В ЕС обменят списъци със заподозрени в тероризъм

Страните от ЕС одобриха предложение за обмен на списъци с лица и организации, заподозрени в тероризъм, съобщи днес холандският външен министър Берт Кундерс.

Обратно в новината

Коментари - В ЕС обменят списъци със заподозрени в тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не пропуснете САЩ - нали са списъци за тероризъм.

трябва да бъде Владимир Владимирович! Още от Питер е такъв. След това гръмна 4 жилищни блока в Москва, Волгодонск и Буйнакск. И още толкова бяха осуетени по една или друга причина.

Хем обменят - срещу какво, или по-скоро колко? Затова въпреки "обмена" се е напълнило и бъка навсякъде от "бежанци"-спящи терористи!!!!!

първият в списъка е реджеп ердоган...и да не ми разправят , че нямали информация , щото у нас и децата го знаят !

обама и кери са преди него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези номера ги знаем. В БГ все списъци се правят.ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ И ТО ПО БЪРЗО.

Бая дълги списъци ще ви трябват!

И който бъде уличен в тероризъм и екстремизъм да му бъде отнемано гражданството (защото повечето са "Европейски" граждани) и депортация за него и цялото му семейство. В Париж шестима изколиха 130 невинни. Щом родата не ги е спряла значи ги подържа. Това окуражава още повече кандидат терористи защото в очите на техните те са мъченици. Щом искат нека да се мъчат солидарно там от където са изпълзяли!

спрете да ги пускате в Европа! Д-ба и еврогейците д-ба!

Алооооооо,докато разузнавате,следите и обменяте, тя ЕВРОПА ще пламне .Защо ли ми прилича на действията у нас.Има да пищите след това.