Коментари - САЩ: Много лошо е да легализирате проституцията! | dnes.dir.bg
назад

САЩ: Много лошо е да легализирате проституцията!

Американското правителство е против легализацията на проституцията в България, заяви Колин Графи.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Много лошо е да легализирате проституцията! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква проституция в България. БЪЛГАРИНЪТ Е ГОРД И ПАРИ ЗА СЕКС НЕ ВЗЕМА.

ПРАВИЛНО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА И ДА СЕ ОПОРОЧАВА СКЛОННА НА ПОРОЦИ НАЦИЯ, А ДА СЕ ИЗГРАЖДАТ ЦЕННОСТИ!!!! ТУК ЛУДИ ПИШАТ И НЯМАЩИ СЕКС МАЙ!?!!

Има и други жертви на проституцията- това са например семействата и децата на клиентите, които търпят всевъзможни лишениея, за да плащат бащите или майките на проститутки за секс, вместо добросъвестно да бъдат вложени за подобряване на стадарта на живот на непроституиращите, за здравеопазване, за образование.А кажете - как и откъде клиентите имат толкова средства да бъдат редовни платени клиенти на будещите съжаление с проблемите си, но често скъпо таксуващи проститутки, които дори и след подпомагане не връщат средствата на тези, от които са откклонявани редовно, систематично и безмилостно....Това си злоупотреба.Проследе цялата верига на причинно-следствени явления - кой ще генерира истинските финанси, които да се отклоняват за секс с проститутки, като на всичкото отгоре от най-древни времена е заложено като нормално моногамията, и се чудя защо непрвилно проституцията се смята за занаят- това е нещо присъщо на всички животни и хора, а съвършенство или заместител едва ли някога ще е възможно чрез преобразуването му наред с други неприемливи занимания /сетете се.../ в занаят

Проституцията трябва да се забрани. Откъде накъде един мъж трябва да плаща за секс. Бог или който и да е там, като ни е създавал не ни е направил с идеята да плащаме за секс.

САЩ да си гледат тяхната си страна и да не се месят тука и да дават мнение, което не са им искали! Ние тук искаме легализация на проституцията и това е най-важното!

Абе не бяхме ли дали на тия американци небе;вода и земя за всичките им воени офанзиви ; сал едното е.....е ни беше останало и него ще го правим под американски контрол.

nai goliamata prostitutka e amerika

В скоро време САЩ ще бъдат изправени пред международен съд за престъпления спрямо човечеството и нарушаване на международното право! Българските политици - също! Доброволната проституция няма нищо общо с трафика на хора. А основна причина за наличието на трафик на хора е некомпетентността и бездействието на полицията и държавата!

САЩ: Много лошо е да легализирате проституцията! във вашата страна като е легализирана под формата на Escort Services!!!!????

Проституция - хубаво, ма да има закон - лошо. Ега си логиката! Ми то това е чисто беззаконие бе !!

Това е намеса във вътрешните ни работи.Сигурно са се загрижили кого ще чука техният контингент тук?Но това има решение-да не общуват с нашите жрици,а да си се обслужват един друг в базите си.

DANO NE KRIMINALISIRAT I 4EKIITE

ВЪХ!

Защо наричат нашите жени проститутки? Нямат ли си курви там, че се занимават с нашите. Нелегалната проституция генерира пари за нелегалния бизнес, а това очевидно е изгодно на американците.

Те тва е уникална простотия!Проституци има и ще има!Нека поне се легализира,че да влизат малко данъци оттам!

И кво ши праим ся?

Когато има търсене - има и предлагане - без значение какво казва законът. Нямам нищо против проституцията, защото сексът не вреди на здравето(когато се спазват определени правила). За забраняването на тези неща имат пръст повече религиите, които ни учат да се срамуваме от нашите тела, което ме навежда на мисълта, че САЩ е повлиян от това, защото сегашното им правителство се възползва много от религиозна пропаганда.

Легализираната проституция е не по-малко позорно петно, отколкото нелегализираната. Но както е казал Волтер: Здравият разум не е присьщ за човечеството.

Аз пък съм против американското навлизане в Ирак, също така президента им не ми е неприятен. Предлагам да се съобразят с моето мнение и да преусмислят политиката си! Предполагам има и други Българи които мислят като мен. Това трябва да е достатъчна причина да се изтеглят от ирак. Айде братя американци действайте не се услушвайте!

Аз пък съм против американското навлизане в Ирак, също така президента им не ми е неприятен. Предлагам да се съобразят с моето мнение и да преусмислят политиката си! Предполагам има и други Българи които мислят като мен. Това трябва да е достатъчна причина да се изтеглят от ирак. Айде братя американци действайте не се услушвайте!

Ще легализирам тероризма, наркоманизма и антиамериканизма и ще ги пратя да им избият щатските проститутки.

САЩ отново се месят във вътрешните работа на суверенна даржава каквато е България. Ние ще си правим каквото си искаме. А вие що биете негрите, а?

Tiq amerikanci sa tolkova zle.Na tqh im dai samo na rabota i v ka6ti ot ka6ti i na rabota.Ne mogat da priemat 4e ostanalia svqt JIVEE po drug na4in.Za6to vinagi si nalagat svoeto mnenie kato ne struva.

ama i ti se izpraska! kato si pomisli6 samo kolko BG-maje lejat na gurba na jenite si!!! otiva mu pove4e te da polu4avat pari za sexa...ama to puk edin sex:))

Ami hubavo ,no shto samo na nas akul davat neka da dadat akul na holandtzite deto i drogata e razreshena ofitzialno,i prostitutziata i taka natatuk.Samo nie li se nujdaeme ot suvetnitzi?Az lichno sushto sum protiv prostitutkite,i se drazna mnogo kato vida bulgarka da se prodava,za tzigankite mi ne e grija izobshto,no bulgarkata trebva da e gorda jena.Inache prostitutziata e razreshena v pochti tziala Ewropa.

Що ли не си гледат техните проблеми, а се правят на велики и се месят във всичко и на всякъде. Янките у нас със незаконни труженички ли ще контактуват

Знаете ли, че една част от проституцията се държи и покровителства от бивши и настоящи полицаи???!!! Америка защо не си признае, че дирижира живота в България?

Що не създадеш партия на пострадалите от балканските жени? Знаеш ли колко ще се запишат там :)

Аз съм за да се легализира, само да не стане по българено легализиране :) Нека и труженичките имат право да са защитени и някой ден да се наредат за пенсия колкото и да е тя:)

Аз съм за да се легализира, само да не стане по българено легализиране :) Нека и труженичките имат право да са защитени и някой ден да се наредат за пенсия колкото и да е тя:)

Kakvoto i da pravite, 100% ot balgarkite prostituirat, bilo oficialno, bilo neoficialno sreshtu pari, podaraci v natura ili privilegii. Daze omazenite zeni sa prostitutki-iznudvat mazete si za materialna kompensacia na sexa s tiah. Zenete se za aziatki, shte vi slushat kato kuchenca.

Имаме силно законодателство, с което обаче никой не се съобразява. Тази Графи живее в друго измерение.

един път и американското правителство да ни съветва нещо добро

predlagam parvanov da zabrani na usa da nahluvat v treti srani i posle moje da poslu6ame tehnia savet za prostetutsiata

Trjabva da se legalizira, inače tova deputati, tova ministri, prokurori .... i t.n., i t.n. šte trjabva da minat v nelegalnost!

До кога тия дебели простаци ще ни дават акъл кое е правилно и кое не ????Много са нагли, но се надявам арабите да ги лекуват постоянно :)

Легална пронституцич значи и събиране на повече данъци в бюджета и няма да има нужда от сводници защото пронститутките ще ги пази полицията и сте могат да се обърнат към полицията за помощ в случай на нужда. Сега са роби на сводници и закона не ги защитава защото са незаконни и неплащат данъци. Холандия май нямя проблем с трафика на хора като БГ а в Амстердам си е доста легално всичко.

в наказателния кодекс има член : Който склонява към полови отношения лице чрез финансова принуда, се наказва до 5 години Така че не може да бъде легална проституцията в България! Може друго да се направи, проститутките да сътрудничат на полицаите , да съдят и наказват богатите лигльовци.

САЩ защо на кажат на Холандия, че е лошо да се легализира проституцията, че и марихуаната. Защо не кажат това за проституцията на Франция, на Германия, на Австрия?...

Е какво му е лошото? Това, че ченгетата няма да получават вече парички от проституцията. Работя в туризма и малко или много съм се сблъсквал с доста проститутки. До момента не съм чул нито една да се е оплакала, че работи против волята си. Дори напротив след като свърши летния сезон много от тях заминават доброволно я за Франция я за Италия я за Испания за зимата. По-добре легални и да плащат някакви данъци и да има контрол вместо всички пари да отиват за корумпирани ченгета, сводници и мутри, а само трохи за момичетата.

По отношение секса във всичките му форми, по-големи лицемери от американците няма. Затова да си траят по въпроса. На Холандия да се бъркат случайно?

Hajde, balkanskite genii pak pochnaha da sporjat... Posluchajte pone vednazh kakvo vi kazvat po-madrite ot vas!

pravilno!!!!!!!

Тия да си гледат работата ,а не какво става в България! И да не мерят с двоен аршин, защото хем в САЩ проституцията е забранена, хем в Лас Вегас е разрешена. А де! Проституцията така или иначе си и ще съществува и за България е по -добре да се легализира .

Как ще има смисъл като всички РПУта се издържат от сводници и гепаджии.

А кви са тиа САЩ че ще са против какво става в нашата държава.