Жалба бави назначаването на главния архитект на София

Назначаването на новия гл. архитект на София Здравко Здравков вероятно ще се забави заради жалба, която негов конкурент за поста е подал в Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Жалба бави назначаването на главния архитект на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако новоизбраният главен архитект не е участвал в градоустройственото планиране на гр.София, значи не отговаря на условията на конкурса! Нас не ни грее, че е проектирал няколко къщи !

ако преди години не били избрали този псевдоархитект Диков, със сигурност, София щяла да бъде по-подредена столица, а не село с нацвъкани кокошарници, за по един вход и с различна конструкция, все едно слепи и продажни са ги утвърждавали.

такес смет да заплашят строителит за приетите с акт 1ш _но непродадени апартаменти с цел облàгородяване на зоñата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако този неспе варварското застрояване на столицата по добре да си стои кадето е.всички апартаменти приети с акт 1ш и ме закупени стрпоителя да заплаща такса смрт за облагородябане на зоната. мали така кмете ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този е най голямото недорузомение за главен архитект, питам и той ли е избран сполитическо решение?