Областният управител на София отказа да спре скъпия билет

Областният управител на София отказа да спре поскъпването на билета за градски транспорт, тъй като не вижда нарушение на закона в процедурата.

Обратно в новината

Коментари - Областният управител на София отказа да спре скъпия билет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нищо не се говори за разграничаване на пътуване за една спирка от пътуване през целия град?

защото никой не мисли, тъпите връзкари-парашутисти, които сама се оглеждат за далаверите, те ли ще се грижат за доброто на хората?

всички държавни, включително министри, президент, парламентарни служители да пътуват само с обществен транспорт - нека да бъдат близо към народа, който ги издържа. Нека да видят, в какво състояние цялата държава, метро, автобуси, влакове, нека да чуят, какво говорят хората, как изглеждат и по колко време чакат на спирките, гарите, станции и кръстовища.

Я гледай, и той бил в заверата...

...областния управител Веселин Пенев е поредният лизач...Какво да очаква друго от него раята ?!

КОНТРОЛЪОР В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ЩЕ СТАНЕ РИСКОВА ПРОФЕСИЯ!!!

ще бъде ли поне по чист този градски транспорт,че като влезнеш вътре не се диша.СМРАД

на следващите избори за кмет и областен да се гласува само за независим,а тези да духат супата.

В тази държава няма ли президент,министър председател, социален министър, омбудсман, които да вземат адекватно мнение и решение по този въпрос? Народът е обеднял, оскотял, а сега и залъка искат да му вземат!!!! Хей, мъже, съберете си ума!! Направете така, че децата Ви да останат в родината си!

Великден мина.... Христос възкръсна...., вече е време да възкръснат Левски, Ботев, Раковски и всички останали юначни българи за спасението на българския народ. Господи, дай ми вяра, че ги има!

Педал!!!

Пенев е от Реформаторския блок, представител на партията на Корман Исмаилов - Народна партия "Свобода и достойнство" .

Защо никой не протестира, когато се вдигне цената на кутия цигари? Проблемът не е в 1,60лв.за билет...просто много по-тъмни българи не дупчат билети. За тях това е нормално и няма значение каква е цената - те и при 0,50 лв.билет пак ще се возят гратис. Въпрос на манталитет. Ще плащам 1,60лв., НО искам качество на услугата, искам любезни контрольори, искам всички да плащат!

Кой е тоя селянин областния.Той ли ще ми бърка в джоба за нищо. 8 контрольора са в един автобус готови да правят арести. Стоя прав защото седалките са мазни. Областен-колко ти е заплатата?

Изключително грешно е решението на СОС. Очакван ефект = 0. Правилното решение е да се увеличи цената на картите, а на билетчето да не се променя. Рано или късно това ще бъде направено. но ще бъде късно.

Защо не назначат кондуктори както едно време. Тогава май имаше и билетчета с цена в зависимост от разстоянието. Или пък автоматите за билети в превозното средство някак да отчитат брой спирки - издава ти билета с номера на спирката, непосредствено след която го купуваш. Тогава може да се въведе и диференцирана цена.

А колко плащате за кубик вода , а ?

Този нали е от същата сган!!!!

Аз съм за билет и от три лева, Младост до Люлин ама Орлов мост театър София да е 20 стотинки.

Областния да попътува в автобус 111 и да му се качат по главата куп роми с кафета и пици , но без билети, а контрольорите да ги подминават мълчаливо , тогава може би ще разбере, че първо е войната с гратиса и после всичко останало!!!!

Оле-ле, еми то и областния управител на столицата е от етническа партия, е к'во тогава ДОСТ, ДПС, те вече си управляват, ГЕРБ-аджийте ги назначават за зам министри, областни управители.....

за областният никакви служебни коли, нека да ходи пеш и да ползва общественият транспорт, да плаща от джоба си, щом е толкова умен и загрижен Аман от авантаджиите на наш гръб

Верни до гроб на ГРОБ

Не ги купуваите ,За бога

Кви закони. И глупости си измислят. Контролите са хиени но ще има екшъни