Кафе на толерантността пиха в Джумая джамия

На втората годишнина от нападението над Джумая джамия, турският посланик Сюлейман Гьокче и главният мюфтия Мустафа Хаджи организираха "Кафе на толерантността".

Обратно в новината

Коментари - Кафе на толерантността пиха в Джумая джамия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо посланика им се пъха навсякъде, на всяка манджа-мерудия.

турците са единни в отстояване националните интереси на държавата Турция и не са ибрикчии на запада като голяма част от нашите политици, те ни се присмиват на слугинския манталитет - вместо да подкрепяме нашите да вървят напред, ние се чудим как да им пречим от слугинска завист - пример Бокова, същите са и евреите, но тук кухите глави не увират

Що пък точно кафе? Да накарат чалмите да пият ракия със сланинка на толерантността!!!

Анджак, де!

Поредната "добросъседска" демонстрация! Няма що! А масата зяпа... Къде е популярният владика Николай?

Тия мръсници сами си създават дати и поводи да пият кафета. Кой кого нападнал, много важно. Някакви си неразбории между чалмите. Изобщо това какво го интересува българския народ и защо на тая среща са участвали сума ти държавни и общински служители - българи, и някакъв еврейски наместник с български имена. Как да разбере простия българин, че лицето Светлозар Калев е евреин?!- Какво става тук бе? Какво общо имат евреите с турските уйдурми в Пловдив. А Гьогчето, защо е тук и защо не е изгонен вече от България?! Какво чакат го-жа еврейката Митова министър жидомасон на Външно?! Да цъфне и да върже ли турския посланик?! Къде са ДАНС да попречат на такива срещи?! Нямаме държава, това е! Имаме задници за управници!

да вземат да пийнат едно кафе със цианкалий, щом са толкова толерантни!

пили са кафе на "Наглостта"!

Кво нападение, кви пет лева?! Тая измет не признава арменския геноцид, говори за някакаво владичество, че и съжителство с българите на някакви си османци вместо да признае термина "турско робство", използван от всички съвременници тогава, а търси и най-дребния повод, за да разделя народа на такива и онакива.

на втората годишнина от някаква хвърлена тухла... тия майтапят ли се? ами да им хвърля една свинска глава - ден на национален траур ли ще обявят?

нека си пият кафето лошо няма. ама тия дето са "поканените гости" от кметството в Пловдив явно са "тоалетната хартия", специално за подобни цели... human garbage

абе каква толерантност ...на наша земя...да ги видим колко са толерантни към нас, ако са в турция...лицемерие..

- турският посланик Сюлейман Гьокч? Защо се позволява външна държава да владее Българска Религия?

г-н ГЮКЧЕ,събирай бързо куфарите и право в АНАДОЛА в помощ на Ердоган защото ви спукана работата ,ще хвърчат фесове и потури,с поздрави от големият брад.кой позволява този да се прави на месия и къде е МВнР,да не говорим за ДАНС ???Къде е защитата на Българските интереси ?????

Цитат от статията: "Още преди изявлението си дипломатът предупреди, че няма да отговаря на никакви въпроси, така че и основният интерес на медиите - има ли официална забрана на Република Турция Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в страната и защо, остана без отговор " Смятам, че това обезсмисля смисъла на срещата!!! А напоследък толерантността се изроди до толерастия, така че да ни ги навират точно мюсюлманите тези думички!!!

Защо турският посланик участва в срещата? Още едно доказателство,че Турция се намесва във вътрешните работи на страната! И защо се говори на турски език??? Официалният език в България е БЪЛГАРСКИ !

на снимките ясно се виждаше че тухлата я хвърлиха от вътре и то то там е кафене и сладкарница продават баклава!

Гьокче дойде и нагледа раята, хахах! Браво Гьокче само така! Питам се изобщо обаче какво си правил ти драги да си мюсулманини незначи че си турчин и незначи че Ердоган и Давид Оглу трябва да присъстват в молитвата. Има мюсулмани които не ви обичат драги, лоши спомени от Османската империя. Но какво да кажа когато чух изказването на другарката Савина Петкова председател на общ. съвет на гр. Пловдив за малко не повърнах. Савинче ти българка ли си, Савинче? И таково мазно, гнусно слугинажко, приказване слушах по радиото от теб Савина Петкова. Целуна ли ръката на Гьокче? А за евреите какво да кажем нали Давид Оглу е тяхен чиляк. Хазарин !

И г-н посланикът чий го е дирил там? Или това е символична визита из бъдещите турски вилаети?!

Само не разбирам какво прави там турския посланик.

Чудя се ако поканя турския посланник в някоя църква да пием кафе на толерантноста дали ще дойде ?

ще се учудя ако не доиде

Eto vi kakvo imam v predvid: С празнично шествие Кърджали отбеляза 103 години от Освобождението си през Балканската война 1912 г. Начело на колоната бяха градският духов оркестър и Гвардейският отряд. Участва и фанфарен оркестър на Езиковата гимназия, в който се включи и немец-доброволец. Край монумента, издигнат в памет на всички загинали за Освобождението, прозвуча българският национален химн. Деца, граждани, общественици отдадоха почит към саможертвата на героите, паднали за свободата. Бяха поднесени венци и цветя пред Паметника на Осбодителите от община Кърджали, държавни институции, народни представители, политически партии и неправителствени организации. Гости на празника бяха евродепутатът Неджми Али, народните представители Цвета Караянчева и Мустафа Ахмед, изпълняващ длъжността областен управител Селвие Ахмед, зам.-министър на финансите Фейзи Бекир, председателят на местния парламент Раиф Мустафа, омбудсманът на Кърджали Расим Муса, зам.-кметовете на Комотини Димитрис Политиядис и Левент Исмаил

Браво,игръцки кметове си имаме вече!

Искрената толерантност е хубаво нещо но не разбирам защо има присъствие на официален представител на турската власт. Присъствие на посланик никога не е символичен знак. Малко ли са останалите в България представители на турския етнос?! Това не е проява на толерантност а провокация. Можеби това ще обясни на посланика защо няма представители на църквата. Не можеш да изискваш толерантност ако самия ти не показваш такава.

Толерантноста си е толерантност, но ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПО-ВАЖНА ОТ ВСИЧКО !

По-важно е, че Върховният касационен съд, през януари 2016г. потвърди решението, че главното мюфтийство не е наследник на някогашните вакъфски имоти. Неслучайно делата за тях предизвикаха бурни протести сред българските граждани, тъй като повечето са музеи и паметници на културата. След решението, което е окончателно и не подлежи на обжалване, ръководството на вероизповеданието вече не може да претендира за отделните обекти в страната. За единна и неделима България!