Съдът пак посече девствената поетеса в Пловдив

Пловдивският окръжен съд остави без уважение искането на 41-годишната девствена поетеса Албена Хинкова.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пак посече девствената поетеса в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я не моа разбера убидата...Я си им вукам коври,,цепелини,ги ева и задния двор...А момата ке я изкартя у ауспуха..я пустинек аре бегаи

Т.н."редакторка" Чалева-на курс по български език!

Стига сте се хранили от подобни новини, нито е човешко, а за морално сте далече от това. ЛЕШОЯДИ.

Фнимавала е с гумения!

Всичките поетеси са чалнати на някъде. Навремето поебавах една. Ей богу добре, че ми се махна от главата!

Насрахте се да го плюете момичето. Сякаш ви е откраднала нещо. Смахната работа.

Ти си смахната. На 41г. не е нормално да си девствена. На тази възраст това означава, че наистина имаш проблем с главата.

Съд до дупка ... запушена!

Вижте сега, ние се еб*ме с девойката, но ако е хетеросексуална и наистина е девойка (отвсякъде, а не само отпред и отдолу) си е нещо достойно за уважение. (справка - 10-тях Божий заповеди ... е, точно тази аз си я нарушавам ...)

"посече"? Ало, дира.... журналистите ви са на световно ниво

Хахаа е това "Деса Поетеса" най-добре изразява нещата. Евала на адвоката

Човек, за да обидиш някой, няма нужда от професионална квалификация. Той я е обидил на лична основа, не като поетеса. Ти мже да идеш да обидиш някой неук човек, който не знае да чете и пише, че е примерно "недона*бан" - тоя човек има право да си потърси правата в съда срещу тебе - кога и при какви условия обаче той може да те осъди е вече въпрос, който правистите могат да осветлят.

Като жена я разбирам, въпреки че в случая е попрекалила. Някои мъже не могат да разберат, че в професионална среда (не на чашка или в кафенето) подобни подмятания са ОБИДНИ. Ако ние жените си позволявахме подобни изцепки публично за колегите си, а Бога ми не ни липсва материал за това, доста повече щяха да се замислят, но начина все пак не е този с взаимни подигравки или съдене.

Абе много го раздухаха тоя "скандал" с обидени "моми"... къде по важни новини има...

да помолим премиера да реши този проблем, така както решава за магистрали, сметища, шистов газ, заеми и др.,Човекът е печен пожарникар и ще намери изход благоприятен и за двамата,давай премиер, чакаме ответ...

Ама тя защо е девствена?

Е толкова ли няма кой да я дефлорира тая-да млъкне!! Това старата мома -е напаст от Ада!

няма да е възможно, химена вече е станал твърд като кожа за колан тип 'телешки бокс' !

На едно място девствена, на друго не, но деца трябват на България, докато сбъркват дупките, ще ставаме все по малко.

Ай стига вече с тая глупост бе. Ебаси новината майна, за един химен.

Аз като стар Кадия отсъждам Николай Славов да се съвъкупи с Албена Хинкова. така той ще се убеди, че тя е девствена мома, а Албена ще докаже че в "оня" момент е била девствена. Двамата солидарно да заплатят разноските по делото!

Мъдро решение!

Браво!Криво седиш, право съдиш. Но осъдения да удари две мастики, няма да му е лесно на човека.

Човешката чест е потъпкана тотално още с идването на комунистите на власт! А този поет ,който толкова просташки се е изцепил по адрес на сродна душа, си е чиста проба певец на Комунистическата партия ,която унищожи личността!

Що за глупак си ти бе!!! Какви комунсити какви пет лева. Това е една откачалка и нищо повече. А ти си клатен недоклатен глупак!

Не го разбирам това. Да се гордееш, че бягаш от природната си същност. Сигурно е грозно да се подиграваме на такива хора, но те наистина са за съжаление. Г-жице, няма да Ви обяснявам какво губите. Само си представете ако майка Ви се беше пазила така

Тя може да не се е "пазила". Може да е лесбийка?

Ей сега е момента да даде да я отпорят яко - първите няколко месеца ще е в рая като усети колко е сладко!

Първият ще е като Индиана Доунс, няма да може да намери входа от паяжините.

тая съди някого, че е още девствена ли?

"Съдът пак ПОСЕЧЕ девствената поетеса в Пловдив". Хмм ... Посече, а? А това "посече" в какъв смисъл, а? Май Страсбург за вас, а?

Чудят се как да го напишат хората, защото за прее6а ще ги съди.

Ама ти не разбираш бе.

Недоебана работа.

Лошото възпитание на единия и прекаленото взимане на сериозно на собственото "АЗ", ето до къде могат да доведат. До присмех и унижение и за двамата. А нещата са много простички. Просто внимавай какво "дрънкаш" и ако някой ти "дрънка" по твой адрес, не бъди толкова глупав да се засягаш и да го взимаш толкова на вътре. Ако е твой близък или познат, наистина ще е гадно, но ако е непознат ...какво ти пука.

Аз пък бих се обидил, ако ме нарекат "девствен"! Направо ще сезирам МС в Хага!

Добре де, все пак нямаш ли поне една дупка по тялото си, което да е девствено?

кой го е еня тя дали е или не е, а стига вече с нейния огромен проблем,който и следващите 100г. никой няма да реши, че кой ще се даде, дори и осъден на доживотен пак ще се замисли за .... поетесата

Много е зле тази женица, щом НИКОЙ не се е прежалил до сега!!!!

Тая няма ли кой да я опъне най-накрая, че вече досади на всички! Пууу, досадна работа!

Да, да-ще я опъне! А после съд до N-та инстанция...

nqkoi jeni sa mnogo vredni za sebe si I okolnite

Тези емоции раждат ли стихове? С извинение за думата "раждат"!

много си прост бе столипеновски мангал,че и английски не знаеш да преписваш.

Ами понеже в KGB не ползвате английски да ти преведа на разбираем език; Казва човека: -Я каруцата, я шофьора на каруцата! (демек химера)

маи си сакат и с двете си ръце и грозен като боико тлъстото,че и чек..ия не мож си направи,може да си макс но не луд а прост.

Моме, да знайш от мене, по-убаво е да одиш по мъже, отколкото по съдилища!

Човекът я е мислел за порядъчна жена. А тя - девствена.

Боже,какви грижи мъчат някои хора!А сляпата Темида как ще отсъди,като е кьорава за по-сериозни общественозначими проблеми?

много от "герестите" пичове тук нека си признаят , че мара шепова им е била наи-верната досега ...гледаите си нета и поне не коментираите...

А ти с какво можеш да се похвалиш?

Драга Албена! Когато не всички могат да имат Мара Шарапова, защо да не помечтаят за нея с Мара Шепова! Ти, случайно, не си ли била интимна с мене!

... била съм... аз съм пена, на ал бано, ал пачино и ал капоне... бифшата...

Не искам да защитавам никакви тези в коментара си , освен едно - българската ни комплексарщина , дългите езици , одумването на всеки срещу всеки , дали ще е срещу тази жена или ще е срещу Григор Димитров или някой друг - ние сме всички против всичко ! Е затова , ще сме на цедката не 25 , а още 50 години...!

Това, че предпочита орален и анален секс пред вагиналния си е лично нейна работа, но защо се опитва да наложи предпочитанията на обществото? Моме опитай и трите програми!

За пореден път се доказва , че в Бг може да се подиграваш с Българи , и то колкото си искаш, какво ли щеше да стане ако беше циганка, леле не ми се мисли, то пак разни организации щяха да вият като чакали че чак и Е.С.

Ами тая, да вземе да се изчука и да се приключват нещата. А и няма хората да и се смеят.

никола славов значи е името на този бездарен селски стихоплетец.някои да му е че словестната диярия?по-добре не си губете времето.

аа значи ти дето се зовеш лудия макс си всъшност никола славов - селския ергенин. я се заключи в стаята си прави онова де наи ти иде отръки. щото писането не е...

С девствената поетеса по творчество са на един кантар.

след 27 г..възрaст хименa стaвa твърт кaто телешки бокс,a след 30 г.кaто гипсокaртон !

някои в бг да е чувал че уронвамето на човешкото достоинство е престъпление? права е жената да се възмущава от просташкото, селяндурско отношение. ...