До 2 месеца ще има ново ръководство на ЦГМ

Столичният общински съвет обяви конкурс за ново ръководство на Центъра за градска мобилност. Кметът Йорданка Фандъкова Сметната палата да провери дружеството.

Обратно в новината

Коментари - До 2 месеца ще има ново ръководство на ЦГМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СЕ НАПРАВИ ОДИТ ОТ СМЕТНАТА ПАЛАТА , НО КОЛКО СА ДАЛИ ЗА ЗАВЕРКА НА ГОДИШНИЯТ ОТЧЕТ НА ОДИТОРА. ДА ПОНЕСЕ И ТОЙ ОТГОВОРНОСТ , ДА ЗАПЛАТЯТ ИЗМИСЛЕНАТА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА СПИРКИТЕ. ИНАЧЕ, СМЕНЯТ САМО ПОСТОВЕТЕ

чудя се, до кога кмета на София ще е от Самоков?!??!?!? П.П И за да се обосновя, според мен човека който ще управлява 2млн град трябва да е бил роден в такъв и да е натрупал житейски опит на такова място.

Думите на Ленин Политиката е най голямата курва.....

Ново ръководство със стара кметица БЕЗЦЕННО

Да проверят колко е платено за новите (без)умни светофари (тези с боядисани в жълто стълбове), които не светват зелено за пешеходците, въпреки че това може, защото не е натиснта бутона!!! Наслагаха ги навсякъде. Тази сутрин шьофор ми се изрепчи, че минавам на червено, а той правеше десен завой, аз пресичах направо при светнал зелен светофар за колите в моята посока. Бях натиснал и малкия бутон, но на него му трябва около 1 такт и половина време да загрее. Кому са нужни подобни (без)умни светофари?

в нормална държава би била оставка на кмета и на екипа му. Но това е България...

комисия, в която ще участват всички политически групи.....

Крадлата Фандъкова все сред себеподобни се обградила.

И циганите ще започнат да си купуват билетчета....

А контрольорите като ги хванат не таксувани няма да бягат, а ще ги глобяват веднага с по 40 лв.!!!

Не се и съмнявам, ще назначат нови гладни кърлежи. Между другото да дигат билетчето на 3 лв., че трябва да има и за новите.