Саркози: Българите са европейци колкото французите

Вие не сте чужди на Европа, вие сте европейци нито повече, нито по-малко от французите.

Обратно в новината

Коментари - Саркози: Българите са европейци колкото французите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе лайно тъпо какви държавни фирми бе мухльо пак ли ще храним търтеи и кърлежи с нашите данъци

И французите са негри колкото и българите! Ама още не го знаете.

Нека Станишев да обясни по какъв начин корветите и хеликоптерите ще преборят инфлацията (с разходите от 1 300 000 000 евро), каква продукция дават и т.н. при положение, че 300 000 000 лв. за учители ще докара страната ни до хиперинфлация. Защо ми се струва, че хиперинфлация се задава, само се чудят с кого да си измият ръцете.

До( Соци (04.10.2007 г. 21:41ч.) Правилно г-не напомняте за колонизаторска Франция и за източения черен континент. Но аз имам предвид друго- историята на Франция след II Световна война. не трябва да се забравя ,че Франция бе овършана и разрушена в тази война жестоко и тя се вдигна, както и останалите Западноевропейски страни. Вдигна се с помощта на американската помощ Маршал, която доста страни от З.Европа вземаха. Франция, както и останалите страни на Западна Европа, влага тази помощ НЕ в развитие на частни сектор, за да не се създаде повод за корупция в държавната сфера, а в държавния си сектори и това е политика, одобрена както от десни,така и леви сили там.Впрочем, дълго време след II Световна война във Франция доминират в управлението й преди всичко левите сили, които са големи идеалисти. До 1989г във Франция има 70% икономика държавно притежавана и държавно управлявана. Едва след 1989 г. започва приватизацията във Франция ,както и в останалите страни на Западна Европа.- те имат общ път на развитие. Точно този път на Западна Европа след II Световна война не е познат в България от българското общество поради много причини 1) бяхме изолирани 50 години с желязната завеса на Студената война 2 ) в последните 17 години в България нахлу САЩ със обучение на нашия новъпрокнал се политически елит и промиване на мозъците му, пълнене на гушки с рушвети ,за да възприемем неговия крайно либерален икономически модел и с това унищожихме икономиката си и от там държавата си и приема на американския модел фасадна представителна демокрация без обратна връзка избиратели и избираеми, както и отхвърляне много по-развития демократичен модел на държавно управление с пряка и прозрачна демокрация на страните от Западна Европа. Та по въпроса за Франция- единственото лошо в нея е, че тя продължава във външната си политика да проявява стария си колонизаторски нрав и не е забравила манталитета си на колонизатор от време оно.

не се ли опита да го освирка този господинчо, дето се кълчеше като корвета и ни обясняваше, че не, вие не сте втора ръка, но за учители и образование нямам време да поплямпам

NZ kakvi Hora pi6at tuk,no v nikakav slu4ai ne moga da se saglasq s va6ite komentari,absurdni sa.Istina e 4e balgarina si znae samo da se oplakva,a vie go pravite mnogo uspe6no.Za6to ne zapo4nete da vijdate pone edna malka kap4ica dobro v tova,koeto se pravi.S tazi pesimesti4na naglasa ne ste nikakvi evropeici :).Vseki znae da iska,no ne vseki moje da dava.

А бе, лумпени всичките се стремите към ЕВРОПА / автомобили,дрехи и тн. /,но не се борите за правата си, а само лаете. Не познавате историята или ако я познавате не знаете да си правите правилни изводи. Така ви се пада!

Много се говори, но нищо не се прави.Нали знаете поговорката:Кучето си лае, кервана си върви. И нашата работа е такава.В политиката винаги е имало компромиси и за съжаление губещи.В момента ние губим,защото процеса със сетрите не беше българска работа и на практика се доказа че е така.Това че е дошъл г-н Саркози нищо не означава, всеки може да дойде на гости и да си отиде.Важното е кой, и как е през тези години игра голямата игра, за да се стигне дотук. И все пак Бог е милостив, много хора работиха, не познаха почивка, сън и човешки облик в огледалото.Мисля че невините са далече, те просто няма как да узнаят и разберат, че те са в основата на всичко. Но трябва да се гледа напред, още повече че сега пред нас стои още повече страстта да се запазим като българи-можещи, и от нас да се трепери, а не да се подхикват под мустак, като се отиде навън.

Бах мама им! Довчерашен палестинец, набеден за лекар, със семейство-холандси поданици, подарява знамето на МОЯТА РОДИНА на френския президент. Да беше му подарил камък от Дойран! Xем на Саркози щеше да му е по-мило, хем и за интифадата щеше да напомня!

ЕХ САРКОЗИ АКО ЗАНЕСЕШ НА СЕСИЛИЯ 200 - 250 ЕВРО ЗАПЛАТА КАК БИ ТЕ ПОГЛЕДНАЛА . А... И АКО ВСЕКИ ДЕН ТИ СЕ УХИЛВА СТАНИШЕВ ПО ТЕЛЕВИЗОРА НЕ ЗНАЙНО ЗАЩО И НА КОГО КАК БИ СЕ ПОЧУВСТВАЛ А...

Dobro utro spiashti ideoti i gyotfereni !

te pa francuzite golemi evropeici. neshtastni komunisti!

До(БРАВО (04.10.2007 г. 19:10ч.)Точно така, моите адмирации? КУрвети за 360 милиона и французи в Белене, това е кяра от посещението на Саркози. И ако е обещал и по някой милион комисионни за личните джобове на нашите путьовци- министри и партии, известни на цяла Европа с алчността, продажничеството и корупцията си по всички нива, мисията на Саркози в България е вързана.Не случайно Ширак награди Меглена Куенева Пръмовица с на-високото държавно отличие на Франция -ордена на Франция със затваряне на АЕЦ Козлодуй. Саркози работи за интересите на едрия си капитал и какво му пука, че народа български е в национална катастрофа и няма хляб да яде, нито пък пари да увеличи заплатите си- най0ниските в Европа??2 По-старшото тук е не Саркози, а нашите управляващи путьовки, защото дали ще закупим кУрвети или докараме французи в Белене, е решение на суверенна държава България и нейното правителство, съобразено с възможностите на България в този момент. Ако имаме национално отговорни политици и демократи в главите и те се следят от зоркия поглед на гражданското ни общество, управляващите ни ще се интересуват за живота и състоянието на народа си и ще провеждат национално отговорна политика в него интерес, т. е. да откажат кУрветите на Саркози , да откажат Белене и да си поискаме подкрепа за отваряне на Козлодуй. Именно гражданското общество трябва да застави политиците ни първо НЕГО да го питат как да харчат парите на данъкоплатците, преди да вземат решения как и за какво да ги харчат. Къдеее е гражданското общество на България - всички на протест пред Министерски съвет!

Jalko e 4e mnogo hora tuk samo mogat da revat i da se oplakvat nezavisimo dali nqkoi ni podkrepq ili ne, ako zavis6e ot vas v momenta 6tqhme da sme kato v Burma

дедо Йоцо - shapka svaliam. Mnogo si prav !

Много хубави работи ни казва Саркози, ама злобата и омразата ни един към друг толкова ни е ослепила и оглупила, че нищо не можем пак да разберем.Жалко за качествените хора в държавата ни.

абе те само краката не му измиха на Саркози. Абе кой ти мисли доброто от Европа днес. Затваряй АЕЦ, купувай хеликоптери, ток, унищожавай си селското стопанство. Боли ме +++ за медиците. Това беше поредното доказателство, че България НЯМА дипломати, а евтини продажници. Либия си взе нейното, а от това намаза и Франция.

Дедо Йоцо, за нуждата от национализация у нас си прав, но допускаш фондаментална грешка. Преклонението ти пред честния и демократичен начин, по който французите са натрупали първоначалния си капитал трябва да мине през вековните колониални престъпления на Франция, която ограби Черния континент и продължава да го прави. Колкото и да се напъваме ние Българите, никога няма да ги стигнем, ако не ограбим природните ресурси на някоя държава и ние като хората!

Прав си Софиянец, абсолютно прав!!! Като ти четем писанията, какво друго да мисли за българите македоница ! Онзи от Скопие е прав... . А сестрите излязоха златни - хонарорари на адвокати, мед. лечение и т.н. плюс опростен дълг на Либия плюс покупката на френските курвети плюс кой знае още какво.

До(БРАВО (04.10.2007 г. 19:10ч.)Точно така, моите адмирации? КУрвети за 360 милиона и французи в Белене, това е кяра от посещението на Саркози. И ако е обещал по някой милион комисионни за личните джобове на нашите путьовци- министри и партии, известни на цяла Европа с алчността, продажничеството си и корупцията си по всички нива, мисията му в България е вързана.Не случайно Ширак награди Меглена Куенева Пръмовица с ордена на Френския ризар за работете добре за държавните интереси на Франция по затваряне на АЕЦ Козлодуй. Саркози работи за интересите на едрия си капитал и какво му пука че народа български е в национална катастрофа и няма хляб да яде??2 По-старшото тук е не Саркози, а нашите управляващи путьовки, защото дали ще закупи кУрвети или докара французи в Белене е решение на суверенна държава България и неаното правителство, съобразено с възможностите на България в този момент. Ако имаме национално отговорни политици и демократи в главите и се следят от зоркия поглед на гражданското ни общество, те ще се интересуват за живота и състоянието на народа си и ще провеждат национално отговорна политика в него интерес, т. е. да откажат на Саркози кУрветите и да откажат Белене, а да си поискатподкрепата за отваряне на Козлодуй. Но именно гражданското общество трябва да застави политиците ни първо НЕГО да го питат как да харчат парите на данъкоплатците, преди да вземат решения как и за какво да ги харчат. Къдеее е гражданското общество на България - всички на протест пред Министерски съвет!

Саркози призова младите българи да не отхвърлят идентичността си, защото Европа се изгражда от страни със силна идентичност и националност. Уплаши се човека, как да натовари в самолета 5 000 000 българи??!!

kato sa solidarni kam nas, shto ne si otvoriha trudovite pazari...fuck these hypocrites

vniknete v pisanijata na dedo joco gleda.

Преди да отпътува от София, Саркози се срещна с освободените от Либия медици, както и със студенти от СУ Св. Климент Охридски, към които отправи послание да не отхвърлят идентичността си. НО БЪЛГАРСКИЯТ ПСЕВДОЕЛИТ Е ОТХВЪРЛИЛ ИДЕНТИЧНОСТТА СИ, ТОЙ Е С РУСКА САМОЛИЧНОСТ!

ZA SAJALENIE MLADITE VSE PO CHESTO ZABRAVIAT ZA SVETLIA OBRAZ NA DR. ANDREI KARLOVICH LUKANOV , CHOVEKA DETO ZNAESHE NESHTATA, ZABELEJETE CHE NIOKI NE OBICHASHE LUKANOV - NITO CHERVENI , NITO CINI NITO TURSKO SINI!!! .....A SHTO SE OTNASIA DO FRANKITE - DOBRE CHE BIAXA BUGRITE, A.K.A KATARITE I BOGOMILITE , TA DA MOGAT TA DA IM ZAPOCHNAT VAZRAJDNETO NA TIA VARVARI

Онзи от Скопие е прав и не знам защо крякнахте срещу него ? Абсолютно прав е като говори за негативизма в България. Даже той не подозира мащабите на омразата между българите. А сестрите излязоха златни - хонарорари на адвокати, мед. лечение и т.н. плюс опростен дълг на Либия плюс покупката на френските курвети плюс кой знае още какво.

Агент Гоце дали е казал на пресконференцията дали и за в бъдеще България ще бъде петата колона на Русия в ЕС и НАТО ?

хекикоптери за 360 млн. и френска фирма в АЕЦ Белене ,ей тва е политика .затва заплатите в Франция са по 2000 евра ,а пък после ми разправяй че българите са французи

И в този форум руските ченгета си вадят рублите с анатемосване на Запада. Жалки напъни...

Da, prav e! I vyv Franzia e pylno s cigani, turci i arabi!

Лошото в България е, че целият и псевдоелит се състои от руски слуги и ченгета. Цялата ни политическа класа БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ се състои от руски ченгета, кои по-явни, кои по-прикрити. Всички медии са в ръцете на този псевдоелит, създаден по времето на Тодор Живков. Парите от приватизацията, която си бе пладнежки грабеж, също са в този псевдоелит. Този псевдоелит нагнети престъпност. Освободиха престъпници от затворите и направиха с тях охранителни и застрахователни компарии за да тероризират неудобните и несъгласните с тях. Прилагат се побои, катастрофи, убийства. Плибягва се към обезобразяване, като случая с Ани Заркова. И НИКОЙ РЕАЛНО НЕ Е НАКАЗАН. Арестуват невинни, за да се затлачи следствието. Или най-много да дадат условна присъда на доказан извършител. В повечето случаи престъпниците не се откриват. Бившите служби на сигурността от комунистическо време насаждат тази анархия. И ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИРИЖИРА ОТ МОСКВА! РУСИЯ РУШИ БЪЛГАРИЯ! Възроди процес също бе под руски диктат за да се създаде напрежение на етническа и религиозна основа. Ръководството на ДПС се състои изцяло от РУСКИ ченгета. Те имат за задача да насъскват турското малцинство. От друга страна за да приложат принцира РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ руските ченгета създадоха партията Атака, която под маската на защита Българските интереси насажда умраза срещу турците и всява напрежение и страх сред българите за бъдещето. И тук се девоалира, че защитата ни е само в руски ръце от турците. ТОВА Е ЦЯЛАТА СХЕМА НА РУСКИЯ СЦЕНАРИЙ, ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В РУСКИ РЪЦЕ.

Съгласен със с всичко написано от вас, осевн с вдъхновителите. Не Русия, САШ, световния глобализъм и юдею-масонството рушат България, използвайки старите слуги на Кремъл, на които между впрочем им е все едно на кого служат.Утре ако се възкреси Чингиз хан и на него ще станат подлоги. Проблемът е в нас, че не се вземем в ръце и не ги махнем.

До (до Misho (04.10.2007 г. 17:32ч.)приятел, забави да има десни или леви в България, всички са от един колибар БАНТИДИ ОТ КЛАСА. Твоето е фикс идеи на заблудения чиляк. И десни вкарваха и леви вкараха България, ЗАРАДИ ПАРИТЕ НА ЕВРОПА. Десните са много сърдите сега на левите, че граби от евро парите единствено за своите фирми и не им подхвърля дори и кокалче. За друго десните НЕ мразят левите и тяхната опозиционна борба започва и свършва единствено с таласъма на досиетата, те за друго НЕ опозиционерстват! И десни и леви се мислят за вечни и не могат да си представят, че рано или късно ще дойде нова политическа сила на власт, която ще отрече тяхното управление ,ще им конфискува заграбената незаконно собственост, ще ги натири в мише дупки. А народът ни ще си плюе на историята и паметта си си, ако не създаде тази политическа сила, без която няма бъдеще!!

Ти болен ли си или нещо си мръднал. Иди се прегледай, може пък да ти няма нищо. Точно Костов извади държавата от батака и хаоса в която я натикаха твоите дружки БСПарите. Аман от вас, ама простено ви е, тя простотията ходи по хората и е задълго.

До Misho (04.10.2007 г. 16:05ч)! Ееее , още се срещат шантави като теб в тази България. Сигурно яко са те хрантутили на президентската ясла. Какъв истински президент е Първанов, какви 5 лева? Първанов докара най-големите беди на народа ни спрямо предишните президенти. И не изхождам от това, че е бил Гоце а от това обстоятелство, че през целия си президентски период е служел единствено на престъпната си БСП партия, беше унищожена от него както националната сигурност, така и националния суверенитет на държава България! Листата с деянията му е дълга, той е наказуем за всяко едно своя деяние рано или късно, като първи държавен глава избран мажоритарно, но с огрооомни фалшификации. Само на такива норада не прощава никога- прочети историята на човечеството. Ако президентстването на Първанов продължи, сигурно България ще остане само географско петно на картата на Европа.

Do Chitatel Pishesh nelepi neshta. Mezhdu drugoto, Sarkozi e tolkova francuzin, kolkoto i vseki balgarin e francuzin.

До Misho (04.10.2007 г. 16:05ч)! Ееее , още се срещат шантави като теб в тази България. Сигурно яко са те хрантутили на президентската ясла. Какъв истински президент е Първанов, какви 5 лева? Първанов докара най-големите беди на народа ни спрямо предишните президенти. И не изхождам от това, че е бил Гоце а от това обстоятелство, че през целия си президентски период е служел единствено на престъпната си БСП партия, беше унищожена от него както националната сигурност, така и националния суверенитет на държава България! Листата с деянията му е дълга, той е наказуем за всяко едно своя деяние рано или късно, като първи държавен глава избран мажоритарно, но с огрооомни фалшификации. Само на такива норада не прощава никога- прочети историята на човечеството. Ако президентстването на Първанов продължи, сигурно България ще остане само географско петно на картата на Европа.

дедо Йоцо, такива шантави като Мишо, не само че не са изчезнали, ами стават и повече. Като плевелите са. Задушават всичко свястно и след тях нищо не никне.

снимката е добре като за пред избори... сценарият малко се е позахабил с времето.. - но това не се набива в очите на слепите така или иначе...

Имаш ли агрументи против Костов, или просто така, защото днес не си ходил до тоалетната, та да се облекчиш малко?

Лошото в България е, че целият и псевдоелит се състои от руски слуги и ченгета. Цялата ни политическа класа БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ се състои от руски ченгета, кои по-явни, кои по-прикрити. Всички медии са в ръцете на този псевдоелит, създаден по времето на Тодор Живков. Парите от приватизацията, която си бе пладнежки грабеж също в този псевдоелит. Този псевдоелит нагнети престъпност. Освободиха престъпници от затворите и направиха с тях охранителни и застрахователни компарии за да тероризират неудобните и несъгласните с тях. Прилагат се побои, катастрофи, убийства. Плибягва се към обезобразяване, като случая с Ани Заркова. И НИКОЙ РЕАЛНО НЕ Е НАКАЗАН. Арестуват невинни, за да се затлачи следствието. Или най-много да дадат условна присъда на доказан извършител. В повечето случаи престъпниците не се откриват. Бившите служби на сигурността от комунистическо време насажда тази анархия. И ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИРИЖИРА ОТ МОСКВА! РУСИЯ РУШИ БЪЛГАРИЯ!

АБЕ ТОЯ НЕЩАСТНИК ЯВНО НЕ ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА!!!ЕВРОПА Е ДРЕВНОТО ИМЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!!!ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ИСТИНСКАТА ЕВРОПА,ОРИГИНАЛНАТА ЕВРОПА!!!СЕГАШНАТА ТАКА НАРЕЧЕНА ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ ПРИСВОЯВА ИМЕТО ПО КЪСНО!!!ЗАТОВА БЪЛГАРИ ИМАЙТЕ МАМА МУ СТАРА САМОЧУВСТВИЕ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА,А НЕ НА НЕКАКВИ ДУПЕЛИЗНИЦИ!!!ЩЕ НИ ЗАЩИТАВА ТОЯ КЛОУН!?КАК СМЕ ГИ ПРАСКАЛИ ФРАНКИТЕ НАВРЕМЕТО!ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДИМ!!!

aide te kompliment mu pravat toi se obijda... bulgarin!

Ей приятел - аре изчезни с тези пост комунистически простотий - заради такива, като теб сме на този хал. Не мога да разбера сериозно ли говориш или се майтапиш. Защото по-голяма сган от комунистите няма. И не ми говори за АГЕНТ ГОЦЕ.

АБЕ ТОЯ НЕЩАСТНИК ЯВНО НЕ ПОЗНАВА ИСТОРИЯТА!!!ЕВРОПА Е ДРЕВНОТО ИМЕ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ!!!ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ИСТИНСКАТА ЕВРОПА,ОРИГИНАЛНАТА ЕВРОПА!!!СЕГАШНАТА ТАКА НАРЕЧЕНА ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ ПРИСВОЯВА ИМЕТО ПО КЪСНО!!!ЗАТОВА БЪЛГАРИ ИМАЙТЕ МАМА МУ СТАРА САМОЧУВСТВИЕ НА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА,А НЕ НА НЕКАКВИ ДУПЕЛИЗНИЦИ!!!ЩЕ НИ ЗАЩИТАВА ТОЯ КЛОУН!?КАК СМЕ ГИ ПРАСКАЛИ ФРАНКИТЕ НАВРЕМЕТО!ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДИМ!!!

Агент Гоце награди Президента Саркози и си помислих, как ли щеше да реагира Франция ако Хитлер наградеше генерал Де Гол или как европейска Англия щеше да погледне на награждаването на Чърчил от маршал Петен! Мосю Саркози оставете поне мъничко надежда на обикновения български гражданин!

До Misho (04.10.2007 г. 16:05ч)! Ееее , още се срещат шантави като теб в тази България. Сигурно яко са те хрантутили на президентската ясла. Какъв истински президент е Първанов, какви 5 лева? Първанов докара най-големите беди на народа ни спрямо предишните президенти. И не изхождам от това, че е бил Гоце а от това обстоятелство, че през целия си президентски период е служел единствено на престъпната си беше унищожена от него както националната сигурност, така и националния суверенитет на държава България! Листата с деянията му е дълга, той е наказуем за всяко едно своя деяние рано или късно, като първи държавен глава избран мажоритарно, но с огрооомни фалшификации. Само на такива норада не прощава никога- прочети историята на човечеството. Ако президентстването на Първанов продължи, сигурно България ще остане само географско петно на картата на Европа.