Коментари - Стресиран от боклук, софиянец осъди общината | dnes.dir.bg
назад

Стресиран от боклук, софиянец осъди общината

Софиянец осъди Столична община (СО) да му изплати обезщетение от 400 лв. заради кризата с боклука през лятото на 2005 година.

Обратно в новината

Коментари - Стресиран от боклук, софиянец осъди общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще съдя общината за Дискриеминация ? ПО ЛИНИЯТА НА АВТОБУС 85 ПЕСКАТ само стари чевени икаруси , а в младост нови зелени ЧУВСВАМ СЕ ДИКРИМИНИРАН ИМАМ ЧУВСТВОТО

НАЛИ ИСКХТЕ БОЙКО БОРИСОВ? - ЕТО ВИ ГО, АМА ЦЕЛИТЕ ТЪНЕТЕ В БОКЛУЦИ И НАВСЯКЪДЕ ВОНИ НА ПРОСТОТИЯ! НАЛИ ИКАХТЕ СТАНИШЕВ? - ЕТО ВИ ГО , НО СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ЯДАТ ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ ВИ РОДИТЕЛИ! КОЙТО НЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ И ГЛАСУВА ЗА КОМУНИСТИ ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕ!!!

То като гледам и Вальо Топлото,Р.Овчаров и др. няма кой да ги осъди -Та давайте да ги съдиме наред!Какво чакате?Царю да ги осъди ли?Той си взе имотите и ЧАО!По-тъп използван народ няма сигурно на цялата Планета!!!!!Браво магарета!!!

абе тулупи вижте си актовете за раждане кой къде е роден и къде живее. 7 мил. държава 2 мил. столица така е само в Коста Рика. Всеки трети живее в столицата а след 10 год. всеки втори. Еми как нема да си плувате във фекалийте.На бай Тошо да му ядете у..я дърти ама човекът правилна беше въвел ергенски данък и жителство.Че то сега ще почнете да си ходите по главите а на Орлов мост с противогаз и хеликоптер требва да са движиш

Хвала на тез червеи с незавършено юридическо, дето живеят от обезщетения, присъждани им от съда, защото са по-тарикати от всички нас - баламите! Въпрос: От кой джоб изплатиха 400-те лева на тариката? Отговор От нашия! Въпрос: Копелето жител на София ли е? Плаща ли си чинно данъците за сгради и смет? Отговор Не се знае! Най-вероятно не!

Hahah cqla nova eko sistema 6te se obrazuva v na6te bokluci, moje i dinozvri po natam.Evala ob6tina, golemi ste.A tva 4e 4oveka gi e osydil SUPER, iskame o6te podobni dela, za da ni zaraboti dyrjavi4kata.Ne jiveq v BG ma tekiva novini me radvat HOREJJJJJ>>>

Аз какви снимки направих вчера на контейнерите за боклук зад нашия блок освен че има тоалетна чиния, няколко фотьойла и доста разхвърляни дрехи, отгоре на всичко едно куче вече се е заселило там. И много държа да пусна тези снимки в някой вестник, въпреки че едва ли ще ги публикуват. Остава надеждата в контейнера някоя форма на живот да еволюира достатъчно бързо, та да й стане кофти да живее там и сама да вземе да изхвърли боклука :`-(

На всеки гражданин на София трябвя да се изплати такова обезщетение.През този период от време и ние сме живяли в града.

Evalarkata mu bichim na toia !

Защо съди само за този период, че то положението и сега е същото. Някой да е видял красотата на Лъвов мост. Мислех, че поне предизборно пред камерите на ТВ бат Бойко ще изчисти нерегламентираното сметище там. Защо ми се перчи с лъскавите витрини, с некачествените ремонти на улици и булеварди и осветените черкви, а не застане до някоя квартална дупка и улично куче или до гореспоменатото сметище в центъра на София. Ама забравих, сори! Той пеш не върви, джипа му не се движи по тия маршрути. Движи се по осветените централни улици и по изградените от противното му правителство магистрали и шосета. А тук до всяка кофа с боклук по един министър застанал и не му дава да ги изчисти. Пречат му гадните комунисти и костовисти.

tryabva da ima i drugi kato TEddy (koitao sadi zdravnoto ministerstvo v Strassburg i tozi chovek! Ne se kriite a si tarsete pravata!!!!!

Скъпи стресирани господине, мисля че търсите под вола теле. Вашето безпокойство едва ли се дължи на факта, че живеете в район Люлин. Аз живея на същото място от 30 години, но се чувствам в завидно разположение на духа. Бих ви препоръчала да наблегнете на ефективни методи за релакс като дълбоко дишане и разходка в парка. Ако се налага пийнете и една ракийка вечер пред телевизора. И като излизате от къщи не гледайте към кофите за боклук да не будите болезнени спомени.

Нямам 100 лв за дело иначе аз бих осъдил ЧЕЗ моментално.

спечелил делото и трябва да плаща съдебните разноски - това логично ли е? 4e to v BG ima li izob6to ne6to logi4no i normalno pitam az!?!

Nie zavedohme okolo 15 dela po syshtiq povod 2005 ,no oshte ni motaqt vypreki ,che spechelihme na pyrva instanciq!

Аз от 5 години се опитвам да осъдя Топлофикация и все не успявам, въпреки че адвоката ми прибра парите за дело. Аз обаче съм дебела глава. Сега съдя Софийска вода, която била чуждестранна фирма и имала свой правила. Завеждам дело и срещу ЧЕЗ електроразпределение за простотийте им. Не че се надявам да спечеля, монопола си е монопол, ама защо да не ги потормозя, както те ме тормозят непрекъснато.

Дайте кординатите на адвоката, защото всички адвокати отказват подобни дела, някой просто ти взимат парите и обещават, а в последствие въобще не се дава ход на делото.

Хайде всички да съдим общината :)))

абе да бяха казали кой му е адвоката...

НЕУВАЖАЕМИ И.Д. КМЕТ НА ГРАД СОФИЯ МОЛЯ ДА МИ БЪДЕ ОБЯСНЕНО ЗАЩО НИЕ ЖИТЕЛИТЕ НА Ж.К.ЛЮЛИН СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ПОДОБНА ДИСКРИМИНАЦИЯ И СЛЕД КАТО ПРЕМИНЕМ ТУНЕЛА ОТ КОМПЛЕКСА ПО БУЛЕВАРД ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, СЛЕД ПЪРВИ СВЕТОФАР И ЗАД КАБИНАТА НА ПОЛИЦАЙТЕ ЗА РЕГУРИРАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО НИ ПОСРЕЩАТЕ С Д О Б Р Е Д О Ш Л И В СОФИЯ НИМА НИЕ ДО СЕГА НЕ СМЕ ЧАСТ ОТ СОФИЯ? ЗАЩО ТОГАВА НИ ТРЕТИРАТЕ КАТО ДРУГА КАТЕГОРИЯ ХОРА? ЗАЩО САМО НА НАС НИ СМЕНЯТ ПЪРВИ ОТ ВСИЧКИ АБОНАТИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ СТАРИТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИ С ПО-ЧУСТВИТЕЛНИ( ОТЧИТАЩИ ВСИЧКИ КОНСУМАЦИИ) , А ТЕЗИ ОТ СОФИЯ КЪДЕТО РАБОТИТЕ ВИЕ ВСЕ ОЩЕ СТЕ СЪС СТАРИТЕ!ИЗВЕСТНО ЛИ ВИ Е , ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА НАБЛЮДАВАМЕ РАЗХОДИТЕ НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ ЗАЩОТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ ДОСТЪП ЗА ВИЗУАЛНОСТ? ЗАЩО В СОФИЯ ВСИЧКО СВЕТИ, А В ЛЮЛИН Е ТАКА МРАЧНО ОТ СВЕТЕЩИТИ ПО ЕДНА, НЯКЪДЕ ДВЕ , НО НИКОГА ВСИЧКИ МОНТИРАНИ УЛИЧНИ ЛАМПИ? ВЕРОЯТНО СТЕ СЕ ПОДГОТВИЛИ ДА ПОСРЕЩНЕТЕ БЪДЕЩИЯ ЧОВЕК ОТ БАНКЯ С ПРИВЕТСТВИЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В СОФИЯ ГОСПОДИН КМЕТЕ ОТ БАНКЯ

ДО ! (12.10.2007 г. 08:14ч.) Тоя дето е осъдил общината пак е нечий човек и е прибрал 400 лв за джобни пари То 400 лв. са си джобни пари :)

спечелил делото и трябва да плаща съдебните разноски - това логично ли е?

Тоя дето е осъдил общината пак е нечий човек и е прибрал 400 лв за джобни пари

BRAVO!

Добре като начало! Но, аз искам името на адвокат, който може да осъди персонално виновния служител в общината или държавата. Щото така ми е неудобно да свивам от данъците на себеподобните. И тогава ще се почне едно съдене - от липсата на улично осветление до увеличеното чувството за безпокойство, тревога и страх при крясъците смърт на българите!

Браво!!!!

Като виждам колко мутри има осъдени не вярвам в печеленето но такова дело. Това е пуснато с цел.

само адвокатите са на далавера, те дават процент на съдиите, както винаги и навсякъде

Държавата ни е хубава. Калпави чиновници има тук-там. Тях трябва да намерим начин да принудим да работят по правилата...

А аз у кво безпокойство и страх живеем, милиони требва да ми платят ама нали съм ларж - карай да върви бе!

акво ви харесва бе смотляци. това всичко от нашия джоб излиза , да не излиза от джобчето на Бойко и Цветелина. Аман от боклуци. И мен мн работи ме стресират, вас също . Ако всеки тръгне да съди то софийския бюджет ще излезе на минус. харесвало им било. Да, кофти е проблема с боклука . Но не е това начина. И какво сега - като му платихме 400 лв. реши ли се проблемА. НЕЕЕЕЕЕЕ . Но така са свикнали повечето - ще съдя БГ в Страсбург, ще я съдя тук . Аз питам - колко от нас протестираха срещу бездействието на общината. Отговора е никой. Нямаме будна гражданска съвест е й това ние проблема. Иначе пари всеки знае да лапа. И се чудя този дали веднъж е излязъл да почисти пред блока си??????????

акво ви харесва бе смотляци. това всичко от нашия джоб излиза , да не излиза от джобчето на Бойко и Цветелина. Аман от боклуци. И мен мн работи ме стресират, вас също . Ако всеки тръгне да съди то софийския бюджет ще излезе на минус. харесвало им било. Да, кофти е проблема с боклука . Но не е това начина. И какво сега - като му платихме 400 лв. реши ли се проблемА. НЕЕЕЕЕЕЕ . Но така са свикнали повечето - ще съдя БГ в Страсбург, ще я съдя тук . Аз питам - колко от нас протестираха срещу бездействието на общината. Отговора е никой. Нямаме будна гражданска съвест е й това ние проблема. Иначе пари всеки знае да лапа. И се чудя този дали веднъж е излязъл да почисти пред блока си??????????

ЕТО ТОВА ВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА!МНОГО ЛИБЕРАЛНО ВЗЕТО РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА!БРАВО!АМЕРИКАНС ТИП КАЗУС!

Да осъдим и за парното, дето ни рекетират! За таксите мощност, за неправомерно исканите и взети суми от хората!!!!!! Съд!!!!

Евала, бе пич! Трябва да подпукаме с дела и парното, и ел.-снабдяване, и Министерство на образованието.

може да ги съди и за стрес от боклуците селяни все са си боклуци

ако си знаем правата,знаете ли за колко неща можем да съдим шибаната ни държавица.иначе родина е друго

То това добре, но да се вземат тия пари от конкретните виновници а не от бюджета, който идва от нашите джобове.

Не се радвайте! Само спечелилият делото печели. Парите са от държавния бюджет, значи от нашия джоб. Милко Герджиков си е направил секуро... От левия крачол в десния.

Мога да кажа само БРАВО

Адвоката е бил евтин, делото е за 400 лв. Иначе къде ще му излезе Киро на кирия.

Замислете се кой плаща, общинския бюджет а не лично виновните за кризата!

абе да бяха казали кой му е адвоката...

за стрес от боклуците, които и тук преливат, а на места няма и кофи.Да съдим за стрес, че цените се вдигат и кой знае как ще се кара зимата.Да съдим за стрес, че се страхуваме как да се прибираме по тъмно( престъпността е голяма), съд за стреса причинен от това, че българина вместо да живее спокойно незнае какво го очаква утрешният ден.СЪД за това, че ни промиват мозъците и, че само ни лъжат.СЪД!!!!!!!

това вече е приятна новина... стига са ни облъчвали с тъжни неща...въпреки че те съществуват живея в центъра и е страшно сега...а си представям какво ще е пъ-късно...но и за ще отида на митинга и ще протестирам заради всичките безобразия на тези които 17 години ни будалкат и измъчват.. мисла да съдя вальо топлото има ли желаещ д а се присъедини

Браво!!! Само така!!!!!!!

БРАВО! СЪД ЗА НЕКАДЪРНИТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ! ДА ФАЛИРАТ И ДА СИ УВОЛНЯТ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ВРЪЗКАРИ! Отиваш в учреждение и не знаят законите които се отнасят до собствената им работа - съд съд съд! И Здравната каса да я разорят дано, че така или иначе не функционира!

Az ako sudia obshtinata za stresa, kojto mi e prichinen shte stana milioner!

Софиянци, засипете общината с дела, имате прецедент. Използвайте случая и си потърсете правата.

Евала, така трябва, а не да плащаме данък смет и да ни правят на маймуни.