Повече скандинавци ще почиват в ”Албена”

В курортния комплекс "Албена" през новия туристически сезон се очаква ръст от около 20 на сто на летовниците спрямо миналата година

Обратно в новината

Коментари - Повече скандинавци ще почиват в ”Албена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой плаща на тези румънски полицаи заплатите? Полицията или хотелите? Явно е, че има недостиг на полицаи, но защо не назначават по редовния начин - българи? Една реална заплата на администратор е 700-900 лева, а на камериерка - 500-.600 лева. Никъде по частните хотели не дават такива заплати, а само ревът, че нямало кадри и специалисти. Ами оправете си заплатите, осигурителните прагове .... чужденците няма да ви излязат по-евтино, защото освен по-високи заплати за тях ще се наложи да им плащате и квартири.

още не са съспели съвсем да съсипят това чудесно място Станев и компания

о Котьо, шведки!

знам как албена може да се справи с кадровия дефицит - внесете си , уважаеми псевдо туристически "босове" азиатски работници да ви работят по за едно евро на ден , при това и кучешкият проблем ще се реши- българин няма да ви се навие на извращенията да работи на десет позиции по 12 часа на ден за 200-300 лв, в повечето случаи без никакви осигуровки

Защо ви са тези чужденци? Знаете ли колко българи имат нужда от почивка или лечение на море? Определете цени за българите с минимална заплата.

Точно защото трябват хора за работа,а не за почивка по време на работа.

а ако почните да третирате всички с респект а не като машини за пари - няма да имате равни. аде даи боже и българия да стане нормална държава.

Хубаво изказване,но,първо иди до Албена и след това пиши.

ако имаш предвид че се отнасяте с уважение и към персоналa - моите извинения. може и за това да имате по-високо ниво на обслужване.хората ценят когато труда им се уважава.