И край БСУ ”пораснаха” соларни дървета

Два месеца след откриване на първите "соларни дървета" на площад "Тройката" в Бургас, беше открита втора инсталация "слънчеви дървета".

Обратно в новината

Коментари - И край БСУ ”пораснаха” соларни дървета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога само стари новини? Мързеливци!

Дизайнът е посредствен. Определено!

Хубава е идеята,дано се ползва дълго!определено Бургас се развива,а пък Софето взима награди като "най-добър град за живеене" смях

Е, виждам и какви ги акат - все големи и за много пари.

Ами те "дюнерджийниците" са на църковна територия и си плащат чинно наема към църквата.Който пости,да не си купва.Много благочестиви християни станахте всички....Ама май само по такива празници!!!

Въпросът е принципен. Църквата проповядва пост и смирение и едновременно с това, прави обратното. Що същите не пробват да продават свински плескавици в двора на някоя джамия и да дават парса на имама? Пък ти щом искаш, купувай, те затова продават. Аз не постя, но от тези миризливи помиари не купувам нищо.

Да бяхте посяли едно истинско дърво.Площада Тройката и без това навява униние и мъка,сега заприлича на пункт за предаване на пластмасови отпадъци.За така наречения Университет с тези дюнерджийници отпред с това иновативно дърво направо стана ..........мазало.Архитекта не е виновен(той толкова си може).Кой даде парите и одобри тъпата идея?

То дюнержиниците, че придават ориенталски вид на целия квартал, спор няма. Ама по време на великите пости и навръх Разпети Петък да продават под носа на "блаточестивите" попове и миряни дюнери, пилета и пици, това е върха на безсилието на обществото ни, което иначе се има за православно.

Площад тройката е площад, а не парк. Колко дървета си виждал, по червения площад, площада във ватикана и т.н. и т.н. ??!?!?

Що си мисля, че в Бургас царува глупоста и тъпотията

Защото си глупак!

Авери само глупости в тоя град това ли е най важното едно тъпотия дърво за 40000 бона баси дебилите.О парите се делят от кметовете и архитекта

Ти знаеш ли колко са 40000 бона?lol