Коментари - САЩ предложи на Русия сътрудничество в ПРО | dnes.dir.bg
назад

САЩ предложи на Русия сътрудничество в ПРО

САЩ предлагат да бъде създадена обща мрежа от системи за противоракетната отбрана между Русия и НАТО, за да успокоят тревогите на Москва по разполагането на елементи от американския противоракетен щит в Централна Европа.

Обратно в новината

Коментари - САЩ предложи на Русия сътрудничество в ПРО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До (До Vazxiten (07.10.2007 г. 08:29ч.)! Абе другарю, след като ние се надценяваме ,ти защо се подценяваш, като забравяш да изкажеш мнение по въпроса и си гълташ езика?

Камъните падат от небето, Камъните падат Със ПРО или без ПРО те пак ще падат.

Това, че изказването на дедо Йоцо съвпада 100% с твоето мнение, не означава че то е умно :))) Нито означава че това е най-доброто за някой друг, освен за собствените ви илюзии. Много се надценявате.

САЩ и ЕС са в Северо-атлантическия алианс, наречен НАТО. Така, че стигаме до изводите на стига театър! Преди години бях чела, че единствено САЩ имат достъп до четири основополагащи приоритета в НАТО, всички останали страни-членки от ЕС не са на това ниво. Това също подкрепя горепосочените изводи!

Golemi analizatori ste

Драги ми Венци, аз не случайно седя по форумите, защото съм будител и съм разбрал нуждата моят народ да бъде просветен и научи истината за света и себе си през очите на будителите. От друга страна съм твърде крив залък да бъда съветник за настоящите управляващи в България( 1) защото съм емигрант с 30 годишен емигрантски стаж в много развити и демократични страни и съм израсъл при съвсем друг политически и обществен морал, като истински демократ, гледам и преценявам с тези очи случващото се в България. Тук, където съм, няма продажни правителства, а правителства работещи единствено за обществените интереси и за народа си (2) това ме прави естествен враг на настоящите управляващи в България, които се страхуват от такива като мен, като дявола от тамяна . И не е лошо да разбереш, че в настоящия момент България има най-голямата политическа емиграция,противопос се на настоящия режим в България, в своята най-нова история. Това са 2 милиона български емигранти като мен, жилещи в развити демократични страни.

До Fastfish (06.10.2007 г. 22:56ч.)Руснаците водят преговорите с Америка, защото са другата страна на силата- страната, втора в Света след САЩ с най- голям арсенал нападателно оръжие и която може да се противопостави на САЩ- водят преговори от страна на силата срещу силата и баланса. ЕС не са военна сила и не желаят да нападат трети страни, те градят само ОТБРАНИТЕЛНА СИСТЕМА., РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМА?! Никоя от старите членки на ЕС не желая да бъде закупено ПРО, желаят го само млади членки като Чехия и Полша, превърнати от американците в техни сателити , с цел да станат троянския им кон в ЕС и го разбиват отвътре. Но с новата си конституция която прави огромни промени в ръководството на ЕС, скоро на тези солови номера ЕС ще сложи край, ще им дръпне юздите икономически и политически защото тези страни изключително много зависят от субсидиите, предоставяни от ЕС за развитие на икономиката им.

Ne moga da razbera zasto Rusia vaobste triabva da pregovaria s americancite.Za evropa e iasno 4e sa saglasni na vsi4ko kakcoto im kagat ot Washington.Nadiavam se skoro tezi americanci da badat spriani po vsiakakv na4n ot vlianieto si po celia sviat.Podkrepiam rysnacite s dve race i pri eventyalen konflikt s iankite.

На цял свят му е ясно, че американци и руснаци са като дупе и гащи. Какво ми се правят на някакви. Да си дават там пари на военните и да си траят, а не да се опитват да ни се правят на отворени. Ние не пасем трева.

Бре тоо дяо Йоцо бре, всичко разбира. Каквато и тема да му хвърлиш, веднага ще ти я обясни и разхвърли на разбируеми за простолюдието залъци. Бреее бре бре.. язък че се по форумите стои ами не се хване съветник някакъв да стане.

Putku kaza che otiva v otpusk - toz mesec obeshta da se varne. :))))))

Странно къде се загуби хан Тукту?Той беше спец по тези теми.

До (БАТЕ ПЕШО (06.10.2007 г. 19:38ч.) Знам знам, дядовото, ама ти като си в СССР би трябвало да знаеш (1) че Русия си има собствено производство на ПРО, което го прави в сътрудничество с Германия и Франция (2) И че СССР отдавна не съществува, може би само в твоята празна тиква. Сигурно си един на ясла при СвинЯров!БлизнЯков, респективно крадливия мадридски мошеник в съдружие с БСП мошеници, които със собствени посреднически фирми, отворени уста и гъзове закупуват оръжие за няколко милиарда.Там отиват парите на българските данъкоплатци, за това няма пари за заплати на редовия народ. И го закупуват от Китай, САЩ и Виетнам, ама не одат да го купуват от ЕС- държави, защото там не дават комисионни, нито властимащия се обогатява във властта чрез фирмите си обръчи!

На дядо йоцо много поздрави от СССР.ПРО значи противоракетна отбрана,глупако.Напа е срещу нас-в Русия.И като толкова ти е мила тази мръсотия,изпрати децата и внуците и твоите и на на братчедите в СИБИР.Противоракетна глупако е против ракети знаем от къде идват и към кого са насочени.

До (Vazxiten !!! (06.10.2007 г. 14:44ч.) абсолютно си прав, приятелю, за янките и Браун! Ако не е САЩ, гласът на Гордън Браун няма да се чува въобще, защото Великата Британия вече няма никакво място в геополитиката, тя си е само пудела на чичо Сам. Но Меркел и Германия са абсолютно други. Благодарение на Меркел и тазгодишния мандат на Германия в ръководството на ЕС, се преработи спорната нова конституция на ЕС, като вид договор и се реши нейното влизане в сила от началото на 2009 г., което ще спаси Съюза от разпад и центробежни сили, защото с нея той става външнополитически съюз, с единен център за ръководство на външната си политика. Тогава такива американски сателитчета и гъзолицачи като Чехия, Полша, България ще бъдат озаптени и продажните им правителства вкарани в ред. А що се отнася до Никола Саркози, единствената вина да ни обръсне с 1 милиард е на нашето продажно правителство, а не на Саркози. Саркози си гледа политиката и интересите на едрия капитал на Франция. Докато нашите управляващи не гледат интереса на народа си , а интереса на собствения си джоб. Вероятността е едрия бизнес на Франция да даде на нашите гъозлизци тлъсти комисионни за джобовете им. Ако имахме национално отговорно правителство ,каквито са правителствата в развитите демокрации на Европа, например си, с най-ниски доходи и жизнен стандарт Европа, щяха да предпочетат добруването на народа си и увеличаване на неговите заплати, щяха да откажат на Саркози, но не го направиха?! Именно на лошото, продажно и корумпирано управление на България, което изтисква последните капки кръв от народа си в последните 17 години, на него се дължи огромното спадане на жизнения стандарт на българите и довеждането им до кенефа на Европа.

Bravo na Dedo Ioco,nai posle edno umno izkazvane koeto savpada 100 s moeto i e nai- dobroto za Evropa i Rusia. Stiga sme palnili gu6ite na iankite, stiga ni ungarskiat evrein, D.D.R. Merkel i tapanara Gordan Braun, da razoriat ciala Evropa i Rusia. Ne ni triabvat drugi vragove ot U.S.A.P.C. Stava vapros za Nikola Sarkozi, koito ve4e ni oskuba s edin miliard i 6te prodalgava da se peni kato sapun , ako mu pozvoliat frenskite muxliovci

От първия ми постинг става ясно, че много трудно ще бъде на американците да продадат своето ПРО в Европа и особено от началото на 2009 г., когато с влизането в сила на новият договор /конституция на ЕС и новата общоевропейска отбранителна система European Defense, ЕС става и общ политически съюз и решенията за подобни отбранителни въпроси се взима от едно място, външнополитическата комисия на Съюза. За сега само се води игра на нерви и ала-бала, въпрос е за спечелване от ЕС и Русия само на 1 година.

Русия работи съвместно с ЕС за отбраната на Европа. ЕС като цяло не е съгласен да разположи американски ПРО в Централна Европа. Това го искат само Чехия и Полша( и България), чийто правителства са купени за сателити и проводници на американската политика в ЕС. ЕС гради своята Общоевропейска отбранителна система European Defense ( провери с това име в Гугъла и ще намериш интернетната й страница) и ЕС е направил НАТО придатък към тази система, без думата на американците в него. САЩ- оръжейна промишленост, която владее върховете на двете партии в САЩ- републиканци и демократи, иска да си продаде двоите нови ПРО и се е насочила към Европа, под предлог за нейна защита, от кого??? Използват се американските сателитчета и клакьори сред страните в Източна Европа. Нито една страна от Западна Европа не е изявила съгласие с приемане на американски ПРО на територията на ЕС. Русия се опъва естествено, защото ПРО в Източна Европа ще бъдат насочени към нея. От друга страна тя съгласува позициите си с ЕС. На територията на ЕС и Русия има също собствено производство но ПРО, което е в унисон с политиката на ЕС за пазарна реализация първо на собственото производство и последно- на американското.

Тая е сложна работа,не е за мен да се изказвам.Иначе ще стане кретенска му работа.Да живее брадската дружба между руския и американски народ!

Kude e moyat komentar???

До Fastfish (06.10.2007 г. 22:56ч.)Руснаците водят преговорите с Америка, защото са другата страна на силата- страната, втора в Света след САЩ с най- голям арсенал нападателно оръжие и която може да се противопостави на САЩ- водят преговори от страна на силата срещу силата и баланса. ЕС не са военна сила и не желаят да нападат трети страни, те градят само ОТБРАНИТЕЛНА СИСТЕМА., РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМА?! Никоя от старите членки на ЕС не желая да бъде закупено ПРО, желаят го само млади членки като Чехия и Полша, превърнати от американците в техни сателити , с цел да станат троянския им кон в ЕС и го разбиват отвътре. Но с новата си конституция която прави огромни промени в ръководството на ЕС, скоро на тези солови номера ЕС ще сложи край, ще им дръпне юздите икономически и политически защото тези страни изключително много зависят от субсидиите, предоставяни от ЕС за развитие на икономиката им.