Коментари - Димитров очаква 8% инфлация | dnes.dir.bg
назад

Димитров очаква 8% инфлация

Инфлацията в края на годината ще бъде в рамките на 8%. Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров след среща със своя кипърски колега Андонис Михаилидис.

Обратно в новината

Коментари - Димитров очаква 8% инфлация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе този е кретен !!!!!!!!!!!!!!! ?Не понятие от нищо -Комсомолец-за него времето е соряло преди 20 години ...нешастник -да пукне дано!!!!

Бай Иване, благодаря ти. Няма какво да добавя. Комунистическата мутра от снимката говори достатъчно красноречиво. Аз пък се надявах, че са измрели заедно с динозаврите.

освен крадци и крайно некомпетентни и нехайни за благоденствието на народа.

Не позна. Финансовата политика на БНБ е единствено правилната. Прочети си го сам. IMF, Letter of Intent (Bulagaria) March 2007. Google

Този е най-случайния човек .../малко го конкурира Масларова !?!/ в правителството на БСП/БКП/

Мили ми приятели, какво очаквате от една икономика, която не произвежда нищо.За да се нагълтат някои с печалби внасяме от къде ли не всякакви боклуци.Бай Тошо едно време беше по-умен от тези тъпоъгълници. Неговата политика бе -Ще внесеш ако изнесеш. тоез и тогава имаше баланс между вноса и износа, което принуждаваше българската икономика да става по-конкурентно способна, макар и в ограничения источен пазар.А сега се напълнихме с турски , китайски и всякакви други стоки. Въобще нямаме управление. Корабът е разпънал платна и плува неизвестно къде , а най вероятно към някоя скала.Кога е било пазарите в България за земеделски стоки да са пълни с домати от турция, чушки и зеле от Македония, грозде и плодове от Гърция, картофи от Полша, лук от Унгария, боб от майната си. През 1939 год България е изнасяла селскостопанска продукция колкото да изхрани половин Европа. В селското стопанство тези постижения няма да ги достигнем и след 20 години.Нашите послушковци мислят само за своя си джоб.Парите били изнесени от България. Пълна глупост. Разходете се в Бояна, Княжево, Симеоново ,Бистрица ,Драгалевци и ще видите къде са ограбените пари.Не случайно армията бе превърната в сборище на социално слаби полуграмотни хора, готови да жертват живота си за някой лев /долар/ в интерес на чужди държави. Както и в Турция, някога и в България армията е била страж на националните интереси и никога не е допускала такъв тотален погром. /Спомнете си Кимон Георгиев/.За съжаление вече и на нея не може за нищо да се разчита. Нищо добро не ни чака с такива оправници.

Момчета и момичета, инфлацията в България не идва отвътре, наложена е отвън. Жалкото е че нашите политици не правят нищо да защитят народа. Всъщност на кой му дреме за народа? ДЪРЖАВАТА И ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ СА ВРАГ НА НАРОДА.Всеки да се спасява сам!!! ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ МИСЛИ ДОБРОТО.

Пешко- смешко, май е пропуснал да тури още две нули към сметката за инфлацията.

Да вЕрвам или да нЕвервам, това е въпроса!!!! Уж не нося очила, ама като влеза в магазинаааааа

Тоя изприказва толкова глупости за два месеца,че вече каквото и да избълва от тук нататък вече на никого няма да направи впечатление.

Ей тоя е за оставка...

Недоразумение си ти министре! Дали четеш, коментарите, не знам, но в държавата освен у-ци от нач.степен има и други,които могат да смятат.

ПОВТАРЯ СЕ 1996 год.Пак ще ни обират.Из ТЮТЮН Ирина към Борис- Братти е станал комунист! Бирис- Който неможе да си изкара хляба по честен път, става комунист! А ние ги търпим, на власт 67 год.

Този и във ВИНС-а беше толкова адекватен!

Човекът е информиран и знае какво говори. Планът програма на НСИ е написан още в началото на годината. Сега само се ослушват да не стане издънка и някой външен фактор да вземе да сметне инфлацията.

Цените на основни хранителни стоки скочиха почти и над 2 пъти(кашкавал),ще ни говорят 8%,сега не говорят за кошницата,сигурно в нея са сложили едно пиано и няма място за сиренето и др.основни хр.продукти. Колко са жалки......тъпанари.

и да ревете и да не ревете, БСП пак ще си вземе гласовете на простите бивши активни борци и техните некъдърни синове и внуци, които са научени само да крадат, докато тая партия има досег с власта така ще е, ще продължават да ни фърлят прах в очите, да крадат и съсипват и без туй разцепената от кражби БГ, а не забравяйте и за апашите на Доган Ага, също и на обслужващите мафиотски интереси юпита на Симеон / разсипника / Сакскобурготски

Че е некопетентен за министър съм съгласен. Но пазара ни, както много други неща в държавата, вместо да се вземе в ръце и да се саморегулира той незнае какво прави и това е главно благодарение на потребителите които, вместо да се отдръпнат от повишаващите цените си стоки те се юрват да ги копуват страхувайки се да непоскъпнат и правейки търсенето за тях по- голямо им поощряват повторното дигане на цената им, ето защо трябва да се научим как да пазаруваме. Може ида не съм прав, но така мисля и заставам зад думите си.

ОТ КЪДЕ ГО НАМЕРИХА ТОЗИ СМЕШНИК???????? ВИЖТЕ ГО НА СНИМКАТА, ВИЖТЕ МУ ВИЗИЯТА! ОСВЕН ВСИЧКО ТОВА И НЕКОМПЕТЕНТЕН . ЖАЛЪК Е НЕ ТОЙ - КОМУНИСТА, ЖАЛКИ СА ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО ГИ ИЗБРАХА!!

парите които се дават за ВЕЛИКИТЕ НИ МЕДИЦИ-увеличиха инфлацията-стига сте спали!!!

Нито туршиите влизат в сметката,нито екскурзиантите,нито китайците дето ядат вече не ориз а хляб,ама тогава поне ние да почнем да ядем ориз,изобщо комунягите имат народа за изкукал и то май е вярно щом ги търпим тези боклуци!!!

Какви 8%,какви туршии?Ако патрона му-мазният серГей не му забрани на този да се изказва до изборите,БСП ще трябва още по-дълбоко да се бръкне за купуване на циганските гласове.Което от своя страна ще увеличи инфлацията още.Дали има по-голям тъпак от този кукундел с ехидната усмивчица?

Пешко-смешко, ако случайно четеш тези редове изпрати ми още бисери от твоята богата колекция.

То само за 3 месеца иам над 20 % инфлация!

големи смешници и некадърници са от коалиционното правителство. хайде да си ходят, а?

не знам за туршиите но , никой не е смятнал средната заплата в цялата тази инфлация. То както е трагнало скоро българия ще е в стачка от безработните цигани до дори заможните бизнесмени , едни заради недоимък други заради принципа че било модерно . Да се вземат в ръце нашите политици и да не се правят на неразбрали , а да кажат защо позволиха всичките тези кризи : ток , парно, хляб и тн.

Хубаво го е казал, в рамките на 8%, то и 8.5% също си е в рамките.... Мен малко множко ми се вижда, но хаиде това ще е най ниската инфлация по пвеме на управление на БСП от краия на 89г. насам:):)

Димитров очаква 8% инфлация за годината. Ех, мечти, мечти... Аз пък очаквам с нетърпение кога този тип ще ни освободи от натрапчивото си присъствие.

Откъде ще дойдат парите за заплатие не е проблем на стачкуващите.Всеки има право на нормално заплащане, а който се разпорежда с бюджета, той да му мисли.

Този чува ли се какви ги плещи и изобщо знае ли за какво са го сложили там?

А туршийте влизат ли в разчета?

Стига бе, Димитров, скрий се някъде. Колкото пъти си отвориш устата, толкова пъти глупости бълваш.

Mai e skatal dve tri nuli?

Е този г-н, каквото и да чака все не става. И после, съжалявам ама ... шмрък ... ами аз... такова...

Бай Иване, благодаря ти. Няма какво да добавя. Комунистическата мутра от снимката говори достатъчно красноречиво. Аз пък се надявах, че са измрели заедно с динозаврите.

Този, май хич не е в час. Отново политическо назначение, а не професионално. Нека има инфлация , но увеличавайте и доходите, така ще се вдигне стандарта, друг начин няма, тъпаци.