най-висока е избирателната активност в община Кайнарджа, Силистренско Как не, то от името му става ясно, кой бърза да гласува и да си пътува.

количествените натрупвения доведат до качествени изменения. Но едва ли!

Гласуваме повече от предните избори, защото следобяд ще хващаме рейсовете обратно за Турция.