Коментари - От форума: Топката е в полето на Масларова | dnes.dir.bg
назад

От форума: Топката е в полето на Масларова

Топката е в полето на Масларова. Нека не се хвали, че е смъкнала безработицата, а да си седне .... и да анализира какъв е контингента ни от безработни и колко са те в същност.

Обратно в новината

Коментари - От форума: Топката е в полето на Масларова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми тя г-жа Масларова вече хептен заприлича на топка от тоя вреден общественополезен труд, който упражнява.

Топката -- ама тя иска 2 топки. Китайска мъдрост: Ако напипаш 4 топки между краката си значи врагът е много близо

Всеки може да хване някакъв факт за ушите , да го надува или пробива , така да създава мотиви, в полза на една -или вреда на друга теза. Това обаче ще си остане чепкане на вълна , ако не се отчетат тенденциите.. Ситуацията днес е парадоксална. Учителите стават все по излишни , от там и заплатите са им унизителни-защото децата са се намалели и продължават да намаляват застрашително . Цели територии са пустош , крепят се на нищожен човешки ресурс , той като загине и те загиват.Забравяте главното.Българите като хора са намалели с 1 500 000 , други 1 500 000 са напуснали страната , това е общо 30 % , което прави и 30 % от учителите излишни.Те ли са виновни за това.България продължава да се стопява и ще стават още по излишни . . Учителите ли ще преобърнат тази тенденция , тенденция при която в блатото България , загива народа , загиват учителите , оцеляват алигаторите и те туземци за поредна плячка щели да си внасят. Условия за реализация няма , защото икономика няма-унищожена е и няма тенденции за възраждане.Простащин обаче се разраства.Основно има нужда от келнерки , сервитьорки , кифли и гевреци.Да , има и някакъв дребен дефицит от високо квалифицирани кадри , защото много специалисти напуснаха България.Спасилите се от тинята са над 1 500 000 , сред които най малко 150 000 са висококвалифицирани, а ако под квалифицирани кадри се разбира всеки достигнал майсторки нива в занаята , вероятно са над 700 000.Това е невероятен човешки ресурс , който образованието не може да попълни. От тук следва и друго голямо противоречие.Ако образованието създава кадри , те нямат условия за реализация в България и трябва да я напуснат , това образование вече е парадоксално , не работи за България , а за страни където те ще отидат , става безполезно и неефективно. По този начин , разсъжденията могат да продължат.На тенденциите , които унищожават българина и България , тенденции криминални , просташки и капуталистически.Зат и решението трябва да е такова. Внос на туземци и възпроизвеждане на ресурс от туземци-обучение на келнерки , гувернантки , проститутки , кифли и гефреци.А нищо чудно и да възникнат и професионални училища за апаши , измамници и мутри, защото това са печелившите , , професии .Днес училището е излишно и учителите са излишни.На бананова криминална капуталистическа България , образовани хора не трябват и затова по тази писта най силно изпързаляни са подрастващите.Техния кумир и идол е мутрата.Още като деца установяват , че вдигането на полата и свалянето на гащичките е по доходно , от колкото да си държиш панталоните да не ти паднат.Деградацията и в деградирането е заложен успеха-това е главният проблем.За да успеят или трябва да бягат от тази опростачена страна , или радикално да се отдадат на просташките и нрави. --------------- Успех на учителите!

Бизнесът реве - училището не подготвяло добри кадри. Айде, бе! Как тези кадри се реализират в чужбина и защо не искат да работят за българските частници, всички знаем. Само правителството се прави, че не знае, нещо повече, привлече работодателите за съюзници срещу стачката, за да оправдае нежеланието си да направи живота на учителя по-достоен. Нали най-лесно е учителят пак да бъде унизен! Е, сториха го, за кой ли път! Нали самият Николай Василев каза преди седмица за тайния план на Правителството да спре стачката след 18-ия ден. И точно на 18-ия ден се случи недоразумението, а на следващия максимата - РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ, започна да шества с пълна сила! А днес Станишев дори плаши, че ще оттегли офертата си. Да я оттегли! Тя е мизерна!

Да упрекваш учителите, че искат по-високо възнаграждение за труда си е все едно да упрекваш тези, които емигрират от България ЗА СЪЩОТО!!! Или, може би някой/ДПС ли, комшиите от югоизток ли, Исляма ли, международния тероризъм ли...?!?/ иска България да остане БЕЗ български учители?! И, съответно, българската Нация да стане НЕобразована, НЕпросветена, податлива на Манипулации и всякакъв Фундаментализъм- да се циганизира?! Или, просто, да се изнесе от територията на България?! А?! НЕ плюйте по емигрантите и учителите- те са ваши! Те са Следствие, а НЕ Причина! НЕ емигрантите и учителите са виновниците- ДОСЕГАШНИТЕ демокритични управници са истинските виновници младите да бягат от България, а учителите да мръзнат по площадите!

реалния труд който влага няма абсолютно никакво значение за този, който дава парите. Него го интересува само произведения продукт и колко ще вземе за него и чак тогава идва грижата за стоката работна сила. Така, че ако бъхтате с часове за да произведете 5 лева, не протестирайте, че вземате 4. Сега е капитализъм, не Ви е байТошовото време, когато даваха на калпак, защото другаря има деца или защото е много притеснен финансово. Свърши се тая.

Никой от заминалите няма да се върне, защото никай ен бяга от уреден живот. Да навсякъде навън се работи много, но и добре се заплаща, освен това има закони които се спазват и важат за всички. А тук всичко е обратно. Не смятам че хората не искат да работят, или по-скоро по-младите са п ретенциозните , защото безработните над 45 год. искат да работят ама никой не ги взема, всички фирми търсят млади хора. Така че не може всички да се слагат под едни знаменател - мързеливи. Най-зле са хората над 50 год. които незнам как ще доживеят големите пенсии дето им ги осигурява Масларова, това е прецаканото поколение. А що се отнася до учителите - държавата умишлено съсипва образователната система, защото прос народ се управлява по-лесно. Заплатите на учителите са направо смешни, а и децата сега са други, нямат елементарно уважение към учителите, да не говоря за други неща. Как може министър Вълчев да взема 10 х-лв- заплата, та той получава повече и от президента. Най-грозното в цялата история е, че сега някои ще се възползват от стачката за да извадят политически дивиденти от това - факт е че вече се поиска вот на недоверие на правителството. Умишлено не се решават въпросите докато не се гласува вота в парламента. Ето затова казвам че използват учителите за свои си цели, иначе на никой от гореседящите не му пука за никого, най-важното е личното благополучие. Това е. Та погледнете ги колко се закръглиха откакто станаха управляващи и депутати, и което е по-страшно стават все по-нагли и безкрупулни.

Никъде не срещнах да подкрепяш Учителите.Може и да съм пропуснал. Но истината е, че освен мързеливите тук останаха и некадърните.В момента работодателите работят, да изкарат заплатите на работниците. Тези които заминаха, няма да се върнат. Дъщеря ми ме попита- татко ти колко бензин можеш да купиш на месец.Отговорих като и малко надух 200- 220 литра.Тя отвърна-Аз няма да остана да работя за 220литра.Чао и замина.

Безработицата е по-голяма.Просто всички не се ходят в бюрата по труда.Тези ,които не получават никакви помощи,изобщо не ходят да се подписват.Места може и да има,но не приемат хора на възраст 50-60 години,искат само млади.

Масларката от грижи за безработните да не скърши токчета за 1000 лв.

Най-лошото е, че повечето хора спекулират с това, че няма работа, а просто не искат да работят. Нито едно правителсво до сега не пожела да отреже мързеливите от помощите и особено БСП, защото те са основният им контингент. Повечето от безработните са особено претенциозни и не до там мотивирани да работят- е защо като има глупаци да си внасят осигуровките, а те само да ги изяждат?! А най-лошото е, че оставят децата си да не учат и да следват техния път, а служителите на др.Масларова не си помръдват пръста за да видят кой наистина има нужда от помощ и всичките търтеи да бъдат отрязани завинаги.

ми тя г-жа Масларова вече хептен заприлича на топка от тоя вреден общественополезен труд, който упражнява.

Топката -- ама тя иска 2 топки. Китайска мъдрост: Ако напипаш 4 топки между краката си значи врагът е много близо

Всеки може да хване някакъв факт за ушите , да го надува или пробива , така да създава мотиви, в полза на една -или вреда на друга теза. Това обаче ще си остане чепкане на вълна , ако не се отчетат тенденциите.. Ситуацията днес е парадоксална. Учителите стават все по излишни , от там и заплатите са им унизителни-защото децата са се намалели и продължават да намаляват застрашително . Цели територии са пустош , крепят се на нищожен човешки ресурс , той като загине и те загиват.Забравяте главното.Българите като хора са намалели с 1 500 000 , други 1 500 000 са напуснали страната , това е общо 30 % , което прави и 30 % от учителите излишни.Те ли са виновни за това.България продължава да се стопява и ще стават още по излишни . . Учителите ли ще преобърнат тази тенденция , тенденция при която в блатото България , загива народа , загиват учителите , оцеляват алигаторите и те туземци за поредна плячка щели да си внасят. Условия за реализация няма , защото икономика няма-унищожена е и няма тенденции за възраждане.Простащин обаче се разраства.Основно има нужда от келнерки , сервитьорки , кифли и гевреци.Да , има и някакъв дребен дефицит от високо квалифицирани кадри , защото много специалисти напуснаха България.Спасилите се от тинята са над 1 500 000 , сред които най малко 150 000 са висококвалифицирани, а ако под квалифицирани кадри се разбира всеки достигнал майсторки нива в занаята , вероятно са над 700 000.Това е невероятен човешки ресурс , който образованието не може да попълни. От тук следва и друго голямо противоречие.Ако образованието създава кадри , те нямат условия за реализация в България и трябва да я напуснат , това образование вече е парадоксално , не работи за България , а за страни където те ще отидат , става безполезно и неефективно. По този начин , разсъжденията могат да продължат.На тенденциите , които унищожават българина и България , тенденции криминални , просташки и капуталистически.Зат и решението трябва да е такова. Внос на туземци и възпроизвеждане на ресурс от туземци-обучение на келнерки , гувернантки , проститутки , кифли и гефреци.А нищо чудно и да възникнат и професионални училища за апаши , измамници и мутри, защото това са печелившите , , професии .Днес училището е излишно и учителите са излишни.На бананова криминална капуталистическа България , образовани хора не трябват и затова по тази писта най силно изпързаляни са подрастващите.Техния кумир и идол е мутрата.Още като деца установяват , че вдигането на полата и свалянето на гащичките е по доходно , от колкото да си държиш панталоните да не ти паднат.Деградацията и в деградирането е заложен успеха-това е главният проблем.За да успеят или трябва да бягат от тази опростачена страна , или радикално да се отдадат на просташките и нрави. --------------- Успех на учителите!

Бизнесът реве - училището не подготвяло добри кадри. Айде, бе! Как тези кадри се реализират в чужбина и защо не искат да работят за българските частници, всички знаем. Само правителството се прави, че не знае, нещо повече, привлече работодателите за съюзници срещу стачката, за да оправдае нежеланието си да направи живота на учителя по-достоен. Нали най-лесно е учителят пак да бъде унизен! Е, сториха го, за кой ли път! Нали самият Николай Василев каза преди седмица за тайния план на Правителството да спре стачката след 18-ия ден. И точно на 18-ия ден се случи недоразумението, а на следващия максимата - РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ, започна да шества с пълна сила! А днес Станишев дори плаши, че ще оттегли офертата си. Да я оттегли! Тя е мизерна!

Да упрекваш учителите, че искат по-високо възнаграждение за труда си е все едно да упрекваш тези, които емигрират от България ЗА СЪЩОТО!!! Или, може би някой/ДПС ли, комшиите от югоизток ли, Исляма ли, международния тероризъм ли...?!?/ иска България да остане БЕЗ български учители?! И, съответно, българската Нация да стане НЕобразована, НЕпросветена, податлива на Манипулации и всякакъв Фундаментализъм- да се циганизира?! Или, просто, да се изнесе от територията на България?! А?! НЕ плюйте по емигрантите и учителите- те са ваши! Те са Следствие, а НЕ Причина! НЕ емигрантите и учителите са виновниците- ДОСЕГАШНИТЕ демокритични управници са истинските виновници младите да бягат от България, а учителите да мръзнат по площадите!

реалния труд който влага няма абсолютно никакво значение за този, който дава парите. Него го интересува само произведения продукт и колко ще вземе за него и чак тогава идва грижата за стоката работна сила. Така, че ако бъхтате с часове за да произведете 5 лева, не протестирайте, че вземате 4. Сега е капитализъм, не Ви е байТошовото време, когато даваха на калпак, защото другаря има деца или защото е много притеснен финансово. Свърши се тая.

Никой от заминалите няма да се върне, защото никай ен бяга от уреден живот. Да навсякъде навън се работи много, но и добре се заплаща, освен това има закони които се спазват и важат за всички. А тук всичко е обратно. Не смятам че хората не искат да работят, или по-скоро по-младите са п ретенциозните , защото безработните над 45 год. искат да работят ама никой не ги взема, всички фирми търсят млади хора. Така че не може всички да се слагат под едни знаменател - мързеливи. Най-зле са хората над 50 год. които незнам как ще доживеят големите пенсии дето им ги осигурява Масларова, това е прецаканото поколение. А що се отнася до учителите - държавата умишлено съсипва образователната система, защото прос народ се управлява по-лесно. Заплатите на учителите са направо смешни, а и децата сега са други, нямат елементарно уважение към учителите, да не говоря за други неща. Как може министър Вълчев да взема 10 х-лв- заплата, та той получава повече и от президента. Най-грозното в цялата история е, че сега някои ще се възползват от стачката за да извадят политически дивиденти от това - факт е че вече се поиска вот на недоверие на правителството. Умишлено не се решават въпросите докато не се гласува вота в парламента. Ето затова казвам че използват учителите за свои си цели, иначе на никой от гореседящите не му пука за никого, най-важното е личното благополучие. Това е. Та погледнете ги колко се закръглиха откакто станаха управляващи и депутати, и което е по-страшно стават все по-нагли и безкрупулни.

Никъде не срещнах да подкрепяш Учителите.Може и да съм пропуснал. Но истината е, че освен мързеливите тук останаха и некадърните.В момента работодателите работят, да изкарат заплатите на работниците. Тези които заминаха, няма да се върнат. Дъщеря ми ме попита- татко ти колко бензин можеш да купиш на месец.Отговорих като и малко надух 200- 220 литра.Тя отвърна-Аз няма да остана да работя за 220литра.Чао и замина.

Безработицата е по-голяма.Просто всички не се ходят в бюрата по труда.Тези ,които не получават никакви помощи,изобщо не ходят да се подписват.Места може и да има,но не приемат хора на възраст 50-60 години,искат само млади.

Масларката от грижи за безработните да не скърши токчета за 1000 лв.

Най-лошото е, че повечето хора спекулират с това, че няма работа, а просто не искат да работят. Нито едно правителсво до сега не пожела да отреже мързеливите от помощите и особено БСП, защото те са основният им контингент. Повечето от безработните са особено претенциозни и не до там мотивирани да работят- е защо като има глупаци да си внасят осигуровките, а те само да ги изяждат?! А най-лошото е, че оставят децата си да не учат и да следват техния път, а служителите на др.Масларова не си помръдват пръста за да видят кой наистина има нужда от помощ и всичките търтеи да бъдат отрязани завинаги.