Коментари - 2-ма млади гинат при 2 катастрофи след висока скорост | dnes.dir.bg
назад

2-ма млади гинат при 2 катастрофи след висока скорост

Тежка катастрофа на пътя при с. Ясен-Плевенско отне живота на 19-годишен младеж, а други 4-ма млади хора са с тежки наранявания в болница в Плевен. Край Смолян също загина 18-годишна ученичка, шофирала кола.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма млади гинат при 2 катастрофи след висока скорост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да мрат бе! Кво ви пука... Радвам се, че не са претрепали някой невинен, добре че шофьорите са умрели! Такива по-добре да се затриват рано рано, отколкото след години да отнесат някой невинен с тях.... Два пъти съм вадил умрели от автомобили... Ужасна гледка е. Вече знам какво да правя следващия път ако шофьора идиот е жив: С най-близкия камък му строшавам главата, такива трябва да мрат!

Kakvmi merki shte chakate ot upravata?!!! Vie nared li ste?! Vseki negramoten ciganin mozhe da si izvadi knizhka za upravlenie na MPS. Upravata chakali... Shegobijci!!!

kakvoto i da se govori i pravi rezoltata e (0) za nas bg. trqbva i na magistalite da naslagat legnali policai na vseki 20metra.Tovae polojenieto.

fogato misioneri otkrili divi plemena v Afrika im dali nozove za da gi doblizat do civilizaciata. Sled vreme se okazalo, che tuzemcite se izbili s tezi nozove. Izvod: ne davaite na aborigeni igrachki koito ubivat.

Според мен 70% от постъпките които прави човек докато съществува са предизвикани от това което е научил от родителите, семейството и останалите 30% са плод на това с какви хора дружи. Взех книжка през 96 като инструктора ми подсказа над половината отговори на листовките понеже не бях чел изобщо. След това обаче баща ми не ми позволи да карам сам колата (въпреки, че идея нямаше как съм взел изпита) повече от 1 година, докато както той каза: не докажа, че съм разумен постоянно ми обясняваше да внимавам, да мисля и когато карам да си задавам въпроса за колко време мога да спра с тази скорост. До момента нямам сериозни произшествия. Днешните хлапета са оставени на автопилот и самоотглеждане. Това са резултатите.

Поредните некадърни шофьори си отидоха.

UJOSNO NIAMA DEN BEZ JERTVI.V USA BZIMAT KNIJKATA ZA PREVISHENA SKOROST PLUS 150 DOLARA I OTDELNO SE HODI NA KURS I TAM DOPALNITELNO SE PLAJTA.TAKA CHE AKO NASHTA OPRAVA ISMISLI PO STROGI ZAKONI NA DALI JTE KARAT S BESNA SKOROST TEZI SAMONADEIANI KAZARSHETA.

Естествен подбор...

Nito na putq nito nikude glupavia nash narod nqma vuzpitanie ei tova e !!

поредните двама млади си тидоха,другите ,,,,,,,,,,,,,,това сме ние,и за шоф, не ставаме,жалко.......

абе кво му мислите и се чудите птищата са пълни с объркани и наперене шофьори дето се мислят че умеят да карат лошото в случаят е че не гинат те а тези които не са винвни абе ебало си е майката каквито и закони да направят все ще е тая кат за някой 1000 евро са джоб параса и не им пука кво правят . а ние и вие колкото и да си драскаме тук никой не го ебе тая работа все казваме законите такива законите онакива ами те са правени за тези дето имат мъни.

Проблема не е толкова от високата скорост а има една бабуна точно там където е станал инцидента аз всеки ден минавам от там но като гледам всички като че ли не я виждат. Трагедия

не разбирам вече нищо.....карам кола от 10 години, карала съм във почти всички по големи градове из европа и всеки ден се изумявам от наглоста и самоувереността на бг шофьорите и няма никаква разлика на каква възраст са......днес таксиметров шофьор ми налетя в платното на завой и с цялата си наглост и нахалство чакаше да дам назад за да мине, но дори не му мина и през ума, че е влезнал в насрещното платно и то на завой, ами ако карах като него?сега щяхте да четете за мен и 8 годишния ми син. докато не се научат всички , че колат ане ти е приятел и асфалта не е твоя лична собственост така ще е .Ще четем за загинали хора по пътищата и ще съжеляваме са погубените животи.нас няма да ни спрат нито глоби, нито затвор, нито катаджии, докато не се научим, че живота е единственото ценно нещо което притежаваме. ХОРА СПРЕТЕ СЕ !!!! Мир на праха на децата

Инструктура, който беше по време на моя изпит в колата ме попита Тази кола няма ли 5-та бе ? :) Както и да е... в разговори с по-възрасни хора разбирам, че навремето са карали от 3 до 6 месеца курсовете за шофьор, а сега на практика излиза, че след 20 учебни часа (с по 2-3 курсисти в колата) вземаш книжка и излизаш в джунглата. И не съм съгласен, че Целта на курсовете е да те научат къде е газта и спирачката, защото това и с елементарна обща култура се знае, но по въпроса за морала на пътя съм съгласен с теб.

А инструктура показа ли ви как се превишава позволената скорост и не се спазват знаците? Целта на курсовете е да те научат къде е газта и спирачката, а всичко останало е плод на собствените ви решения и до известна степен на морал. Каквото те научат в къщи... А пък тези, които дават коли на деца да кръстосват пътищата направо не ги разбирам. Или може би мама и татко не могат да оценят способностите на милото си детенце?! После - лична драма. Да те е страх да си изкараш колата от паркинга...

напуска пътното платно, преминава през разделителна ивица, преобръща се на отсрещното платно и е ударен от лек автомобил Сеат Толедо със софийска регистрация.Нещо не разбрах кой кого е ударил?

Докато не се въведат стриктни изисквания за младите водачи,децата ни ще мрат!Статистиката е отчайваща!

Защо нямаме закон като в САЩ? Младежите получават книжки още на 16 год., но минимум 2 год. карат с т.нар. настойник докато получат пълни права. Това е пълнолетен водач с пълни права, който при произшествие носи отговорност, че е позволил нарушението, напр. карането с превишена скорост. ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕМ ХУБАВИТЕ НЕЩА ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО В ДРУГИТЕ СТРАНИ ? НЯМА ЛИ ДА СПРЕМ ДЕЦАТА СИ ОТ ПЪТЯ НА СМЪРТТА ?

предлагам,преди да се ПРИЕМЕ даден индивид в курс за водач на МПС да положи изпит по физика,раздел взаимодействие между телата,триене и инерционни сили.и елементарен тест за интелигентност и култура.

Ндааа, хората мрат... И това скоро май няма да спре.

Този кошмар продължава... Преди 3 години взех книжка и ако щете вярвайте нито веднъж по време на курса интруктора не ми показа как се превклщчва на задна скорост, как се използва ръчна спирачка или пък да сме карали нощно шофиране. Ето така се карат шофьорските курсове в България. Жалко за хлапетата, вината обаче е само наполовина тяхна. Бога да ги прости...

поредните неадекватни шофьори, които са мислели, че всичко, което лети се яде и че управляването на автомобила е да натискаш газта и да въртиш волана.

Хора, мрем като еднодневки!!!! За това ли се раждаме??? Умереност и разумност!!! И да закъснеете... по- добре цели и усмихнати!!!! Спрете навреме лудоста по пътищата!!!!!!!!

Tragediq!

е така е златните деца на мама и татко трябва да карат, няма как, то новото поколение всичко разбира, за какво са им колани и скоростни ограничения?

Dano Medie da e na edno po dobro mqsto!!!

Естествен подбор...

Проблема не е толкова от високата скорост а има една бабуна точно там където е станал инцидента аз всеки ден минавам от там но като гледам всички като че ли не я виждат. Трагедия

идиоти