Коментари - КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти | Днес.dir.bg

КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти

Заради зачестилите сигнали за масово движение на автомобили в бус лентите, от днес столичната "Пътна полиция" започна засилени проверки на уязвимите участъци.

Обратно в новината

Коментари - КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти | Днес.dir.bg

Коментари

на александър малинов бус лента???

Много тъпо изказване! Бус лентата не е само за движение на автобуси, приятел. Тя изпълнява ролята и на АВАРИЙНА лента. Ще ти абясня защо. Както си караш в средното платно изведнъж ти става лошо или в колата ти възниква авария или нещо друго. Е!? Къде ще кпреш? В средата ли? В бус лентата е забранено ДВИЖЕНИЕТО на превозни средства, а не СПИРАНЕТО. Разбира се на авариини светлини и без да напускаш колата.Има разлика нали? Тук не става дума за ПАРКИРАНЕ.Това е забранено на зсякъде. Ако си ходил в големи европейски градове, ще се убедиш в това което пиша.Много пъти съм спорил с Пътна полиция точно по този въпрос и очевадно съм прав, защото никога не са ми писали фиш или акт. Защо ли? Защото веднага отиваме на съд. Трябва да си знаем правата хора, а не само задължения, данъци и такси. Не може само да ни дерат.

Спорил си ти дръжки, нали на повечето такива места е сложен и знак спирането забранено, или за теб не се отнася защото ти става лошо през 15 мин

По Александър Малинов ли???

Нека първо да се поддържа маркировката за BUS лентите и тогава да се иска. На Данаил Николаев няма вертикална маркировка за BUS лента, хоризонталната е изтрита.

А може ли преди това, да махнат всички "зелени", "сини" и бенбени зони, кофи за боклук и всичко останало за да може движението да става нормално? Да не говорим за препречване на движените, "зелена" вълна от 10 секунди??? и червен светофар 99 секунди, любимото ми "РУ" което някой път граничи с повече от 5 мин., за да може някой "шеф" да мине. Или пък новите "велоалеи" които допълнително стесниха булевардите????

В натоварените часове да е разрешено карането в бус лентите, и без това задръстванията са големи.В останалото време никой не кара в тях, освен ако не е наложително изпреварване на влачещите се с каруци....

Супер!!!Ще има доста изненадани селяндури!

А ШИБАНИТЕ маршрутки? Редовно си карат в бус лентата. Натискайте ги и тях!!!

Те са мини Бус....

Ми на тях им е разрешено бе!

Кога ще започне акция срещу завиващите при забранен ляв завой? Не ставаме ли смешни с този акционен похват за спазване на правилата и законите?

с 10 камери, следящи за автомобили в бус лентите и проблемът е решен.

на много места се сложиха камери - това е най-лесната част - малко пари и готово, но след тава се искат много повече неща - къде ще се записва информацията, за колко време ще се съхранява, кой ще чете и реагира на тази информация, кой ще я поддържа- голямо финансово перо, а и въпросът с достоверността не е маловажен.

KAT обявява, че днес ще свърши някаква част от задълженията си! ... БРАВО ! Не Ви ли е срам да обявявате такива неща ... Пълно безредие е в целия транспорт!!!

ще санкционират автобусите, които не карат в бус-лентите? След кръговото на телевизионната кула към Ситняково, автобус 120 редовно се движи в крайна лява лента и след светофара - напряко през кръстовището към спирката. И не само там!

Категорично подкрепям написаното!

Не само карането в бус лентата, но и спирането и паркирането трябва да се изкорени, особено на булеварди и главни улици. Не може някой да спира буса или колата на метри от офиса (гаража, магазина и пр.) и цялата лента да е заета по този начин като кара всички да се престрояват във съседната лента и така задръстването става още по-голямо. И не е нужно някакви акции инцидентни, а просто ежедневно да минават по няколко пъти, да слагат стикери и глобите да са обвързани с всички институции, така че като му бръкнеш няколко пъти в джоба сами ще се научат! Но се иска малко воля и желание - нищо повече!

Съгласен. За тази цел е достатъчен просто пеши патрул. Ама дали има поне 2-3 неохранени шопара на разположение?

Много тъпо изказване! Бус лентата не е само за движение на автобуси, приятел. Тя изпълнява ролята и на АВАРИЙНА лента. Ще ти абясня защо. Както си караш в средното платно изведнъж ти става лошо или в колата ти възниква авария или нещо друго. Е!? Къде ще кпреш? В средата ли? В бус лентата е забранено ДВИЖЕНИЕТО на превозни средства, а не СПИРАНЕТО. Разбира се на авариини светлини и без да напускаш колата.Има разлика нали? Тук не става дума за ПАРКИРАНЕ.Това е забранено на зсякъде. Ако си ходил в големи европейски градове, ще се убедиш в това което пиша.Много пъти съм спорил с Пътна полиция точно по този въпрос и очевадно съм прав, защото никога не са ми писали фиш или акт. Защо ли? Защото веднага отиваме на съд. Трябва да си знаем правата хора, а не само задължения, данъци и такси. Не може само да ни дерат.

И тази глупост как ти се пръкна в главата? Аварийна лента в градски условия!!!!!!!!!!

Тъй-като по правило държавните органи не работят, се чувстват длъжни да ни съобщават какво смятат да работят...........

БРЦК

Ахахахаахах. За 4 дена хванаха 40 без книжки , та сега щели да следят за каране в БУС лента. Алоооо , имате ли връзка между ушите? Що не поработите поне няколко месеца та да хванете всички дето са без книжки ?

Преди 3-4 години имаше месец без нито един джигит в Бус лентата. След това отново КАТ отпуснаха дисциплината. Всяко чудо за 3 дни

Какво значи акция? Не е задължение на КАТ да следи за "тарикатите" в бус лентите целогодишно?

ако санкционирането на нарушенията не е задължение на КАТ напиши да знаем чие е това задължение!

Я се върни в училище и се научи за какво служи въпросителният знак в края на изречение

Видях им акцията тази сутрин на бул. "Данаил Николаев" посока Сточна гара. Точно пред мен един прелетя през бус-лентата покрай полицаите и НЕ ГО СПРЯХА! А преди това направи грубо нарушение след светофара на Подуяне и щеше да ме премаже, само и само да ме изпревари. Да уточня - светло сив Пасат комби - ПАЗЕТЕ СЕ, ЧЕ МНОГО БЪРЗА !

Сутринта малко преди 08:00, на "Сливница" в отсечката между светофара на "Западен парк" и светофара на "Оряхово" имаше повече коли в бус лентата отколкото в лявата лента. Служители на КАТ ... липсваха. Така беше по целия булевард между другото.

Стига с тия "акции" Акции за пияни шофьори, за предпазни колани, за зимни гуми, за какво ли не. Господа полицаите, вие получавате от народа заплати ВСЕКИ МЕСЕЦ, за всеки ден, който работите. А реално работите само по време на "акциите". Ами тогава защо не получавате заплати само за времето на въпросните акции????

Освен "акции" за нарушители, да има веднъж-два пъти в месеца "седмици на промоционални глоби" ... и всичко ще е ...

Защо трябва да има специална акция? Това е забранено през цялото време на годината. Да ги снимат и да им разпращат глобите на нахалниците!!!

Защо всичко трябва да бъде само в "акция"? Не може ли постоянно да има ред?! Всичко в БГ е на "промоция" - акция за бус ленти, акция за скорост, акция за алкохол, акция за винетки, акция за демонстративно агресивно шофиране... Всяко "чудо" за три дни. Само да лапат заплати и бонуси знаят, а реален ефект няма.

А кога КАТ ще почне да глобява за опасно бавно шофиране полуидиотите/полуидиотките, шофиращи с 35 км/ч в средната лента във въпросните пикови часове? Колеги-водачи, на Плиска НЯМА светофар, на Окръжна болница СЪЩО, шофирайте малко по-смеличко, или вече ужасно много хора са си купили СУМПС-тата ;-)

"смеличко шофиране " в градски условия с доста много недисциплинирани водачи си е ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ВСИЧКИ НА ПЪТЯ. По-добре е внимателно и бавно отколкото бързо с произшествия по "непредпазливост" - убити и ранени колкото искаш и то всеки ден - бързали, бързали и прекалено рано си отишли от тоя свят..................

Карането с 35 на Плиска е също толкова опасно, колкото карането със 120 там....

На Плиска и Окръжна болница има един явен проблем, който общината и КАТ не желаят да решат. Там има много спиране/паркиране на частни автомобили в района на спирките(а също и кофи за боклук на платното). Това принуждава рейсовете да се изнасят опасно през една лента с много ниска скорост. Оттам има намаляне на скоростта за останалото движение и пристрояване в лява лента с ниска скорост. В резултат целия трафик се забавя много. Трябва да има камери на спирките по Цариградско, които да снимат не само самата спирка а и района около нея. Трябва също и да разкарат кофите за боклук от платното(това ми е тотално непонятно защо го има).

"шофиращи с 35 км/ч в средната лента" твои думи. като ти пречат мини в лявата и ги изпревари. Но най-вероятно, понеже са полуидиоти/полуидиотки успяват да изнервят пълните идиоти. Ако пълните идиоти по улиците намалеят, полуидиоти ще започнат да карат малко по-смело.

Кога КАТ ще започне и кампания за неправилно паркирали и спрели на велосипедните алеи? (примерно бул. Т. Александров Сф?) ЩЕ изкарат много повече от глоби там!

Например пред 32 училище в час пик е пълно със спрели коли.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да кажем НЕ на агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria

Толкова ли е трудно да се наслагат камери???

Камери има, няма кой да гледа и да глобява.

си прав! В информацията пише, че Контролните органи всеки ден са в колите си и виждат това което виждат и останалите граждани -където има бус лента и се нарушава - има и глоба. Въпросът е: Защо органите на реда -нали всеки ден следенето на реда им и служебно задължение - СА ЧАКАЛИ ОБАЖДАНИЯ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ?!?!

А кога КАТ и полицията ще започнат да вършат всичките си задължения едновременно? Доколкото знам всички техни служители взимат пълни заплати....

си прав! В информацията пише, че където има бус лента и се нарушава - има и глоба. Въпросът е: Защо органите на реда -нали всеки ден следенето на реда им и служебно задължение - СА ЧАКАЛИ ОБАЖДАНИЯ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ?!?! И ако контролните органи не са си изпълнявали служебните задължения ЗАЩО НА ВСЕКИ ОТ ТЯХ НЕ МУ СЕ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА, както прави всеки работодател с другите труженици в държавата!??! Докога РАБОТОДАТЕЛЯТ- ДЪРЖАВА няма да санкционира контролните органи, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТРУДОВИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?! Ето, това е лошият пример, които поощрява нарушителите на правилата - днес на пътя, утре в управлението и т.н............

...на булевардите "Цариградско шосе", "Александър Малинов и "Сливница"... В Младост бус лента няма.

Милиционерите са полуидиоти - нормално е да не знаят.

"не е луд тоя дето яде баницата , а тоя дето му я дава, без да е работил"

Бус лента няма, но в джобовете на спирките непрекъснато има паркирали коли. Особено на последната при излизане от Младост.

Онзи ден видях типичен случай - кола спря по средата на "джоба на спирката" за да вземе от там някаква кокона. През това време дойде автобуса, спря в лентата за движение заради този автомобил, а слизащите и качващи се трябваше да го заобикалят, докато "коконата" си довършваше разговора по чилифона застанала до автомобила.

на бул."Кл.Охридски" , срещу "Осми декември" има бус спирка на няколко автобусни линии . Спирката е в страничното еднопосочно , еднолентово платно и е обозначена по правилата, но месеци наред на самата спирка, преди и след нея ИМА ПАРКИРАНИ, а не само временно спрели возила, които явно НИКОЙ НЕ ГИ САНКЦИОНИРА. През зимата ,по тази причина , нито веднаж не се изрина снега, пътниците газеха в локвите за да стигнат до спирката, а колите ги обливаха с мръсна вода.Автобусите се придвижват на зиг заг между паркирали и в ляво и в дясно возила. Чудно къде са контролните органи за да прекратят това безобразие.

Това ще е за следващата акция

Коментари - КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти | Днес.dir.bg

КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти

Заради зачестилите сигнали за масово движение на автомобили в бус лентите, от днес столичната "Пътна полиция" започна засилени проверки на уязвимите участъци.

Обратно в новината

Коментари - КАТ-София започна акция срещу шофирането в бус ленти | Днес.dir.bg

Коментари

на александър малинов бус лента???

Много тъпо изказване! Бус лентата не е само за движение на автобуси, приятел. Тя изпълнява ролята и на АВАРИЙНА лента. Ще ти абясня защо. Както си караш в средното платно изведнъж ти става лошо или в колата ти възниква авария или нещо друго. Е!? Къде ще кпреш? В средата ли? В бус лентата е забранено ДВИЖЕНИЕТО на превозни средства, а не СПИРАНЕТО. Разбира се на авариини светлини и без да напускаш колата.Има разлика нали? Тук не става дума за ПАРКИРАНЕ.Това е забранено на зсякъде. Ако си ходил в големи европейски градове, ще се убедиш в това което пиша.Много пъти съм спорил с Пътна полиция точно по този въпрос и очевадно съм прав, защото никога не са ми писали фиш или акт. Защо ли? Защото веднага отиваме на съд. Трябва да си знаем правата хора, а не само задължения, данъци и такси. Не може само да ни дерат.

Спорил си ти дръжки, нали на повечето такива места е сложен и знак спирането забранено, или за теб не се отнася защото ти става лошо през 15 мин

По Александър Малинов ли???

Нека първо да се поддържа маркировката за BUS лентите и тогава да се иска. На Данаил Николаев няма вертикална маркировка за BUS лента, хоризонталната е изтрита.

А може ли преди това, да махнат всички "зелени", "сини" и бенбени зони, кофи за боклук и всичко останало за да може движението да става нормално? Да не говорим за препречване на движените, "зелена" вълна от 10 секунди??? и червен светофар 99 секунди, любимото ми "РУ" което някой път граничи с повече от 5 мин., за да може някой "шеф" да мине. Или пък новите "велоалеи" които допълнително стесниха булевардите????

В натоварените часове да е разрешено карането в бус лентите, и без това задръстванията са големи.В останалото време никой не кара в тях, освен ако не е наложително изпреварване на влачещите се с каруци....

Супер!!!Ще има доста изненадани селяндури!

А ШИБАНИТЕ маршрутки? Редовно си карат в бус лентата. Натискайте ги и тях!!!

Те са мини Бус....

Ми на тях им е разрешено бе!

Кога ще започне акция срещу завиващите при забранен ляв завой? Не ставаме ли смешни с този акционен похват за спазване на правилата и законите?

с 10 камери, следящи за автомобили в бус лентите и проблемът е решен.

на много места се сложиха камери - това е най-лесната част - малко пари и готово, но след тава се искат много повече неща - къде ще се записва информацията, за колко време ще се съхранява, кой ще чете и реагира на тази информация, кой ще я поддържа- голямо финансово перо, а и въпросът с достоверността не е маловажен.

KAT обявява, че днес ще свърши някаква част от задълженията си! ... БРАВО ! Не Ви ли е срам да обявявате такива неща ... Пълно безредие е в целия транспорт!!!

ще санкционират автобусите, които не карат в бус-лентите? След кръговото на телевизионната кула към Ситняково, автобус 120 редовно се движи в крайна лява лента и след светофара - напряко през кръстовището към спирката. И не само там!

Категорично подкрепям написаното!

Не само карането в бус лентата, но и спирането и паркирането трябва да се изкорени, особено на булеварди и главни улици. Не може някой да спира буса или колата на метри от офиса (гаража, магазина и пр.) и цялата лента да е заета по този начин като кара всички да се престрояват във съседната лента и така задръстването става още по-голямо. И не е нужно някакви акции инцидентни, а просто ежедневно да минават по няколко пъти, да слагат стикери и глобите да са обвързани с всички институции, така че като му бръкнеш няколко пъти в джоба сами ще се научат! Но се иска малко воля и желание - нищо повече!

Съгласен. За тази цел е достатъчен просто пеши патрул. Ама дали има поне 2-3 неохранени шопара на разположение?

Много тъпо изказване! Бус лентата не е само за движение на автобуси, приятел. Тя изпълнява ролята и на АВАРИЙНА лента. Ще ти абясня защо. Както си караш в средното платно изведнъж ти става лошо или в колата ти възниква авария или нещо друго. Е!? Къде ще кпреш? В средата ли? В бус лентата е забранено ДВИЖЕНИЕТО на превозни средства, а не СПИРАНЕТО. Разбира се на авариини светлини и без да напускаш колата.Има разлика нали? Тук не става дума за ПАРКИРАНЕ.Това е забранено на зсякъде. Ако си ходил в големи европейски градове, ще се убедиш в това което пиша.Много пъти съм спорил с Пътна полиция точно по този въпрос и очевадно съм прав, защото никога не са ми писали фиш или акт. Защо ли? Защото веднага отиваме на съд. Трябва да си знаем правата хора, а не само задължения, данъци и такси. Не може само да ни дерат.

И тази глупост как ти се пръкна в главата? Аварийна лента в градски условия!!!!!!!!!!

Тъй-като по правило държавните органи не работят, се чувстват длъжни да ни съобщават какво смятат да работят...........

БРЦК

Ахахахаахах. За 4 дена хванаха 40 без книжки , та сега щели да следят за каране в БУС лента. Алоооо , имате ли връзка между ушите? Що не поработите поне няколко месеца та да хванете всички дето са без книжки ?

Преди 3-4 години имаше месец без нито един джигит в Бус лентата. След това отново КАТ отпуснаха дисциплината. Всяко чудо за 3 дни

Какво значи акция? Не е задължение на КАТ да следи за "тарикатите" в бус лентите целогодишно?

ако санкционирането на нарушенията не е задължение на КАТ напиши да знаем чие е това задължение!

Я се върни в училище и се научи за какво служи въпросителният знак в края на изречение

Видях им акцията тази сутрин на бул. "Данаил Николаев" посока Сточна гара. Точно пред мен един прелетя през бус-лентата покрай полицаите и НЕ ГО СПРЯХА! А преди това направи грубо нарушение след светофара на Подуяне и щеше да ме премаже, само и само да ме изпревари. Да уточня - светло сив Пасат комби - ПАЗЕТЕ СЕ, ЧЕ МНОГО БЪРЗА !

Сутринта малко преди 08:00, на "Сливница" в отсечката между светофара на "Западен парк" и светофара на "Оряхово" имаше повече коли в бус лентата отколкото в лявата лента. Служители на КАТ ... липсваха. Така беше по целия булевард между другото.

Стига с тия "акции" Акции за пияни шофьори, за предпазни колани, за зимни гуми, за какво ли не. Господа полицаите, вие получавате от народа заплати ВСЕКИ МЕСЕЦ, за всеки ден, който работите. А реално работите само по време на "акциите". Ами тогава защо не получавате заплати само за времето на въпросните акции????

Освен "акции" за нарушители, да има веднъж-два пъти в месеца "седмици на промоционални глоби" ... и всичко ще е ...

Защо трябва да има специална акция? Това е забранено през цялото време на годината. Да ги снимат и да им разпращат глобите на нахалниците!!!

Защо всичко трябва да бъде само в "акция"? Не може ли постоянно да има ред?! Всичко в БГ е на "промоция" - акция за бус ленти, акция за скорост, акция за алкохол, акция за винетки, акция за демонстративно агресивно шофиране... Всяко "чудо" за три дни. Само да лапат заплати и бонуси знаят, а реален ефект няма.

А кога КАТ ще почне да глобява за опасно бавно шофиране полуидиотите/полуидиотките, шофиращи с 35 км/ч в средната лента във въпросните пикови часове? Колеги-водачи, на Плиска НЯМА светофар, на Окръжна болница СЪЩО, шофирайте малко по-смеличко, или вече ужасно много хора са си купили СУМПС-тата ;-)

"смеличко шофиране " в градски условия с доста много недисциплинирани водачи си е ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ЗА ВСИЧКИ НА ПЪТЯ. По-добре е внимателно и бавно отколкото бързо с произшествия по "непредпазливост" - убити и ранени колкото искаш и то всеки ден - бързали, бързали и прекалено рано си отишли от тоя свят..................

Карането с 35 на Плиска е също толкова опасно, колкото карането със 120 там....

На Плиска и Окръжна болница има един явен проблем, който общината и КАТ не желаят да решат. Там има много спиране/паркиране на частни автомобили в района на спирките(а също и кофи за боклук на платното). Това принуждава рейсовете да се изнасят опасно през една лента с много ниска скорост. Оттам има намаляне на скоростта за останалото движение и пристрояване в лява лента с ниска скорост. В резултат целия трафик се забавя много. Трябва да има камери на спирките по Цариградско, които да снимат не само самата спирка а и района около нея. Трябва също и да разкарат кофите за боклук от платното(това ми е тотално непонятно защо го има).

"шофиращи с 35 км/ч в средната лента" твои думи. като ти пречат мини в лявата и ги изпревари. Но най-вероятно, понеже са полуидиоти/полуидиотки успяват да изнервят пълните идиоти. Ако пълните идиоти по улиците намалеят, полуидиоти ще започнат да карат малко по-смело.

Кога КАТ ще започне и кампания за неправилно паркирали и спрели на велосипедните алеи? (примерно бул. Т. Александров Сф?) ЩЕ изкарат много повече от глоби там!

Например пред 32 училище в час пик е пълно със спрели коли.

Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да кажем НЕ на агресията по пътищата: RoadmadnessBulgaria

Толкова ли е трудно да се наслагат камери???

Камери има, няма кой да гледа и да глобява.

си прав! В информацията пише, че Контролните органи всеки ден са в колите си и виждат това което виждат и останалите граждани -където има бус лента и се нарушава - има и глоба. Въпросът е: Защо органите на реда -нали всеки ден следенето на реда им и служебно задължение - СА ЧАКАЛИ ОБАЖДАНИЯ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ?!?!

А кога КАТ и полицията ще започнат да вършат всичките си задължения едновременно? Доколкото знам всички техни служители взимат пълни заплати....

си прав! В информацията пише, че където има бус лента и се нарушава - има и глоба. Въпросът е: Защо органите на реда -нали всеки ден следенето на реда им и служебно задължение - СА ЧАКАЛИ ОБАЖДАНИЯ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ?!?! И ако контролните органи не са си изпълнявали служебните задължения ЗАЩО НА ВСЕКИ ОТ ТЯХ НЕ МУ СЕ НАМАЛИ ЗАПЛАТАТА, както прави всеки работодател с другите труженици в държавата!??! Докога РАБОТОДАТЕЛЯТ- ДЪРЖАВА няма да санкционира контролните органи, които НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ТРУДОВИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?! Ето, това е лошият пример, които поощрява нарушителите на правилата - днес на пътя, утре в управлението и т.н............

...на булевардите "Цариградско шосе", "Александър Малинов и "Сливница"... В Младост бус лента няма.

Милиционерите са полуидиоти - нормално е да не знаят.

"не е луд тоя дето яде баницата , а тоя дето му я дава, без да е работил"

Бус лента няма, но в джобовете на спирките непрекъснато има паркирали коли. Особено на последната при излизане от Младост.

Онзи ден видях типичен случай - кола спря по средата на "джоба на спирката" за да вземе от там някаква кокона. През това време дойде автобуса, спря в лентата за движение заради този автомобил, а слизащите и качващи се трябваше да го заобикалят, докато "коконата" си довършваше разговора по чилифона застанала до автомобила.

на бул."Кл.Охридски" , срещу "Осми декември" има бус спирка на няколко автобусни линии . Спирката е в страничното еднопосочно , еднолентово платно и е обозначена по правилата, но месеци наред на самата спирка, преди и след нея ИМА ПАРКИРАНИ, а не само временно спрели возила, които явно НИКОЙ НЕ ГИ САНКЦИОНИРА. През зимата ,по тази причина , нито веднаж не се изрина снега, пътниците газеха в локвите за да стигнат до спирката, а колите ги обливаха с мръсна вода.Автобусите се придвижват на зиг заг между паркирали и в ляво и в дясно возила. Чудно къде са контролните органи за да прекратят това безобразие.

Това ще е за следващата акция