Ръст от 15% на полетите на летище ”Варна”

Планираните полети за това лято на летище “Варна“ са 12 500, което е с около 15 процента повече в сравнение със същия период на миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Ръст от 15% на полетите на летище ”Варна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кацам на летище Виена. 150 самолета на перона пред всеки по една, една, една,ама наистина една Дачия Соренто. Автобуса който отвежда пътниците мина през автопарка и о чудеса 100% Даччи от които само 3 са пикапи от същата марка. А сега внимавайте : Летище Варна каца един самолет и на перона го обграждат точно 5 пикапа Ford ама от най-големите и най- мощните и най-харчещите гориво. Е вече чудите ли се защо на това летище, летищните такси са най-големите в България, Балканския полуостров, Европа, Земното кълбо и Галактиката.

Ами да - така е защото умниците не искат да дават пари на хората,които работят, а тия фордове се водят като инвестиция на концесионера. Както и всички други возила ,които чинно и прилежно се сменят на 5 години с чисто нови. Накрая ще им останат фордовете и тойотите да им вършат работата - хората ще избягат.

А другата подробност е, че всеки е на някого човек и как сега ще му счупиш хатъра и ще е с по-лоша кола от другия или ще е без кола и т.н. Елементарни хора . . . Това ,което могат да ви предложат е - все едно да имате книжка за професионален шофьор, а те ви дават да карате каруца ... иначе имат 1000000 претенции към персонала . ...

Недейте да се гаврите с летището. То, както всички други по света е функция. Главно от туризма. Варненци да си оправят калпавите хотели и плажове, мързеливите служители, некадърната община, пък после да се заяждат с летището.

и защо варненци да ги оправят? имат си собственици, които не са варненци - да си плащат на работниците, за да имат качестена работна ръка. И да си правят ремонтите, а не да ходят по чужбина!

тееее едни други се гаврят с опитите си за мениджмънт. Останаха едни меринджей там и разни германци са се упражняват и да трупат опит. Един голям трейнинг център на Фрапорт

е, кой е "по- градския"курорт в бг според теб

Бе каквото и да се говори, Варна е провинция. Селски град. Малко туристи през лятото и това е. Няма нищо впечтляващо.

А оня смешник Тони още ли маха на самолетите?

За тони незнам, но е пълно с много други смешници

Миналото лято имаше спад прямо предната 99%. По фугите на перона поникна трева щото не минават колелета на самолети. Та тия 15% ще трябва да се прилагат 10 години, за да се натамани сезона. С тия летищни такси туй.

Освен самолети - няма и поддръжка, която да си върши работата, че и там едни умници са началници.

браво на емигрантите - работят, пращат пари, плащат данъци и пътуват да се видят със семействата си - ако не са те, летището ще затвори и тим ще фалира - за какъв "ръст "фантазира господин началника

Е й? Това по никакъв начин не е заслуга на летището!!! Защо не пишете когато хората стачкуваха там заради глупостите на Д.костадинов? Пълно информационно затъмнение!

ТИМ ще спечелят още и още.Те то си е тяхно.Кво ни касае нас?

Браво на тиквите ТИМ...то това селско летище много им отива...